vil du oppleve verden?

 

Innlegget er lånt fra Idunn, du kan besøke bloggen hennes HER


Det er så mange gater man kommer til å gå, så mange cafébord man kommer til å sitte ved, så mange mennesker man kommer til å treffe.

Jeg har lyst til å oppdage den enorme men også lille verden. Jeg vil reise, se og oppleve. Jeg vil smake på spennende mat, dra på museer, lære nye ting, sprenge grenser, møte mennesker, gå meg bort og virkelig oppleve alt. Jeg vil ha frustrasjonen over hvor jeg befinner meg, og samtidig ikke bry meg. Jeg vil bli lurt og føle meg dum. Jeg vil ta et tog og sitte å se på alt som farer forbi. Jeg vil være i pengetrøbbel og gjøre det beste ute av det. Jeg vil lære nye språk, og at venner skal le med meg når jeg ikke greier å uttale ord. Jeg vil ta bilder, lese kart, lese bøker, synge og ha det gøy. Jeg vil dra til så utrolig mange land, med forskjellige kulturer. 

Jeg vil ikke bare dra til de landene jeg vil se, men dra til de landene jeg ikke vet at jeg vil se. Dra til land jeg ikke har tenkt på å besøke en gang. Byer jeg ikke kan navnet på. - Jeg vil henge opp et kart på veggen, og kaste en dart-pil på det, for så å reise dit den lander. Totalt spontant! Jeg vil også dra på en flyplass og ta første utenlandsflyet som går, uansett hvor det er. 

Bildene er linket.

sliten etter jaktBeklager for stygt, sminkeløst, slitent og ekkelt webkamerabilde, men jeg er skikkelig sliten nå. Vi har hatt en strålende dag på jakt, men desverre reiser vi hjem igjen allerede i kveld... Ja, det stemmer, glemte å fortelle at jeg reiste opp på hytta i går for å bli med mannfolka på jakt for tredje år på rad! De har allerede vært her en uke, men på grunn av skole kunne jeg ikke komme opp før nå. 

Barten er til verdens søteste Rine som er på ferie i California, og nei, jeg er ikke misunnerlig i det hele tatt (for de som ikke skjønner sarkasme, jo, jeg kunne ikke vært mer grønn av misunnelse, har såå lyst på litt varme og shopping!!) Jaja, kos deg Rinus, jeg savner deg ♥ Btw. skjekk ut bloggen hennes HER!

Hva skal du gjøre/ har du gjort i dag? 

lille pusekatt, hvor har du vært......jeg har vært hos mamma'n min ♥     Har ikke jeg verdens søteste kopp? Nå reiser jeg, hvor tror dere jeg skal? 

varme klærNå er det kaldt. Da er det godt med varme klær. Jakke, lue og skjerf. Og to strømpebukser da. Aner ikke hva jeg skulle gjort hvis det ikke hadde vært for alle mine 27390 par forskjellige strømpebukser, haha. Har du noen tips mot kulda? Hva syntes du om bildene?

before i die

Ting jeg vil gjøre før jeg dør:

 

- Møte One Direction

- Eie egen hund

- Bo i England

- Bli ordentlig flink til noe

- Reise verden rundt

 

 

- Føle jeg betyr noe for en helt spesiell person

- Lære å ta bedre bilder

- Lære gitar

- Sende flaskepost

- Få gå en hel dag i brudekjole

- Dekorere min egen leilighet

- Gjøre en forskjell i verden

 - Endre noens liv

- Bo i drømmehuset

- Vise familie og venner hvor mye de betyr for meg

- Gå på en One Direction -konsert med mine beste venner

- Være lykkelig.

happiness is...

...getting One Directions new single, Live while we're young, before the rest of the world! LYKKE!!
(mobilblogg)

outfit 270912

I går hadde jeg på meg min nye kjole fra Cubus, strømpebukse fra Hennes og Mauritz og hårbånd med blomster fra barneavdeligen på Accessorize. Jeg hadde faktisk på meg to strømpebukser i går, for nå som det er så kaldt så holder det ikke med bare en strømpebukse, men da er det jo bra med en kreativ mor! Jeg klagde på kulde, hun ga meg en ekstra bukse - perfekt, akkurat passe varmt! Har du noen gode triks mot kulden? Hva syntes du om antrekket?

heartHåper dere får en fantastisk sydentur beste søstra mi ♥ (Tor-Arne skal ikke reise.)

moustacheDa Rine, Camilla og jeg tittet i butikkene på fredag fant vi verdens kuleste sokker! Vi kjøpte et par hver og nå har vi alle et par med superfine fine bartesokker ♥ Hva syntes du om sokkene? 


bubble tea og date

Vi prøvde bubble tea i går! Camilla, Rine og jeg tok trikken opp til Schous Plass og dro på ChaBua. Lokalet var kjempe fint og vi var veldig spent. Ingen av oss hadde prøvd bubble tea før og vi ante ikke hva som ventet oss. Det var velig godt, hvertfall de første slurkene, men så ble det litt for søtt for våres del... Det er nok ikke noe jeg kommer til å kjøpe igjen, men det var jo veldig morsomt å smake! Bubble tea er en iskald tedrikk med fruktkuler oppi, så det var veldig spennende å prøve. 

 

 

Te og sjokoladebolle!

 

Her ser du en slik boble (i munnen min, haha).

Søte Camilla ♥

 

Etter ChaBua tittet vi litt i butikker hvor jeg kjøpte meg verdens søteste hårbånd! Nå har jeg lett overalt etter et blomsterbånd, men ikke før sommeren er over, da finner jeg ett... Jaja, nå har jeg i hvertfall ett ;-) Camilla, Camilla (ja, to camillaer), Sara og jeg dro hjem til Rine hvor vi lagde pannekaker, hadde Biler-maraton og snakket før vi så The Hunger Games. Gud, som jeg elsker den filmen! Hver gang skvetter jeg like mye når ulven (?) kommer! Haha, alle lo av oss da Rine og jeg var de eneste som skvatt og begynte å hyle da den hoppet fram fra buskene.

 

Camilla og jeg har overnattet hos Rine, kjempe koslig ♥ Camilla reiste rundt 5 tiden. Vi lagde kinesisk wok til middag og stelte i stand en ordentlig vennedate! Men selvfølgelig klarte vi å lage ALT for mye mat, så nå har vi både frokost, lunsj og middag i morgen, haha! 

Jeg digger Olly, han er så kul!! 

Beste Hazza vennen ♥

Har du prøvd bubble tea? Hva har du gjort i dag? Har du hørt noen sangen fra Olly Murs før?

outfit 210912Dagens antrekk, skjorte fra Forever 21, strikk fra Urban, bukse fra Goelia og sko fra skopunkten. Det er litt merkelig, for jeg har rett og slett levd i skjørt de siste ukene, men hver gang jeg ender opp med å ta outfit bilder, så har jeg alltid på meg bukse. I wonder why... Skal prøve å bli flinkere med outfit-innlegg, så dere får et bedre blikk over stilen min. Nå sitter jeg i sofaen sammen med Rine, Camilla, Camilla og Sara og ser på The Hunger Games hos Rine. Koselig ♥

tips mot høstdepresjon

Lag en kopp kakao!  Finn deg en god bok og sett deg i godstolen med et teppe og litt avslappende musikk.

-

Se en film!  Inviter over noen veninner, kjøp inn noe god snacks og yndlings brusen deres og lei en film. 

 

Gå ut!  Ta med deg kamera på en tur i skogen eller bare gå en tur for å se på de fine fargene om høsten.
-
Prøv noe nytt!  Gjør noe du aldri har gjort før, tilbring en dag med noen du ikke pleier å henge med, ha på deg noe du aldri har hatt på deg før eller rett og slett bare finn noen nye sanger og last de ned på mobilen, det handler om forandring og å utfordre seg selv. "Change is the only sign where alive".


Spis bananer! Undersøkelser viser at bananer kan stimulere hjernens produksjon av dopamin hos personer med for lav produksjon. Dette gjør at man kan anbefale banener mot mørketidsdepresjon, ellers kalt for høstdepresjon. 
-
Tenk positivt!  Selvom det fort er lett og tenke negativt når høsten kommer og den gode sommervarmen forsvinner, så er det som regel noe bra ved det meste. Dagene er kortere og det er helt mørkt når du står opp - Da er det lettere å sove på bussen! Det er kaldt - Vel, da har du jo en unnskyldning for å kjøpe deg en kaffe, kakao eller noe annet varmt, og akkurat nå er det tilbud på kaffe/kakao og boller på Narvesen, så da er det bare å slå til! 
Håper dere får en fin høst i år ♥

live while we're young

One Direction kom med ny singel i går, I LOVE IT!! ♥ Hva syntes dere?

videoblogg - spørsmål til dere

 

Videoen sier alt, hehe :-) Nå ser jeg på I kveld med Ylvis, så skal jeg legge meg... Ha en god natt søvn alle sammen♥ Hva vil du ha mer om på bloggen?

rise and shine

 

God morgen alle vakre skapninger ♥ Håper alle får en fantastisk dag!

når søtsuget slår til...
...steker jeg hjemmelagede vafler, nam ♥

outfit 160912

I dag har jeg på meg en ny strikkegenser fra Vila, pudderrosa bukse fra Pieces og en topp med krage fra Lindex. Dagen i dag har blitt brukt til avslapning i kosebukse helt fram til klokken tre, da jeg hoppet i dusjen for og senere møte Henrik og jobbe med et skoleprosjekt. Nå sitter jeg og familien og koser oss sammen med enchiladas og 71 grader nord. Hva har du gjort i dag? 


photo - speed

For noen uker siden var jeg nede i bingen og lekte med Oskar, samtidig tok jeg noen bilder. Jeg syntes han er så søt  når han løper med litt vind i pelsen og glede i annsiktet, så jeg tenkte jeg kunne dele noen av bildene med dere. Hva syntes du om bildene? Har du hund?

konkurranse - vinn gavekort til 500,- på gina tricot

Alt du trenger å gjøre er å se denne filmen og dele den videre! Kjempe enkelt! Dette er ikke min konkurranse, du kan lese mer > her <.

outfit 150912I dag har jeg på meg en stjernegenser fra Selected Femme, blondeskjørt fra Forever 21 som jeg har fått låne av søteste Gina, sort sløyfe i håret jeg har laget selv, korssmykket har jeg fått i gave og blondestrømpebuksen vet jeg ikke hvor er i fra. Bildene ble tatt midt i solnedgangen, så derfor ble ikke lyset på bildene så veldig bra, men jeg har prøvd å redigere de på best mulig måte. Nå sitter jeg i sofaen i stua med mac'en på fanget og ser på Alt for Norge. Hva syntes du om antrekket?

fest på smestad vestNå er jeg og Maja (til høyre med rundstykke med egg) hos Marie (i midten med pretty face). Etterpå skal vi på tacokveld med jentene i klassen for å bli bedre kjent, det blir sikkert koselig. Nå er det helg. Deilig. Jeg skal filme til et prosjekt på skolen, ta bilder for min søster, være med venner og bare slappe av med familien. Vet dere hva? Min kjære søster kommer hjem i dag! Men desverre får jeg antagelig ikke sett hun før i morgen hvis ikke hun er med og henter meg i kveld. Blir koselig å se hun  igjen ♥

super duper cute


 

Enda et arkivbilde, men sånn går det når man er syk og ikke orker å styre med bilder... Men heldigvis føler jeg meg mye bedre i dag! 

Får aldri nok av denne sangen, den er så utrolig søt! Første gangen han sier "cute". AHHH sååå søt ♥

jeg vil lese din blogg!

Arkivbilde. 

Jeg er rett og slett helt tom for inspirasjon (og jeg har vært syk i både går og i dag), så derfor kunne jeg gjerne tenke meg noen nye blogger å lese. Hva sier dere? Bare legg igjen en kommentar, så tar jeg en titt innom! 

inspiration


Bilder fra weheartit ♥

blogganbefalingerElise Nyheim, en jente jeg ble kjent med på språkreise for tre år siden. Hun er en veldig dyp blogger som skriver om depresjon og spiseforstyrrelser. Hun har to forskjellige blogger, en "vanlig" blogg og en mer personlig blogg hvor hun tar opp temaer som spiseforstyrrelser mer detaljert. Jeg syntes det er så vannvittig tøft av henne å være så åpen, hun har all min respekt for hun er en vakker jente med mange sterke meninger. > www.eliseamanda.blogg.no < og > www.silkevinger.blogg.no <

 

 

Aurora Gule, en fantastisk jente jeg går i klasse med som har nettopp startet opp blogg. Hun skriver om livet med bulimi og selvbilde, hun er åpen og går rett på sak. Det er så utrolig sterkt det hun skriver og jeg setter så utrolig stor pris på at hun deler alt dette med verden, jeg ser stort opp til henne og hun fortjener virkelig det beste ♥ Go on, Aurora! > www.notenuff.blogg.no <

Leser du noen av disse bloggene? Har du noen blogger du vil anbefale?

tre stiler - hvem er du?

 

Da har jeg samarbeidet med to venninner om å sette sammen et antrekk hver i polyvore.com. Jeg syntes det er ganske gøy å se på hvor forskjellige vi er, Ingrid (nr. 1) er litt rocka/urban, jeg (nr. 2) elsker skjørt og kjoler og Rine (nr. 3) er litt mer casual. Hvem er du? Syntes du jeg skal fortsette med dette?

hair bow

 Har blitt veldig inspirert av Idunn i det siste, hun er kjempe søt og bare helt nydelig, du kan finne bloggen hennes >her<! Søndagkveld lagde jeg meg en sløyfe, veldig enkelt og et helt greit resultat. Skal nok se om jeg får kjøpt meg en finere sløyfe som sitter litt bedre, jeg hadde bare festet sløyfen med en fliseklemmer, så  den datt ut sånn to tre ganger, men ellers funket det veldig bra :) Hva syntes du om sløyfer?

aka-games

 

Aktivitetsdag på skolen i dag! Nå er det helg og jeg har med meg flotte Rine på båttur med familien og vi skal snart gå til køys. God natt alle vakre mennesker ♥

Hva har du gjort i dag? Hva skal du i helgen?

suprise!

En veldig konsentrert og frustrert serviettbretter, haha!

Bursdagsbarnet!For nesten to uker siden arrangerte Ingrid en kjempe hyggelig overraskelsesbursdag for Helene. Hun ble kjempe glad og kvelden var virkelig vellyket! Først gikk vi på Peppes Pizza, men bare som en koselig middag med venner før vi dro hjem til Ingrid og overasket med kake og bursdagssang. Vi spiste brownies, drakk brus, spilte alias, danset og lo mye! Det var utrolig hyggelig, og alle så ut til å ha en bra kveld med venner og feiring ♥ Gratulerer med dagen som var, Helene!

Har du vært med på et suprise party hør? 

please...

...save me

outfit 26082012Topp fra Cubus, headband med blader i gull fra Accessorize, skjørt fra Hennes og Mauritz, belte er arvet av min søster, sko fra I.C.U.

Ganske lenge siden disse bildene er tatt, hele nesten 2 uker, men jeg liker skjørtet veldig godt. Ble ikke veldig fornøyd med bildene, følte meg egentlig litt feit på de alle... Også ble det veldig mye hender, men skjørtet er så nydelig... Og parken i Drøbak er så fin når det er sol. Fine skjørtet og fine Drøbak. Er veldig sliten i dag, så prøver å fokusere på den positive, men det er veldig vanskelig... Nå tror jeg jeg går å legger meg og hører på musikk. Music on - world off.

hekkeløp og kebab houseEn liten oppdatering. I skrivende øyeblikk sitter jeg med en full bolle med vanilje is med sjokolade biten og ser gamle oppatk av Glee. Har vært en grei dag på skolen, sovnet på bussen på vei til skolen, noe jeg hater! Var igjen i Olso ganske lenge etter skolen, først dro vi en del jenter fra paralellklassen min på Wayne´s før jeg og Rine ble med Martine på hekkeløpstrening. Vi fikk også prøve oss selv, noe som ikke gikk så veldig bra. Jeg følte meg som en feit hest på vei over hinderet... Etterpå dro vi på Bislett Kebab House og spiste, men verken Rine, Martine eller jeg klarer å skjønne hvorfor Bislett Kebab skal være så sinnsykt bra? Vi ble alle kvallme og syntes, for å være ærlig, at det var bortkasting av penger. Men det er bare vår mening, respekterer alle andres meninger ;)

Blogges! -Mathilde

Hva syntes du om bildet? Hva har du gjort i dag? Har du spist på Bislett Kebab House før?

foto - solrunVakreste Solrun ♥

linking - ble det deg?- Åshild, aashiildaa.blogg.no

 

- Elise, eliseamanda.blogg.no

 

- Sophie, s0p.blogg.no

Gratulerer! ♥info

Velkommen til min lille verden ♥ Jeg heter Mathilde og er 16 år. Jeg går mitt første år på medier og kommunikasjon, og stortrives! På bloggen min finner du min hverdag, foto, stil, tanker, musikk og filmer.

arkiv

November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012 Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012 Mars 2012 Februar 2012 Januar 2012 Desember 2011design

Hanne