fri frakt på urbanoutfitters.com - wants


1. Smykkestativ med fugler HER 2. Flowerprinted tights HER 3. Klokke HER 4. Boks med skuffer HER 5. Bildeholder formet som hjerte HER 6. Printed tights HER 7. Wreck this journal HER 8. Kopp HER 9. Bildeholder HER 10. Kamera HER 11. Skjørt HER 12. Fuglehushylle HER

 

Håper alle har fått med seg det helt syke tilbudet på Urban Outfitters i det siste? Både 70% på en mengde varer og gratis frakt til Norge! Kan det bli bedre? De har så utrolig mye søtt på Urban Outfitters, så nå skal kortet dras varmt, hehe ♥ Nå har jeg gått igjenom alle tingene på siden deres og funnet mine favoritter som dere ser over. Jeg har så lyst på alt! Noe du likte?Husk å melde deg på ukens blogg, kåres på søndag!

wants fra coco - smykker, ringer og annet tilbehør

Jeg kom over denne fantastiske, svenske nettsiden med så utrolig mye fint tilbehør! Det beste av alt er prisen, det er faktisk ikke så veldig dyrt der, noe som er veldig viktig for veldig mange når de skal shoppe, blant annet meg - stort pluss til det! Har du vært innom denne nettbutikken før? Hva syntes du om bildene?

 

www.cocoo.se -
Massor av trendiga halsband, armband, örhängen och ringar!


Cocoo.se - Massor av trendiga smycken, klockor, ringar, örhängen, halsband och armband!

www.cocoo.se

cravings fra gina tricot
sort magetopp HER stripete topp HER kløtsj slangeskinn HER Kløtsj sort HER Kjole HER  smykke nr. 1 HER smykke nr.2 HER skjorte med nagler HER blå bandeau med prikker HER rød bikini - overdel HER rød bikini - underdel HER sort bikini - overdel HER sort bikini - underdel HER

shorts med print HER shorts med runde nagler HER slitt shorts med negler i lommen HER rosa shorts HER

 

Var innom nettsidene til Gina Tricot i går, og jeg må bare si at vår/sommer kolleksjonen deres er utrolig bra! Det er så mye jeg har lyst på, har plukket ut noe av det jeg likte best som jeg tenkte jeg kunne vise på bloggen. Jeg elsker spesielt shortsene! Og bikiniene, de bare må jeg ha! ..og kjolen, toppene og alt annet. Åh, jeg blir gal av alt det fine som er i butikkene nå. 

Så hvis det tilfeldigvis er noen som har lyst til å gi meg en fin gave som takk for at jeg er så glad i dere alle, så vet dere hva jeg ønsker meg *blunk blunk* heheh

Blogges! -Mathilde

Noe du likte? 

SNØFULL OSLOTUR!

Heiaa!

Har vært i Oslo i dag med Benedicte og mamma. Det snødde heelt ekstremt mye, og selv om det var veldig sørpete, så er det utrolig deilig at det enedelig er kommet snø, og ordentlige minusgrader. Eller hva? Det var hvertfall kjempekoselig, og jeg fikk kjøpt ferdig alle tingene jeg må ha til kjolen på ballet. Kan ikke legge ut bilde av det, desverre, vil ikke at så mange skal se det før dagen. Men jeg kan hvertfall si at jeg gleder meg masse. Nyttårsballet er den 2. februar, og jeg skal holde guttenes tale og være sånn `ball toastmaster´eller hva det nå enn heter. Det blir kjempe gøy! Og ball er jo alltid et lite høydepunkt i året, og kanskje spesielt i 10. klasse.

Her er dagens outfit.

Genser // H&M - Skjerf // fikk av Henrik <3

Hvis jeg skal fortsette å ta bilder til bloggen, må jeg nesten ta bort Charlie Chaplin på døra mi, lol! Han poserer jo med meg på alle bildene. Men kjekk å ha når jeg ikke kan bruke PhotoBooth på iPaden til å ta bilder.Nå blir det pizza, og den første delfinalen i MGP. Skal til Oslo 11. februar for å se på finalen, så målet mitt er å lære meg alle de finale-sangene, er så kjedelig å høre på sanger jeg ikke har hørt før... det ble litt feil, men er dere ikke enige?

Ha en flott lørdagskveld, videre! <3

-  Irene

Q - Hva har du gjort i dag? Hva syns du om bildene? Liker du MGP?

herlige oslo 

Heialle ♥

Jeg har hatt en super dag i dag i Oslo med herlige jenter! Vi har ledd så utrolig mye, er ganske sikker på at vi har verdens dårligste humor. I dag har vi shoppet, spist på Wayne's og sett på kino. Jeg elsker salg, spesielt nyttårssalg! Det er så utrolig mye billig, i noen butikker er det jo salg på nesten alt! Kan sikkert legge ut innkjøpene, men det ble ikke så veldig mye. Ble veldig stolt over meg selv (he he), vanligvis pleier jeg å bruke veldig mye penger på shopping, men i dag kom det på rundt 500 (shopping, mat og kino!!). 

Vi så filmen My week with Marilyn. Den var veldig fin, og marilyn er jo så inspirerende! Men må si at filmen skuffet på et omeråde. Marilyn Monroe er kjent for sine fine former, hun var jo en size 40-stjerne, men skuespilleren Michelle Williams som spilte Marilyn var ganske slank og tynn. Det ble liksom ikke riktig... Ellers var filmen utrolig bra!

Blogges! -Mathilde

INNKJØP 5. 11

Heia! Idag har jeg dratt med lillesøsteren min Benedicte til Vinterbro senteret. Vi hadde ikke planer om å bli så lenge, for jeg skulle dra rett videre til Emilie. Men det passet ikke så bra for Emilie at jeg kom allikevel, for oldermoren hennes hadde blitt veldig syk.. Da endte det med at jeg og Benedicte ble veeldig lenge på senteret, og jeg kjøpte ikke mer enn dette;

Bambie håndkrem og neglelakk fra Hennes og Mauritz. Det kosta bare 30,- for begge to! Gode kjøp!
Også kjøpte jeg garn.. Bestemor som jeg er har jeg planer om å strikke julegavene i år. :) Er skikkelig daffete kledd nå etter at jeg kom hjem, så jeg det er ikke noe vits i å ta bilder av meg selv. Legger i stede ut et bilde fra da jeg og Mathilde var i Syden i høstferien:

Sorry for ellers dårlig blogging fra min side i dag. Det skal ta seg opp igjen, jeg lover! :)

-Irene

Q- Hva syns dere om innkjøpene? Hva har dere gjort i dag? Ser det ikke deilig ut i syden? <3info

Velkommen til min lille verden ♥ Jeg heter Mathilde og er 16 år. Jeg går mitt første år på medier og kommunikasjon, og stortrives! På bloggen min finner du min hverdag, foto, stil, tanker, musikk og filmer.

arkiv

November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012 Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012 Mars 2012 Februar 2012 Januar 2012 Desember 2011design

Hanne