Antrekk - julaften
Kjolen har jeg arvet av min vakre tante som desverre tapte kampen mot kreften i fjor R.I.P., sko fra Roots og sløyfe fra Glitter. Hva syntes du? Gjerne fortell meg hvordan din julaften har vært ♥

antrekk 131212Kjole fra Cubus, jakken er gammel, perlekrage fra Bikbok, sko fra I.C.U, perleøredobber fra Ilmo og hårbånd av skjønne Celine Desirée ♥

outfit 161112

Stjernegenser fra Sofias Villa, perlekrage fra Bikbok, sorte high waist jeans fra Bikbok og sko fra Bianco.

 

Fredag, for en deilig følelse ♥ I starten av skoleåret følte jeg dagene suste forbi, men nå blir dagene lengre og lengre... Det er mørkt før jeg kommer på skolen og mørkt etter vi er ferdig. Jeg har store problemer med å sove på bussen, jeg står opp grytidlig, men får ikke lagt meg tidsnok fordi jeg alltid har noe å gjøre. I forrige uke klarte jeg å sove over stoppet mitt, det var flaut, men samtidig sitter jeg og ler nå. 

Jeg har fått verdens fineste genser av mamma, elsker den, elsker stjerner. Skoene låner jeg av nydeligste Natalie, tusen takk! Hva syntes du om antrekket?

pastel dress and polkadotsEt gammelt anntrekk fra noen uker siden. Var det i forrige uke, tro? Jeg husker ikke... Uansett! Lys rosa kjole fra Cubus, prikkete strømpebukse fra H&M, sko fra Converse, skjerf har jeg fått i gave og blondevest fra Goelia. Hva syntes du? ♥

outfit vs. outfitHvilket antrekk likte du best?

 


outfit 111012

 

New Direction synger og danser på TV-skjermen og middagen står i ovnen. Hunden ligger på fanget og min fantastiske far har bursdag i dag. Gratulerer med dagen pappaen min ♥

 

De siste dagene har vært slitsomme, men veldig koselige. Jeg har vært med venner, vært på senteret, i Oslo, danset og rett og slett ikke vært hjemme. På en måte liker jeg å være hjemme og kunne slappe av før en ny dag med skole og sosialisering, men på en annen måte er det fint å vite at man har gjort noe ut av dagen. Kameraet mitt er levert til reperasjon. Det er noe galt med objektivet, det er antakeligvis noe som har løsnet... Stakars lille babyen min ♥ Gleder meg utrolig mye til å få det igjen!

 

Ser dere det herlige skjørtet på bildene ovenfor? For en herlig veninne jeg har! Rine var på tur til California i høstferien og så søt som hun er kjøpte hun med dette fantastiske skjørtet fra Urban Outfitters til meg! Åh, jeg elsker det. Desverre er det for alt lite til meg, men med en syerske som mor fikset vi det lett med en kreativ løsning. 

 

outfit 051012I dag har jeg på meg et marineblått skjørt med gullsløyfe i livet, blondevest og hvit bluse fra Goelia, knesokker fra Hennez & Maurits, sko fra Skopunkten og hårbånd med gullblader fra accessorize. Nå sitter jeg i senga sammen med Gina og Ronja og ser på en ordentlig jentefilm, The last song, den er så søt. Vært noen timer i hovedstaden i dag, tittet litt i butikker og vært på herlig café. Natten tilbringer vi hos Ronja og i morgen tar vi oss en tur på Tusenfryd, det blir gøy ♥ Hva har du gjort i dag? Hva syntes du om antrekket?

ny jakke

Fra Jean Paul.

varme klærNå er det kaldt. Da er det godt med varme klær. Jakke, lue og skjerf. Og to strømpebukser da. Aner ikke hva jeg skulle gjort hvis det ikke hadde vært for alle mine 27390 par forskjellige strømpebukser, haha. Har du noen tips mot kulda? Hva syntes du om bildene?

outfit 270912

I går hadde jeg på meg min nye kjole fra Cubus, strømpebukse fra Hennes og Mauritz og hårbånd med blomster fra barneavdeligen på Accessorize. Jeg hadde faktisk på meg to strømpebukser i går, for nå som det er så kaldt så holder det ikke med bare en strømpebukse, men da er det jo bra med en kreativ mor! Jeg klagde på kulde, hun ga meg en ekstra bukse - perfekt, akkurat passe varmt! Har du noen gode triks mot kulden? Hva syntes du om antrekket?

outfit 210912Dagens antrekk, skjorte fra Forever 21, strikk fra Urban, bukse fra Goelia og sko fra skopunkten. Det er litt merkelig, for jeg har rett og slett levd i skjørt de siste ukene, men hver gang jeg ender opp med å ta outfit bilder, så har jeg alltid på meg bukse. I wonder why... Skal prøve å bli flinkere med outfit-innlegg, så dere får et bedre blikk over stilen min. Nå sitter jeg i sofaen sammen med Rine, Camilla, Camilla og Sara og ser på The Hunger Games hos Rine. Koselig ♥

outfit 160912

I dag har jeg på meg en ny strikkegenser fra Vila, pudderrosa bukse fra Pieces og en topp med krage fra Lindex. Dagen i dag har blitt brukt til avslapning i kosebukse helt fram til klokken tre, da jeg hoppet i dusjen for og senere møte Henrik og jobbe med et skoleprosjekt. Nå sitter jeg og familien og koser oss sammen med enchiladas og 71 grader nord. Hva har du gjort i dag? 


outfit 150912I dag har jeg på meg en stjernegenser fra Selected Femme, blondeskjørt fra Forever 21 som jeg har fått låne av søteste Gina, sort sløyfe i håret jeg har laget selv, korssmykket har jeg fått i gave og blondestrømpebuksen vet jeg ikke hvor er i fra. Bildene ble tatt midt i solnedgangen, så derfor ble ikke lyset på bildene så veldig bra, men jeg har prøvd å redigere de på best mulig måte. Nå sitter jeg i sofaen i stua med mac'en på fanget og ser på Alt for Norge. Hva syntes du om antrekket?

tre stiler - hvem er du?

 

Da har jeg samarbeidet med to venninner om å sette sammen et antrekk hver i polyvore.com. Jeg syntes det er ganske gøy å se på hvor forskjellige vi er, Ingrid (nr. 1) er litt rocka/urban, jeg (nr. 2) elsker skjørt og kjoler og Rine (nr. 3) er litt mer casual. Hvem er du? Syntes du jeg skal fortsette med dette?

hair bow

 Har blitt veldig inspirert av Idunn i det siste, hun er kjempe søt og bare helt nydelig, du kan finne bloggen hennes >her<! Søndagkveld lagde jeg meg en sløyfe, veldig enkelt og et helt greit resultat. Skal nok se om jeg får kjøpt meg en finere sløyfe som sitter litt bedre, jeg hadde bare festet sløyfen med en fliseklemmer, så  den datt ut sånn to tre ganger, men ellers funket det veldig bra :) Hva syntes du om sløyfer?

outfit 26082012Topp fra Cubus, headband med blader i gull fra Accessorize, skjørt fra Hennes og Mauritz, belte er arvet av min søster, sko fra I.C.U.

Ganske lenge siden disse bildene er tatt, hele nesten 2 uker, men jeg liker skjørtet veldig godt. Ble ikke veldig fornøyd med bildene, følte meg egentlig litt feit på de alle... Også ble det veldig mye hender, men skjørtet er så nydelig... Og parken i Drøbak er så fin når det er sol. Fine skjørtet og fine Drøbak. Er veldig sliten i dag, så prøver å fokusere på den positive, men det er veldig vanskelig... Nå tror jeg jeg går å legger meg og hører på musikk. Music on - world off.

outfit 21082012

Kjole - Malta, sko - Converse, jakke - Bikbok, armbånd - Glitter


De to siste dagene har jeg vært med herligste Rine, vi har hatt fri fra skolen i to dager på grunn av noen møter og slikt. I går var vi i Oslo og koste oss på kafè, tittet i butikker og tok litt bilder på operaen ( bildene overnfor). I dag møtte jeg Rine igjen  i Oslo før vi reiste inn til Drammen for å levere noen bøker og slikt. I morgen er det tilbake på skolen og møte den nye klassen for andre gang, blir spennende :)

Blogges! -Mathilde

hippie/bohem-ishBildet er tatt for litt under et halvt år siden, og shortsen er kjøpt på samme tid. Shorts fra H&M i Polen. 

Blogges! -Mathilde

Hva syntes du om bildet? Hva syntes du om hippie- og bohemstilen?

outfit 19082012

 

Gårsdagen anntrekk, hva syntes du? Kjole - Bershka, sko - Skopunkten, veske - Goelia, øredobber - julegave, hårbånd - glitter.

 

Blogges! -Mathilde

Edit: outfit 19.08.2012

rosa
I dag har jeg rosa hår. Jeg vet ikke helt hva jeg syntes, jeg digger det, men på en annen måte er det utrolig uvant. I morgen blir det helt blondt igjen, har bare brukt hår maskara, ellers ville jeg aldri tørt å farga det rosa. rosa liksom. Siden sist har jeg vært på båttur til sverige, i går feiret jeg bursdag med familien og i morgen reiser jeg på båttur med svanen sammen med min kjære veninne Ingrid. 

Blogges! -Mathilde

Hva syntes du om håret?

outfit 14032012Stripete genser Lindex

Rød bukse Goelia

Sko Converse

Hatt Carlings

Bukseseler ? husker ikke.

 

Blogges! -Mathilde

Hva syntes du om antrekket?

outfit 25052012

Kjole Bershka

Hatt MonkiSmykke ? fikk til Konf. av mormor

Gurimalla, så varmt det er! Det er til og med varmt inne i huset, selvom vi har lukket opp alle vinduer og dører i hele huset så blir det ikke gjennomtrekk, det eneste som kommer inn er insekter og skumle, stikkende dyr! Men vi skal ikke klage, tenk om det fortsatt hadde vært snø og kaldt... 

Nå har nettopp Gina kommet, hun skal sove over til i morgen, og siden jeg er så snill og god har jeg bakt kake til henne! Jeg fikk ikke vært med da hun feiret  bursdagen sin, så da har jeg fikset i stand gave, laget kort og bakt Oreo-kake til henne, men hysjhysj, hun vet ikke noe om det (enda)! hehe

I morgen skal vi på One Direction fan meet-up i Oslo som er arrangert av One Direction Norway, NRJ, Topp og Universal Music. Antrekket er klart og neglet lakket, så nå gleder vi oss virkelig!!

Blogges! -Mathilde 

Hvordan er været hos deg? Skal du på 1D-møtet?

outfit 22052012

Topp Goelia

Veske Angles & Cowboys

Strømpebukse BikbokSolbriller RayBan

Øredobber ? husker ikke

Hope, Love and Faith - armbånd Claire's

Skjørt med skinndetaljer ? husker ikke, kjøpt i Malta.Sko I.C.U.

 

Herregud, så varmt det er i dag!! Skulle nesten tro vi er i syden, virkelig en herlig dag. Strømpebuksa er tatt av og jeg storkoser meg med et glass iskald Solo, deiligdeilig. I morgen (og på torsdag) er det skriftlig eksamen i norsk, såå wish me luck!

Blogges! -Mathilde

Hva syntes du om antrekket? Hva syntes du om bildene? Hvordan er været der du er? HVa har du gjort i dag?

outfit 19052012Kjole Bikbok

Solbriller H&M

Et ganske så enkelt antrekk, men fortsatt ganske spesielt. Jeg kan ikke ha med så mye når jeg reiser på tur med båten, men jeg prøver så godt jeg kan å pakke smart, men samtidig interessant. I dag har vi seilet videre til Åsgårdstrand, det er kjempe fint her og jeg storkoser meg med Solrun. Solrun og jeg tok oss en tur ut med jolla og kjørte i fullfart til Horten, for så å gå inn på Peppes Pizza å kjøpe hvitløksbaguetter som vi nøt i jolla etterpå før vi suste tilbake til Åsgårdstrand. 

Blogges! -Mathilde

Hva syntes du om antrekket? Hva har du gjort i dag?

outfit 18052012

Sinlgett BikbokSkjørt Kapphal

Hatt Monki

Solbriller H&M

Belte Goelia

 

I dag har vært en fin dag. Solrun og jeg er med mine foreldre til Soon med båten og i morgen bærer det videre, men ikke spør meg hvor, det blir nok en overaskelse for oss alle. Nå sitter vi i båten og ser på TV og koser oss med Pringoooals a.k.a. Pringles og Cola etter å ha rast rundt på havet i jolla. Må si jeg er ganske overasket over Solrun som stolte på meg selv hvor fort det gikk, jeg ville fått panikk hvis jeg satt på med meg selv. 

Blogges! -Mathilde

Hva syntes du om antrekket? Hva har gjort i dag?

outfit 14052012

Jakke ukjent

Sko I.C.U.

 

Øredobber Pull & Bear

Poncho Cubus

Topp H&M (låner av Gina)

Bukse Pieces

 

I dag fikk jeg og noen jenter fra klassen flexidag, så da har jeg vært i Oslo med Susanne, Solrun og Irene. Det har vært en utrolig koselig dag og jeg er veldig fornøyd med innkjøpene som jeg kommer til å vise dere innkjøpene en annen dag. I morgen får vi vite hvilket fag vi kommer opp i til skriftlig eksamen og jeg ber på alle mine knær om at jeg ikke kommer opp i matte! haha. 

Blogges! -Mathilde

Hva syntes du om antrekket? Hva har du gjort i dag?

outfit 07052012Skjorte Bikbok bukse Goelia sko Converse solbriller Ray Ban Armbånd Claire's smykke fikk til konfirmasjon

Blogges! -Mathilde

Hva syntes du om antrekket?

Dagens outfit

Shorts Bikbok// genser Cubus // armbånd Bikbok

Tok på meg shorts i dag, som en protest mot alt regnet vi har hatt i det siste. Værgudene må ha hørt meg, for når jeg tuslet hjemover i dag så tittet solen fram. Fikk også brukt de nye ballerina skone mine. Lykkerus!Gjort noe spendene i dag?

maxi skirtMaxi skirt Kappahl Knit Zara

 

Jeg elsker maxiskjørt og kjoler, jeg syntes det er så fint og feminint, og når jeg så at de hadde dette skjørtet på salg på Kappahl så måtte jeg jo bare slå til! Kostet bare 100 kroner, så det vil jeg si var et fint kupp og jeg gleder meg til å begynne å bruke det :)

 

Blogges! -Mathilde

Hva syntes du om maxistilen? Har du gjort et bra kupp i det siste?

today's detailsSort ring, flettet armbånd og klokke Glitter Ring med tigermønster Mestergull Armbånd med diamanter DIY 

 

Blogges! -Mathilde

Hva syntes du?

outfit vs. outfitHvilket likte du best? 1,2 eller 3?

 

Tenkte å kjøre en outfit vs. outfit på de tre siste antrekkene på bloggen, så da er det bare å stemme i vei! 

Nå skal jeg gjøre matte, woho. Blogges! -Mathilde

Hvilket likte du best? 1,2 eller 3?

outfit 25032012Kjole og blazer Bikbok strømpebukse Lindex sko ICU

Hvis noen lurte, så ble jeg ikke veldig fornøyd med bildene i dag, derfor er de i svart-hvitt. 

Nå sitter jeg i bilen på vei til Pernille og Tor-Arne som skal feire bursdagene sine, det blir koselig. Jeg kjenner jeg begynner å glede meg til mat, kaker og cupcakes, hehe :-) Ute er det varmt og sola skinner, dette må bli en bra dag! 

Blogges! -Mathilde

Hva syntes du om bildene og outfittet? Hva skal du i dag? 

outfit 16032012

Genser Isolde Shorts kjøpt i Malta Strømpebukse Bikbok Sko ICU

 

Da turer jeg snart av gårde med mine foreldre til hytta. Skal bli deilig med en rolig helg sammen med familien ♥ Hadebra! Blogges! -Mathilde

Hva syntes du om bildene? Hva skal du i helgen?

outfit 14032012Jakke Goelia Singlett Goelia Bukse Pieces Klokke/armbånd Glitter Smykke Vintage Sko fra bestemor Solbriller Rayban

Var hos bestemor og farfar i går, var utrolig koselig ♥ Siden bestemor hadde bursdag (gratulerer med dagen!) fikk jeg servert både bringebær med vaniljesaus og kake, utrolig godt! Fikk også et par sko av bestemor i går som jeg har siklet etter lenge, hun tenkte det var bedre at jeg sliter de ut enn at de bare skal stå i skapet... Det syntes jeg var utrolig godt tenkt, for jeg elsker de! hehe :)

Blogges! -Mathilde

Hva syntes du om bildene? Kunne du gått med dette antrekket selv?

outfit 26022012

Singlett, shorts og tights fra Bikbok, skjerf fra Tyskland, briller fra Rayban, øredobber var en gave.

Hva syntes du? Kunne du gått kledd sånn selv?

outfit 25052012
Genser fra Isolde, bukse fra Pieces, saueskinnsjakke fra Bikbok, sko fra Skopunkten (tror jeg?), solbriller fra Lindex.

SYYK OG DE SYV DVERGENE

heia! <3

I dag har hverken jeg, eller Mathilde vært helt ved vårt rette ess. Men nå har jeg sovet hele dagen, og er forhåpentligvis frisk til i morgen igjen. Det er så mye å gjøre på skolen denne uken også, så jeg har ikke råd til å gå glipp av en skoledag til. Har sovet i hele dag, men den siste timen har jeg prøøvd å få øvd litt en muntlig spanskprøve i morgen.

Har ikke ork til å lage noe ordentlig innlegg. Her er noen bilder av sånn jeg så ut på onsdag...
Fordi jeg er blogger og får lov til å bruke sånne poser <3'

Snøhvit og de syv dvergene er jo så utrolig kule da!

-Irene

Q-ønske  meg god bedring?

dagensMå løpe, skal på åpen dag på Heltberg Gymnas med Gina nå! 

 

Blogges! -Mathilde

Hva syntes du om bildene?

Har du bestemt deg hvilken skole/linje du skal gå på?

todays look

Hej ♥ Det er en stund siden et ordentlig innlegg fra meg nå... Jeg har rett og slett jobbet med lekser og sovet. masse. 

Jeg har ikke et veldig spesielt outfit i dag, bare en strikka genser og jeans, derfor blir det helle todays look. Veska er foresten ny. Hva syntes du/ dere? Slang også med et bilde av den superkule fotografen, Susanne, som digger solbrillene mine! 

På skolen i kunst og håndtverk har vi et prosjekt hvor jeg og Irene skal sy to bukser. Vi har klippet ut alle delene, mangler bare å sy de sammen. Men vi er veldig spente på hvordan det vil bli, derfor knøt vi alle delene sammen med rester etter stoffet for å se:

2012-01-18 14.57.44.jpg

Ser ganske rart ut på bildene, men som sagt knøt vi bare stoffrester rundt bena og livet mitt. Hva tror dere? blir det bra? he he, jæ, kjempe bræ

Nå skal jeg og mamma til Nesodden på åpen skole der. Begynner å bli litt lei alt maset om videregående skole og valg og bla bla bla. Men det er jo viktig da. 

Blogges! -Mathilde

 

Hva syntes du om bildene? Hvilket syntes du var finest?

Hvordan tror du buksa blir?

OUTFIT // 20. 01. 2012

Nå er jeg så glad for at det endelig er helg. Selv om dette var den første skoleuka så langt i år, kjennes det som den lengste skole-uka, ever. I dag fremførte vi `et barbiehjem´ fritt etter `et dukkehjem´av Henrik Ibsen foran klassen. Kjempegøy, hadde gleda meg veldig til å fremføre det, for skuespill er alltid like gøy. Og de andre i klassens skuespill var utrolig morsomme!

Lenge siden jeg har hatt outfit, så her er dagens:Genser // BikBok - Bukse // CUBUS  - Smykke // fikk av Solrun <3

Ellers skal jeg bruke ettermiddagen på å chille max. Bare helt random: Her er er noen bilder fra julegaven jeg fikk av Solrun i fjor:Veldig søt julegave, og bilder sier jo mer en tusen ord.

Ha en fortreffelig helg! <3

-Ireneinfo

Velkommen til min lille verden ♥ Jeg heter Mathilde og er 16 år. Jeg går mitt første år på medier og kommunikasjon, og stortrives! På bloggen min finner du min hverdag, foto, stil, tanker, musikk og filmer.

arkiv

Desember 2012 November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012 Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012 Mars 2012 Februar 2012 Januar 2012design

Hanne