bytter plattformOkei, nå skal jeg være helt ærlig med dere. Jeg er rett og slett dritt lei av blogg.no. De gjør en kjempe bra jobb og er en super plattform for bloggere i alle aldre. Desverre, etter flere år med blogging på samme plattform er jeg blitt skikkelig lei. Derfor har jeg gjort noe helt annerledes!! Jada, tro det eller ei, jeg blogger nå på engelsk. Jeg har ingen anelse hvorfor jeg gjør det... Jeg er jo ikke super god, bare sånn middelmådig. Ikke spør meg hvorfor, men etter jeg startet å blogge for Camilla denne uken som blogger på engelsk på blogspot.com, så bestemte jeg meg for å prøve noe helt nytt. 

Jeg kommer ikke til å slette mathene, og det kan godt hende at jeg poster et innlegg sånn innimellom. Den nye bloggen kan dere komme til via bildet over, det er linket, bare å trykke.

pastel dress and polkadotsEt gammelt anntrekk fra noen uker siden. Var det i forrige uke, tro? Jeg husker ikke... Uansett! Lys rosa kjole fra Cubus, prikkete strømpebukse fra H&M, sko fra Converse, skjerf har jeg fått i gave og blondevest fra Goelia. Hva syntes du? ♥

gjesteblogger på oldie-camilla.blogspot.com


Trykk på bildet for å komme til bloggen.

 

Denne helga kan du finne meg to steder! Jeg har nemmelig fått en forespørsel fra Camilla om jeg kan gjesteblogge for henne, ta en titt da vel! 


 


Husk å melde deg på ukens blogg, kåres på søndag!

fri frakt på urbanoutfitters.com - wants


1. Smykkestativ med fugler HER 2. Flowerprinted tights HER 3. Klokke HER 4. Boks med skuffer HER 5. Bildeholder formet som hjerte HER 6. Printed tights HER 7. Wreck this journal HER 8. Kopp HER 9. Bildeholder HER 10. Kamera HER 11. Skjørt HER 12. Fuglehushylle HER

 

Håper alle har fått med seg det helt syke tilbudet på Urban Outfitters i det siste? Både 70% på en mengde varer og gratis frakt til Norge! Kan det bli bedre? De har så utrolig mye søtt på Urban Outfitters, så nå skal kortet dras varmt, hehe ♥ Nå har jeg gått igjenom alle tingene på siden deres og funnet mine favoritter som dere ser over. Jeg har så lyst på alt! Noe du likte?Husk å melde deg på ukens blogg, kåres på søndag!

fallBildene er tatt i Slottsparken, hva syntes du? Skal en tur til legen snart, wish me luck.

 


Husk å melde deg på ukens blogg, kåres på søndag!

video - kosetid

Sang: Troublemaker - Olly Murs ft. Flo Rida

 

Jeg er fortsatt syk. Føler meg egentlig ganske elendig. Gikk på skolen i dag, trodde jeg var mye bedre, men nå er jeg helt utslått. Hodet eksploderer, halsen brenner, nesa er tett og kroppen er død, æsj. Filmen er ifra helga da jeg var Rine til Fagernes for å besøke moren hennes. Utrolig koselig ♥ Jeg hadde det såå bra - film, shopping, barn, god mat, tv, avslapning og masse latter.Husk å melde deg på ukens blogg, kåres på søndag!

sykdom

 

Arkivbilde. Syk. Orker ikke. Sliten. Sår i halsen, kvalme, slapp, ikke minst slapp. Jeg vil ha kakao, noe varmt. Blæ, hater slike dager... Beklager for mye klaging. Hvordan har du det idag?Husk å melde deg på ukens blogg, kåres på søndag!

meld deg på ukens blogg #3
Arkivbilde. Kommenter på dette innlegget og du kan bli neste ukens blogg. Dere som har meldt dere på tidligere, må melde dere på på nytt for å være med. Jeg baserer konkurransen på bilder, tekst, design og helheten på selve bloggen. Vinneren får et eget innlegg og en plass i sidebaren min. Ved å melde seg på sier du automatisk ja til at jeg kan få bruke dine bilder.  Lykke til ♥

søte fuglenFuglekopp fra Kremmerhuset, 29 kroner.

ukens blogg #2

Gratulerer søte Hilde som blogger på http://fotografietmitt.blogg.no ♥

she's my hazza - she's my boo bearEr hos bestevennen min i Fagernes og besøker moren hennes. Kjempe koselig ♥ Vet ikke hvor mye blogging det blir denne helgen, men vi har vært veldig flinke til å filme, så mest sannsynlig blir det en liten film til dere etter jeg har kommet hjem. Kjørte buss i hele går, vært på senteret i dag og fått verdens beste thaikylling til middag! Arkivbilde.

goodnight kisses to you

Oo7DBn on Make A Gif, Animated Gifs

smokey eyes and dark red lipsFor meg består høsten av markerte øyne, mørke lepper, gode skjerf, kakao, ski, paraplyer, familie, strikket gensere, tøfler, venner, regn, varme sokker og mørke kvelder. Det er egentlig ganske fint ♥ Hva består høsten av for deg? 

som barndom ut av en ugles rumpe


65,- fra Accessorize


Se på denne søte saken her da, dere? Har dere sett noe så nydelig? Jeg falt pladask med en gang. Da denne, søte, lille uglen stirret opp på meg med sine store, fortryllende øyne - gud, jeg måtte ha den! Det hjalp ikke akkurat særlig mye da jeg fant ut at det var en lip gloss i samme slengen! Bare å lukke opp et lokk under, altså i rumpa, og du finner en kjempe søt, rosa lip gloss. Verdens nydeligste ♥ Også lukter den fortryllende, minner meg om barndommen min. Du husker da vi alle var små og løp rundt med sånne søte lip glosser med slik godterilukt? Gode tider ♥♥ Hva syntes du om denne søte, lille saken?

taylor swift wonderstruck

 

Denne parfymen er helt nydelig ? Jeg er så takknemlig for den, tusen takk blogg.no! Allerede første dagen, så fikk jeg en del søte kommentarer og den er virkelig min nye favoritt. Jeg liker designet, men syntes fargene kunne vært litt annerledes, jeg forventet meg en klarere blå/lilla farge. Jeg elsker den lille fuglen som henger på, den er søt. Har du prøvd den nye parfymen til Taylor?

meld deg på ukens blogg #2

Kommenter på dette innlegget og du kan bli neste ukens blogg. Dere som har meldt dere på tidligere, må melde dere på på nytt for å være med. Jeg baserer konkurransen på bilder, tekst, design og helheten på selve bloggen. Vinneren får et eget innlegg og en plass i sidebaren min. Ved å melde seg på sier du automatisk ja til at jeg kan få bruke dine bilder.  Nå ble det veldig mye om ukens blogg, gitt, tre innlegg etter hveradre. Beklager for det, det skal bli bedre, måtte bare komme i gang ♥

ukens blogg
Denne ukens blogg ble den nydelige Camilla fra Nordland. Hun er 16 år gammel og tar fantastiske bilder. På bloggen skriver hun om hverdagen sin, fotografier og det meste annet som kan falle inn i hodet til en tenåringsjente. Designet er ryddig og bildene er lyse, skriften er passe stor og hun har få, nesten ingen, skrivefeil. Gratulerer! Du kan besøke bloggen hennes HER eller trykke på bildene. Leser du bloggen til søte Camilla? 

meld deg på ukens bloggDette er et forhåndsskrevet innlegg. Jeg mangler inspirasjon, jeg vil lese flere blogger. Tenkte å starte med ukens blogg, vi får se hvordan det går. Noen som syntes det hadde vært gøy? Noen som vil melde seg på? Så kommenter på dette innlegget og du kan bli min neste ukens blogg. Jeg baserer konkurransen på bilder, tekst, design og helheten på selve bloggen. Vinneren får et eget innlegg og en plass i sidebaren min. Ved å melde seg på sier du automatisk ja til at jeg kan få bruke dine bilder.  Avsluttet.

i dag er jeg gladI går ble jeg glad, veldig glad. Blogit.no, en av norges største bloggnettsider, hadde repostet to av mine innlegg, ting som irriterer og tips mot høstdepresjon. I dag skal jeg spise kake og pappa skal åpne gaver og resten av familien kommer. Rine kommer også, hun skal overnatte, dette blir en koslig dag. I morgen er det en ny uke, håper den blir like fin som denne ♥ Hvordan har din uke vært? 

Linker: Ting som irriterer  og Bananer mot depresjon

outfit vs. outfitHvilket antrekk likte du best?

 


bestevenner

Waste your time with your friendslive for the moment, laugh often

 

 

be immature, do anything and everything

 


 

and if it's something you'll regret in the morning

 

 

sleep late


 

and when you wake up, laugh about it with your friends


 

because friends are what matters most


 

when you have your friends, you have everything.

 


colasølTravel dag i dag, vet ikke hvor mye mer blogging det blir, desverre. Arkivbilde. Jeg har ikke kameraet mitt, hun er på reparasjon, stakars liten ♥ Ingrid, Helene og jeg sitter nå på La Baguette, kylling og bacon salaten her er herlig. Helene sølte ut hele glasset mitt. Skjørtet mitt er nå Cola-brunt og gulvet er glatt. Etterpå skal jeg til Marie, da blir det kilmkveld. Jeg vet ikke hvilken film vi skal se, men det blir sikkert koeslig. 

profilbildeNytt profilbilde på facebook. Vakre Rine som har tatt det i fotostudioet på skolen i går, det var gøy. Hva syntes du?

Nå sitter jeg ved kjøkkenbordet og øver på presentasjon. Skal vise fram en film vi har laget på skolen og det er det eneste jeg skal gjøre i dag. På skolen i hvert fall. Etterpå skal jeg møte Helene og Ingrid og kose oss rundt i Oslo, blir fint å se de herlige jentene igjen ♥ Senere blir det filmkveld med noen fra klassen, koselig! Hva skal du i dag?

outfit 111012

 

New Direction synger og danser på TV-skjermen og middagen står i ovnen. Hunden ligger på fanget og min fantastiske far har bursdag i dag. Gratulerer med dagen pappaen min ♥

 

De siste dagene har vært slitsomme, men veldig koselige. Jeg har vært med venner, vært på senteret, i Oslo, danset og rett og slett ikke vært hjemme. På en måte liker jeg å være hjemme og kunne slappe av før en ny dag med skole og sosialisering, men på en annen måte er det fint å vite at man har gjort noe ut av dagen. Kameraet mitt er levert til reperasjon. Det er noe galt med objektivet, det er antakeligvis noe som har løsnet... Stakars lille babyen min ♥ Gleder meg utrolig mye til å få det igjen!

 

Ser dere det herlige skjørtet på bildene ovenfor? For en herlig veninne jeg har! Rine var på tur til California i høstferien og så søt som hun er kjøpte hun med dette fantastiske skjørtet fra Urban Outfitters til meg! Åh, jeg elsker det. Desverre er det for alt lite til meg, men med en syerske som mor fikset vi det lett med en kreativ løsning. 

 

Sunset

Rine: tok noen bilder av den flotte solnedgangen når jeg var i California i høstferien. Hva syntes du? 


konkurranseBilde fra bloggen til Idunn. Jeg har deltatt i en ny konkurranse! Denne gangen kan jeg vinne et deksel, og det fine er at man ikke trenger å ha iphone! Krysser virkelig fingrene nå! Du kan delta i konkurransen HER.

oh shit it's monday tomorrowDa var Teen Awards ferdig for litt over en time siden, middagen er spist og det er nå på tide å øve til presentasjon. Ha en fin kveld alle sammen! ♥

 

BBC Radio 1 teen awards liveI skrivende stund sitter jeg med beina godt plantet i sofaen og ser på BBC Radio 1 Teen Awards live på macen. Gleder meg utrolig mye til å se de fantastiske guttene i One Direction oppe på scenen - og der kom de for å motta best UK album! So proud ♥ Link til showet HER.

on this road of life
I've been on this road for a long time now. At times it seems like the road is never gonna end. On this road there's a lot of hills and mountains, peaks and valleys, even a lot of potholes on this road. It's never smooth, on this road of life. 

 

karusellFin dag med fine folk ♥ Gina, Ronja, Jonatan og jeg har vært på Tusenfryd i dag, noe som vare veldig morro. I skrivende øyeblikk sitter jeg i sofaen og ser på opptak av Glee og bare slapper av. Er ganske sliten nå, så skjer nok ikke så mye spennende i kveld... Flere bilder fra dagen kommer nok ikke før i morgen. Ha en fin kveld alle sammen ♥ Hva har du gjort i dag?

outfit 051012I dag har jeg på meg et marineblått skjørt med gullsløyfe i livet, blondevest og hvit bluse fra Goelia, knesokker fra Hennez & Maurits, sko fra Skopunkten og hårbånd med gullblader fra accessorize. Nå sitter jeg i senga sammen med Gina og Ronja og ser på en ordentlig jentefilm, The last song, den er så søt. Vært noen timer i hovedstaden i dag, tittet litt i butikker og vært på herlig café. Natten tilbringer vi hos Ronja og i morgen tar vi oss en tur på Tusenfryd, det blir gøy ♥ Hva har du gjort i dag? Hva syntes du om antrekket?

I AM ME

headerlagingDa har jeg laget ny header til vakre Christina, du kan besøke bloggen hennes HER eller ved å trykke på bildet!

wants fra coco - smykker, ringer og annet tilbehør

Jeg kom over denne fantastiske, svenske nettsiden med så utrolig mye fint tilbehør! Det beste av alt er prisen, det er faktisk ikke så veldig dyrt der, noe som er veldig viktig for veldig mange når de skal shoppe, blant annet meg - stort pluss til det! Har du vært innom denne nettbutikken før? Hva syntes du om bildene?

 

www.cocoo.se -
Massor av trendiga halsband, armband, örhängen och ringar!


Cocoo.se - Massor av trendiga smycken, klockor, ringar, örhängen, halsband och armband!

www.cocoo.se

DIY - super cute glitter shoes

Glitter, paljetter og annet bling finnes for tiden overalt. Dra på senteret, og hvor enn du snur deg ser du noe glinsende. Derfor tenkte jeg å vise dere hvordan dere enkelt kan fornye de slitte, gamle skoene dine (eller noen splitter nye) til et glitrende par som virkelig setter siste finish på antrekket ditt. Det du trenger:Stor pappbit (Jeg har gjort det så enkelt som å dele en gammel pizzaeske i to.), stor bolle, sko, maskeringsteip, lim, glitter (du kan ta hvilken som helst farge som du vil, jeg har valgt rød.) og en pensel, lurt å velge en litt bredere pensel.

 

1. Start med å legge pappen utover flaten du skal bruke, så du slipper å risikere å søle lim for det kan være slitsomt å fjerne. Plasser bollen på den ene siden av pappen, og skoene på den andre.

 

2. Okei, da starter vi på skoene! Begynn å teipe kanten på den ene skoen slik at du ikke får gliter på sålen. Etter du har teipet hele skoen, så tar du den andre. 

  

3. Nå skal vi begynne å lime skoene. Ta en dæsj med lim på skoen og begynn å pensle den utover med penselen. Hold skoen over den store bollen, ta glitteret ditt og begynn å strø over området med lim til det er helt dekket med glitter. Tips er å jobbe i små seksjoner, da det er lettere å være nøyaktig og du slipper å stresse for å rekke å ta på glitter før limet har tørket. 

 


4. Når du er ferdig med begge skoene, så er det på tide å ta av teipen, men pass på - vær forsiktig, dette kan bli glitrende mye søl... (he he, glitter)

 

5.  La skoene tørke en god stund, jeg lot de stå over natten. 

  

6. Spray med lakkeringsspray og la tørke igjen.

  

Og vips - du er ferdig!! Da er det bare å gå ut på gaten i de splitter "nye" skoene dine og la alle imponere. Hva syntes du? Har du noen tips til andre DIY-prosjekter, setter pris på alle forslag, syntes det er utrolig gøy!! 

 

 

glitter shoesEtterpå kommer en oppskrift på hvordan dere kan lage de super søte skoene på 1-2-3! Gled dere ♥

 

salted caramel hot chocolateVerdens beste kakao ♥ Noen som vil ha oppskrift?

blogger jeg leser

Jeg er innom veldig mange blogger hver dag, men dette er mine absolutt største favoritt blogger som jeg ikke klarer en dag uten og som inspirerer meg like mye hver eneste gang jeg er innom. Andre blogger jeg leser er blant annet explode, auroramohn, eliseamanda, martheborge, s0p, idadi, selineds (som desverre har bloggpause nå), hesth, erikastovner og andre. Hvis jeg ser noe i newsfeeden som interesserer meg, så tar jeg meg også en tur innom der. 

 

Idunn - Idunn er nok min aller største favoritt blant bloggene jeg leser. Hun har så vanvittig søt stil som jeg blir veldig inspirert av og hun skriver veldig bra og bruker mye skildringer. Hun elsker sløyfer, skjørt og søte hårbånd, akkurat som meg ♥

 Caroline Maria -
De fleste har vel hørt om denne herlige jenta? 17 år gamle Caroline Maria går 3. året sitt på media og kommunikasjon og som inspirerer meg veldig med bildene sine. Jeg elsker alt hun gjør og hun er virkelig helt nydelig ♥

 Silje - Denne søte jenta møtte jeg på konfirmasjonsleir for to somre siden og hun er virkelig helt herlig! Noen som har lest innlegget hennes "Silje du er ikke feit, jo"? Et veldig sterk og fint innlegg som ble veldig stort, hun kom på topplisten, faktisk førsteplass (!!) og jeg er veldig glad på hennes vegne. Desverre ser  det ut som hun har slettet det innlegget, men du kan lese oppfølgerinnlegget HER. Jeg anbefaler på mitt sterkeste å ta en tur innom bloggen hennes, hun er helt fantastisk! ♥

DIY project

Hva tror du jeg skal lage?

DNA

 

 Har dere hørt den nye sangen til Little Mix? Den er så kul! It's in his DNA, D-D-D DNA, it's in his DNA and it just takes my breath away! Jeg har seriøst voldtatt repeat knappen, den er skikkelig fengende, elsker refrenget! Og jentene er jo så flinke, har du hørt Little Mix før? Hva syntes du om DNA?info

Velkommen til min lille verden ♥ Jeg heter Mathilde og er 16 år. Jeg går mitt første år på medier og kommunikasjon, og stortrives! På bloggen min finner du min hverdag, foto, stil, tanker, musikk og filmer.

arkiv

November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012 Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012 Mars 2012 Februar 2012 Januar 2012 Desember 2011design

Hanne