ønskeliste

1. Krager.  Krager er virkelig noe av det søsteste jeg vet! Det er så lett å style, pluss det kan gjøre prikken over i'en til ett hvert antrekk.

 

2. Sokker, knestrømper og strømpebukser. Jeg er en skjørt-addict, og da er jeg avhengig av noe varmt på leggene for å holde varmen, og knestrømper er noe av det søteste som finnes. Jeg setter alltid pris på ett par gode, varme, søte sokker og fine strømpebukser.

 

3. Sminke og sminkekoster. Alle jenters ønske. 

 

4. Fotobøker. Jeg elsker foto og ønsker å bli bedre, derfor er det kjekt med noen ordentlig bøker i hylla. 

 

5. Sløyfer. Jeg elsker sløyfer, det er så søtt! Desverre er det veldig vanskelig å få tak i, jeg har gått rundt i hele høst og lett i alle mulige butikker. Glitter har fått inn noen, men ikke så mange, desverre, for det er jo kjempe nydelig. 

 

6. Oxfords. Oh my god, jeg ønsker meg oxford-sko så utrolig mye!! De er så enkle, men samtidig veldig elegante og fine. 

 

7. Pysj. Noe av det herligste jeg vet er å sitte i senga med en herlig pysj på seg og bare nyte kveldene med en kopp te.

 

8. iPhone cover. Nå som jeg har fått meg ny mobil, iPhone 5 (Thanks mom & dad, elsker den!!), så trenger jeg deksler, og hva er vel bedre enn å ønske det seg til jul?

 

9. Yankee candle. De beste duftlysene i hele verden! 

 

10. Ting fra Lush. Lush. Trenger ikke si noe mer. Lush er bare fantastisk. 

 

11. Klær. Skjørt, skjorter, blondetopper, tights, strikk, skjerf, votter, pannebånd, cardigans... Ja, bare klær generelt. 

 


I det siste har jeg fått veldig mange spørsmål om hva jeg ønsker meg til jul, derfor bestemte jeg meg for å skrive en liten liste her på bloggen. Det er også andre ting jeg ønsker meg, men følte dette holdt for denne gang. Selvfølgelig blir jeg glad for andre ting og!! Det er tanken som teller ♥ GOD JUL ♥   Hva ønsker du deg til jul?


Kafé
Nå sitter Camilla, Rine og jeg på den nye Wayne's Coffee som har åpnet ved Tinghuset, kjempe fint her! Senere blir jeg med Camilla på toget til Vestby siden jeg skal på prøvetime hos dansestudioet hun går på. Nå som Linn, danselæreren min, flytter til Danmark er jeg nødt til å finne meg et nytt studio og jeg er veldig spent! Har du noen bra forslag til studioer rundt Oslo- og Akershusområdet?

 

førsteplass i hiphop duoPå søndag var Ingrid og jeg i Kolbotn og deltok på Follo Dansestudios dansekonkurranse for andre gang. Våren 2012 kom vi på føsrteplass, så vi var veldig, veldig spente! Vi gjorde vårt beste og lyktes, første plass igjen! ♥ Gud, så glad vi ble! Vi ble også tatt bilde av til den nye brosjyren for Follo Dansestudio. På kvelden feiret mamma, pappa og jeg med kina mat i Ski før Rine sov over hos meg.  

dw12dt

heldagsprøve
I går på skolen så vi Kon Tiki på Saga, jeg syntes kanskje det kunne vært litt mer drama, men ellers syntes jeg den var kjempe bra. Senere dro Rine og jeg på Isbaren på Oslo City hvor vi tok oss en belgisk vaffel med sjokolade saus. I dag har vi hatt heldagsprøve i norsk, det gikk fint, tror jeg. Nå spiser jeg pepperkaker og skriver ett oppramsingsinnlegg, kjempe spenende, sant? nei... Tror jeg skal forstette å spise kaker. Hva har du gjort i det siste?

Lykkelig!!Førsteplass i hiphop duo med Ingrid! Så glad ♥ Nå skal Rine og jeg legge oss, god natt alle søte små ♥

Videoblogg - Reverse

vinterinspirasjonÅh, jeg gleder meg så utrolig mye til snøen kommer! Går rundt å tenker på snø og jul hele tiden. Jeg har så julestemning, og det er så dumt med tanke på at det fortsatt bare er november. Jeg går rundt hele tiden og tenker på små, søte julenisser, god julemat, pepperkaker og snø, massevis av snø! Gleder meg så utrolig mye til desember ♥

Ny header!Byttet header i helgen, hva syntes dere? 

 

mine favorittt inspirasjon, makeup and fashion youtube channels

 

Stilababe09  

 

 

Macbarbie07

  

 

WonderlandWardrobe

 

 

Tess Christine

 

 

Zoella280390

 

 

ARose186

 

 

MissGlamorazzi

combat boots and fallen leavesHvis ikke alle har fått det med seg, så sier jeg det igjen - Det er lørdag! Åh, så deilig ♥ Har egentlig ikke noen store planer for dagen... Gjøre litt lekser, se om jeg finner noen nye blogger å lese, tenkte å ta noen bilder ute, men det har ikke været lyst  til å hjelpe meg med... Med andre ord, en veldig avslappet dag. Jeg skal lage meg litt te, kanskje se en episode Castle? Hvem vet, i dag skal jeg bare ta det helt med ro ♥ Ha en fin lørdag alle søte skapninger! Hva skal du idag? 

HazBooFilms

 

For å komme til kanalen vår kan du trykke HER ♥

 

outfit 161112

Stjernegenser fra Sofias Villa, perlekrage fra Bikbok, sorte high waist jeans fra Bikbok og sko fra Bianco.

 

Fredag, for en deilig følelse ♥ I starten av skoleåret følte jeg dagene suste forbi, men nå blir dagene lengre og lengre... Det er mørkt før jeg kommer på skolen og mørkt etter vi er ferdig. Jeg har store problemer med å sove på bussen, jeg står opp grytidlig, men får ikke lagt meg tidsnok fordi jeg alltid har noe å gjøre. I forrige uke klarte jeg å sove over stoppet mitt, det var flaut, men samtidig sitter jeg og ler nå. 

Jeg har fått verdens fineste genser av mamma, elsker den, elsker stjerner. Skoene låner jeg av nydeligste Natalie, tusen takk! Hva syntes du om antrekket?

update


Hei alle sammen! Lenge siden, nå... Hvordan går det med dere? ♥ Tenkte jeg skulle oppdatere dere litt på hva jeg har gjort i det siste!

 

For det første har jeg jobber masse med skolearbeid og jeg er kjempe motivert! Elsker å gå på medier og kommunikasjon, det er så spennende og jeg lærer noe nytt hver eneste dag. Jeg har tatt mange bilder og filmer. Rine og jeg har åpnet en ny Youtube-channel, den kan dere finne HER. Jeg har vært i barnedåp i Bardu, noe som var helt herlig. Jeg har virkelig verdens nydeligste fadderbarn, han er så blid absolutt hele tiden! I går spilt jeg Alice i en fotoshoot til en skoleoppgave, noe som var veldig gøy. Temaet skal være eventyr/fantasy, gruppa mi har valgt Alice in Wonderland, og jeg er super motivert til å begynne med redigering. MEN! Det aller beste av hele denne tiden som har gått, Rine, Vilde, Camilla og jeg fikk One Direction-billetter på rad 8!!! Ååh, som jeg gleder meg ♥info

Velkommen til min lille verden ♥ Jeg heter Mathilde og er 16 år. Jeg går mitt første år på medier og kommunikasjon, og stortrives! På bloggen min finner du min hverdag, foto, stil, tanker, musikk og filmer.

arkiv

Desember 2012 November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012 Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012 Mars 2012 Februar 2012 Januar 2012design

Hanne