DIY project

Hva tror du jeg skal lage?

pannelugg?Jeg har egentlig ganske lenge ønsket meg pannelugg, men jeg er så usikker på om jeg kommer til å angre... Hva syntes dere, kledde jeg det? Jeg har hatt pannelugg tidligere (en gang jeg gikk på barneskolen), men da var jeg jo veldig liten, så det kommer nok til å se helt annerledes ut om jeg klipper det nå, men jeg kan slenge med et bilde til dere:

Hahahahah, lenge leve flauheten (2009)

Blogges! -Mathilde

Hva mener du? Syntes du jeg burde klippe det?

svar på kommentar 24032012Bildet er tatt på lørdag.Postet av: K

Nydelig bilde, men jeg savner noen skikkelig laaange innlegg med masse tekst..! n.n


 

Svar: Tusen takk for tilbakemeldingen! Ja, jeg har vært litt dårlig blogger i det siste, men jeg har ikke vært så bra. Jeg skal prøve å skjerpe meg, men denne uken vet jeg heller ikke helt hva dere kan forvente dere av kjempe lange innlegg... Vi har mye på skolen med tentamer, fremføringer og innleveringer. I tillegg er jeg bare en for tiden, men Irene kommer nok sterkere tilbake etterhvert, bare å glede seg! :-) Igjen; Tusen takk for tilbakemeldingen, blir glad for både ris og ros! Dere gjør meg til en bedre blogger! (hehe, jeg er i det dype hjørnet i dag)

 

Blogges! -Mathilde

Hva syntes du om bildet? Var det er greit svar? 

extensionsHei alle sammen! Jeg trenger litt hjelp av dere... Jeg fikk extesions av mamma til ballet, men jeg lurer på om jeg skal bruke det til daglig? Jeg har veldig lyst! Jeg vet ikke hvorfor jeg er så usikker, jeg har jo ingen grunn til det, jeg har jo alltid ønsket meg langt hår. Angrer så på at jeg klippet meg kort forrige vinter...

Så hva syntes dere, skal jeg bruke løshåret mitt til hverdag? 

Blogges! -Mathilde

Spørsmålsrunde!

Bloggen vår er jo egentlig ganske ny, og vi har lagt merke til at det er en del lesere som vi ikke kjenner, og da kjenner selvfølgelig ikke dere oss. Så om det er noe dere lurer på, bare spør i vei!! Jo flere spørsmål, desto bedre!

- Dette blir braa!

 

Men siden vi har så kreative venner (hehe, flink, susanne!) som gir oss masse gode tips og forslag til å gjøre bloggen enda bedre, skal vi gjøre en liten vri! Vi er jo to personer, Irene og Mathilde, og derfor skal vi gjøre det sånn at Mathilde svarer på spørsmålene om irene, og omvendt, hvis dere skjønner? 

Det er ikke sikkert at vi svarer på alle, det spørs, men vi kommer i hvertfall til å svare på de fleste. Er ikke sikre enda om det blir på video eller ikke... Har hatt noen tabber på blogg før, vil helst ikke gjenta det... Kort sagt: Blond, DUM og det skjedde for flere år siden! Men nok om det, vi legger det bak oss alle sammen!! :)

 

Så vær kreative og kom med så mange spørsmål dere bare orker!

Blogges! Xoxo Irene og Mathilde ♥info

Velkommen til min lille verden ♥ Jeg heter Mathilde og er 16 år. Jeg går mitt første år på medier og kommunikasjon, og stortrives! På bloggen min finner du min hverdag, foto, stil, tanker, musikk og filmer.

arkiv

November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012 Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012 Mars 2012 Februar 2012 Januar 2012 Desember 2011design

Hanne