Vlog - juleshopping i Bogstadveien 18.12.1

santa claws

Videoblogg - Reverse

mine favorittt inspirasjon, makeup and fashion youtube channels

 

Stilababe09  

 

 

Macbarbie07

  

 

WonderlandWardrobe

 

 

Tess Christine

 

 

Zoella280390

 

 

ARose186

 

 

MissGlamorazzi

HazBooFilms

 

For å komme til kanalen vår kan du trykke HER ♥

 

video - kosetid

Sang: Troublemaker - Olly Murs ft. Flo Rida

 

Jeg er fortsatt syk. Føler meg egentlig ganske elendig. Gikk på skolen i dag, trodde jeg var mye bedre, men nå er jeg helt utslått. Hodet eksploderer, halsen brenner, nesa er tett og kroppen er død, æsj. Filmen er ifra helga da jeg var Rine til Fagernes for å besøke moren hennes. Utrolig koselig ♥ Jeg hadde det såå bra - film, shopping, barn, god mat, tv, avslapning og masse latter.Husk å melde deg på ukens blogg, kåres på søndag!

I AM ME

videoblogg - spørsmål til dere

 

Videoen sier alt, hehe :-) Nå ser jeg på I kveld med Ylvis, så skal jeg legge meg... Ha en god natt søvn alle sammen♥ Hva vil du ha mer om på bloggen?

videoblogg - min morgen

 

Blogges! -Matihlde

Hva syntes du om filmen? Har vi noe tilfelles?

sminkevideo

 

Hahaha! Tobias er rett og slett bare helt genial! Jeg satt alene på rommet mitt og lo som en retarda sel da jeg så denne videoen for første gang, jeg digger han! Før noen begynner å slenge dritt så må dere alle huske at alt er bare tull, det var en utfordring på bloggen hans. Du kan finne bloggen hans på http://tobiaslf.blogg.no eller trykke >HER<!

Blogges! -Mathilde

stay happy.

 

Jeg kom over denne youtubefilmen for noen dager siden og tenkte jeg skulle dele den med dere. Filmen har et utrolig fint budskap og er veldig bra laget. Jeg anbefaler på det sterkeste å se den, den er veldig inspirerende.

I går tilbrakte jeg hele dagen med nesa langt ned i skolebøkene... Jeg har vært en del syk i det siste, så da har jeg mye å ta igjen, desverre. 

Blogges! -Mahtilde

Hva syntes du om filmen?

videoblogg - my favourite shoes

 

Get var nede i går så da fikk jeg ikke blogget... Jeg brukte denne anledningen til å lage en film istedet som jeg håper dere liker. Jeg syntes det var litt gøy å lage denne videoen og det er alltid så inspirerende å se andres videoer. Hva syntes dere? Burde jeg fortsette å lage videoer? Jeg lagde den på fem minutter og fant ut etterpå at del to var ganske dårlig filmet med fokus og lys, men dere ser jo hva det er, ikke sant ;) Dette var da bare favorittene mine, så som dere kanskje skjønner har jeg en del sko. Jeg elsker sko og klær og gleder meg til sommeren hvor man kan bruke litt lettere sko! 

Blogges! -Mathilde

Likte du noen av skoene? Skal jeg fortsette med videoblogger?

vlogg - UKM

 

I morgen er det akkurat 1 måned siden jeg var med dansegruppa Wrong Direction på UKM, men siden jeg er så utrolig treig postet jeg ikke filmen før i går kveld. Her er i hvertfall dansen vår, det var vanskelig å filme, men det er jo bedre enn ingenting ( tusen takk til Karoline som filmet ) :) :) Sett filmen på 720p for bedre kvalitet. Enjoy! 

Du kan lese mer om UKM-dagen HER.

Blogges! -Mathilde

Hva syntes du om dansen?

make him famous

VLOGG

video:gina dag1


Filmen ble spilt inn i går kveld, rundt 23-24 tida. ;)

VLOGG: svar på spørsmål

 


Btw, er foresten med om å bli ukensblogg, trykk HER hvis du vil melde deg på!info

Velkommen til min lille verden ♥ Jeg heter Mathilde og er 16 år. Jeg går mitt første år på medier og kommunikasjon, og stortrives! På bloggen min finner du min hverdag, foto, stil, tanker, musikk og filmer.

arkiv

Desember 2012 November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012 Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012 Mars 2012 Februar 2012 Januar 2012design

Hanne