VLOGG

video:gina dag1


Filmen ble spilt inn i går kveld, rundt 23-24 tida. ;)

10 gode grunner til å pynte seg i hverdagen

-fra mag

 

Blogges! -Mathilde

julafton
Kjolen har jeg arvet fra min tante.


Belte fra Lindex.


Nytt kamera! ♥ tusen takk

 

Herregud, så fort tiden har gått! Desember har jo bare rast forbi, nå er snart jula over igjen.. Bare tulla, alle vet jo at jula varer helt til påsken! Men kvelden i går var kjempe koselig med hyggelig familie, god mat og mange fine pakker. Jeg tror dette er det første året jeg ikke skal bytte noe som helst! er superfornøyd med alt :) legger nok ut noen bilder av hva jeg fikk i morgen...

Må nok si at den beste gaven kom nok fra mine foreldre da, hehe. Canon EOS 600D, superfornøyd!! Tusen takk :D

 

Blogges! -Mathilde

Fikk dere noe fint til jul?

 

Har forresten meldt oss på blogg vs. blogg, håper vi blir med :) Du kan melde deg på HER!

julekuleGod jul ♥ 

xoxo mathilde

Bloggpause:)

Jeg er nødt til å være verdens dårligste blogger! (etter mathilde,haha ) <3

Jeg tar bloggpause i juleferien,også skal jeg forbedre meg i januar. ;D

Godjuul! <3

Fordi sopp er kult og passer godt på et juletre :)

-Irene <3

Q- hva skal du i jula?

MUNTLIG TENTAMEN..

Heia <3

Fordi jeg er verdens dårligste blogger har jeg tatt meg en liten og litt ufrivillig bloggpause. Utrolig mye som skjer, og har ikke akkurat verdens beste motivasjon.

Har brukt hele dagen på muntlig tentamensøving. Kom opp i norsk filmanalyse sammen med Sol. Utrolig digg egentlig, men vanskelig å finne stoff til 20-25 minutter ..

Fordi solnedgangen var fin, duggete bilvindu er gøy og iPad-kamera suger <3

Kommer nok ikke til å oppdatere bloggen noe de nærmeste dagene, but I'll do my best!

-Irene

Q- har du muntlig tentamen? Hva syns du om bildene?

God jul!

I dag er det bare 14 dager igjen til jul og jeg gleder meg! Nå sitter jeg å sminker meg før vi skal på mølje med familien og mange fler, så i kveld blir det grøtspising på høyt nivå! Ble veldig kort innlegg, men bedre en ingenting, hehe :-) Bildene ble tatt i går av Karen. 

Blogges! - Mathilde

Gleder du deg til jul? Hva skal du i dag? 

T.G.I.F &lt;3

Selv om jeg ikke er helt i form nå, tvinger jeg megselv til å skrive et innlegg. Jeg har akkurat sovet i to timer, og nyter virkelig at det er fredag. Selv om det regner har mye av snøen klart å klore seg fast, og det ser ikke ut til at den forsvinner med det første, så jeg har fortsatt julestemning. Deilig! <3

I morgen skal jeg dra til Sverige, og kjæreste Sol blir kanskje med, så det gleder jeg meg til :D

Jeg er så glad i deg sol <3 kommer til å bli sykt rart å begynne på en skole uten å ha deg i klassen!

Blogges -Irene <3

Q: Pleier du å dra til Sverige? Hva syns du om at snøen regner bort?

alskens elendighet i oslo

Hei alle små julenisser og troll og all alskens elendighet av verdens avskum som trykker seg inn på denne kleine bloggen.. Skjønner ikke hva dere gjør her? lol.

HEHE neidaa ♥ dere er så velkommen såå!! 

Idag var klassen i Oslo for omvisning på operaen, noe som var sykt gøy faktisk. Vi fikk et kvarter fra vi kom med bussen Oslo til vi skulle møte opp ved operaen, og da rakk jeg og kjøpe en skjorte på salg, og Susanne spiste 2 pølser!! Herregud.. Jaja, dere kjenner min og Susannes effektivitet altså, haha.

Operaen er svæær, herregud! men det var utrolig fint der inne, det var faktisk ganske lærerikt, anbefaler å besøke den og få omvisning :-) Vi fikk tilogmed  se litt av en forestilling!

Etter at omvisningen var ferdig, var jeg, Susanne og Karen igjen i Oslo - vi skulle nemlig shoppe!! Og shopping ble det ja, i hauger og masser.. Legger ut innkjøp i morgen. Kjempe koselig dag med dykk jentar ♥ 


jaa, hetta mi løsna 

 

frappe fra waynes ♥

 

måtte bare legge det ut, sorry karen, hehe :-)

 julenissen ♥

 

Blogges! -Mathilde

 

- Har du vært på operaen før, hva syntes du?

- Har du shoppet i det siste? :)

DAY 9 - IRENE

Hei! <3

Day 9 av 40 days challenge; Dine 3 yndlingssanger akkurat nå. Siden det er jul hører jeg bare på julesanger i håp om at jeg skal komme i julestemning. Og det funker jo. Spesielt nå som snøen har kommet!

Elsker denne!<3

Justin Bieber: The Christmas Song (Chestnuts Roasting On An Open Fire)

 Den sangen som alltid er på slutten av jul i blåfjell! Så utrolig jul, er du ikke enig?

Suzanne Paalgard: Lys I Desember

 Fra unge Fleksnes fra i fjor jul. Hører ikke på den skikkelig mye, men sangen er kul, og det er jul :)

Den Unge Fleksnes: Under månen
 
 
-Irene <3
 
Hva syns du om sangene? Hører du på sånne sanger for å komme i julestemning? <3

SNØØØ!!!

Hei alle fantastiske snøengler ♥ Nå er jeg skikkelig glad, for dere som enda ikke har fått det med dere så har det snødd veldig mange steder i dag, noe som jeg syntes er helt fantastisk! Det bare snør og snør, jeg håper virkelig jeg våkner i morgen til 3 meter med snø!! Elsker snø, får så julestemning at det er ikke mulig. Gleder meg til hyttteturer og snøballkrig, vinteren er så herlig! Vi satt igjen på skolen og plutselig ringte Irene og sa det snødde, herregud som vi tok av! Vi skreik og velta stoler for så å løpe ut å kaste snøballer på hverandre. Også måtte vi jo ta noen bilder da.... hehe

I dag har jeg vært kjempe flink! Jeg fikk kasta sesongens første snøball, laget sesongens første snøengel og sesongens første snømann! flink sa du? ohyes :D

 

 

Woho, snøøøø


 

Jul! ♥ 

 

 

Måtte jo lage snøengel daa

 ...og snømann :D

 

Legger ut bildene fra showet på søndag i morgen tror jeg, kommer hvertfall snart :)

Blogges! -Mathilde

DAY 1 - IRENE

Hei<3

Sorry for at jeg ikke har blogget noe i det siste, men det har skjedd noe hele tiden. Hele forrige uke var det tentamen og i helgen var jeg med Emilie og Solrun, og på søndag var jeg for å se mathilde sin danseavsluttning på riksscenen.

Day 1, av 40 days challenge: Et av de beste bildene av deg;

Bilde er fra konfen min, så ikke at det er det peneste bilde av meg, men jeg virkelig eelsker bunaden min. Og bilde får fram mange gode minner fra konf-dagen.

I dag har jeg hatt spansk fremføring.. Kunne vel gått littegranne bedre, men jeg gjorde så godt jeg kunne, selv om jeg var gruuelig nervøs.

-Irene<3

Q-hva syns du om bilde? har du spansk?

Mobilblogg: 10 minutter til forstilling!!

Mobilblogg: 10 minutter til forstilling!!

angels from hellHei alle skjønne ♥ Nå er jeg skikkelig sliten og fått oppskrubbede knær og føtter etter en strålende genral prøve, alle var så flinke! Stolte av dere jenter, i morgen må vi kicke ass! Dette var første gang vi så de andre gruppene, showet kommer til å bli så bra! I morgen blir det fullt program med vekking klokken 08.00 før jeg tar bussen med de andre jentene til oslo. Der skal vi ha to forestillinger på Riksscenen, gleder meg så sinnsykt!  Legger nok ut et innlegg i morgen i pausen (hvis det er nett på riksscenen?) med flere bilder fra i dag og en liten oppdatering :) så ønsk oss lykke til, det kommer til å gå i ett i morgen, blir så gøy!!

Blogges! -Mathilde

 

Hva syntes du om bildene? Er det nett på Riksscenen? ønske oss lykke til, hehh? 

Jakten på Julestemning

Hei hei alle skjønne lesere ♣ 

I dag hadde alle sammen mattetantamen, bortsett fra meg som er så kul og skulker skolen og skal ha den neste uke. Neidaaa, var borte da alle andre fikk øve sist uke pga at jeg var syk, såå nei.. er nok ikke så kul og tørr å skulke, mip :( Kunne ønske jeg var sånn tøff ogsånn da, for man kommer så langt i livet med skulking og å være borte fra skolen vet dere. Gangstere hele gjengen, respekt til de som tørr!! ;) Hehe. 

Men så jeg har vært og øvd til den kule nynorsktentamen vi skal ha imorgen, og siden det 1. DESEMBER IDAG FOLKS (for dere som ikke har fått det med dere), men pga stygge Berit og høstværet og for mye skole såå har ikke jeg noe julestemning.. så dette resulterte i at jeg lagde grøt, i en desperat jakt etter å få fanget den fantastiske julefølelsen <3 dyp skal man være!! Så var jeg så heldig og fikk besøk av beste Susanne, så øvde vi (halveis/nesten/litt) til nynorsk før vi dro til Ski Storsenter med mamma. Mamma skulle handle stoff, men fant ikke noe good shit/ ingen bra deals såå hun droppet det. Hun er litt av en stoffmisbruker skjønner dere :( 

.. TULLA. Hun er avhengig av systoff!! ikke no narkis her i gården, nei. Mens jeg og Susanne tenkte at det var på tide å handle julegaver da, og vi var skikkelig effektive altså, og det er nytt for susipusi og meg å være! Etter bare tre butikker hadde vi fiksa 5 av 6 gaver!! Så da gikk vi på Sunt og Godt og spiste baguetter, for å gi oss selv en liten klapp på skulderen, med mat som belønning. Susanne var storfornøyd, haha. 

 

 Bildet forklarer vel det meste..? Ærlig talt, hvis matmonsteret i Susanne hadde vært et ekte monster, så hadde ikke jeg følt meg trygg i hennes nærvær da, for å si det på den måten. Stakars mat, blir jo brutalt revet i og tygd i biter. 

 

JULEGAVER!!! Så, barn vær snille til jul nå <3 cause Santa Claus is coming to town! shake it, shake it, baby! Justin Bieber vetdere ♥  

Blogges! -Mathilde og Susanne

 

Har dere begynt med julegaver enda? 

Har dere julestemning? :)info

Velkommen til min lille verden ♥ Jeg heter Mathilde og er 16 år. Jeg går mitt første år på medier og kommunikasjon, og stortrives! På bloggen min finner du min hverdag, foto, stil, tanker, musikk og filmer.

arkiv

November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012 Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012 Mars 2012 Februar 2012 Januar 2012 Desember 2011design

Hanne