siste sommerdagSiste sommerdag i dag, hva tenker dere om det? I morgen er det offisielt høst ifølge kalenderen, men jeg håper virkelig at været holder seg til sommer hvertfall litt til. Det har vært helt nydelig vær i dag! Startet litt grått, i hvert fall i Oslo, men da jeg satt på bussen hjem fra skolen var det bare helt fantastisk ute, så jeg skiftet med en gang jeg kom hjem. Nå sitter jeg i stua og ser på Norske Talenter, noen som så Ingrid og meg? Ja, vi var med på flashmoben i introen, det var veldig gøy å være med på. Jeg syntes kanskje ikke at selve introen var så veldig bra, men du vet, flashmoben var jo fin da. he he.                 k l e i n t

Blogges! -Mathilde

at the moment
at Wayne´s Coffee with Vilde Mathilde and Rine Malene. Have a nice day lovelies ♥

gode venner 

I skrivende øyeblikk sitter Rine, Ingrid, Henrik, Hege, Johannes og jeg på Deli de Luca. Vi møttes etter skolen og gikk opp til Nationaltheateret, nå har vi nettopp spist lunsj og skal være her i Oslo til i kveld. I kveld skal vi se Step Up Revolution på Saga. Har hørt mye bra om den, og som sikkert mange vet så elsker jeg dans, så da er det bare helt perfekt! Etterpå kommer også Vilde, kommer til å bli helt sykt, har ikke sett hun på evigheter... Gleder meg!

Ha en fin dag alle sammen! ♥

summer magic

 

Prøvde meg litt frem i Photoshop i stad, slik ble resultatet. Har jo bare hatt Mac i noen dager, så jeg har ikke fått lært så mye enda, men jeg kommer nok til å lære en del på skolen. Jeg gleder meg veldig til å starte opp med mediefagene, kommer til å bli spennende!

Blogges! -Mathilde

Hva syntes du om bildet? Har du noen tips?

videoblogg - min morgen

 

Blogges! -Matihlde

Hva syntes du om filmen? Har vi noe tilfelles?

sokblogg

Kom over en ny nettside i går som virket utrolig bra! www.sokblogg.no Jeg har ellerede registrert meg og vært innom flere ganger. Siden er for bloggere, lesere og rett og slett alle som vil! Hovedfokuset med siden er at det skal bli lettere å finne nye blogger som passer dine interesser. Selv har de skrevet: "Ofte er det ikke lett å vite hvor man skal finne ulike og unike blogger. Man drukner fort i masse «søppel». Derfor har vi gjort det lettere og plassert Norges blogger under kategorier slik at det skal bli lettere for deg som er på jakt etter drømmebloggen å finne den."

Siden eies og drives av bloggeren Candida M Reyes også kjent som FrkReyes.no. Jeg er veldig fornøyd og jeg anbefaler alle å registrere seg, det er virkelig en side jeg kommer til å bruke masse!

 

 

Siden jeg har registrert meg, så har jeg også fått min egen side, den kan du besøke >HER<.

 

Blogges! -Mathilde

Har du registrert deg på sokblogg? 

linking - meld deg på!

Webcææm da lizzom ;PpPpP <3333                tulla.

 

Da slenger jeg meg på linketrenden som de fleste andre bloggere, så da er det bare å melde seg på i kommentarfeltet, så velger jeg ut noen blogger jeg liker! Sounds good? ♥ let´s go!

Blogges! -Mathilde

 

EDITH: HUSK OG LEGGE IGJEN BLOGGADRESSEN DERES!

flower dress and graffiti
Veldig rolig dag i dag. Har bare slappet av, sett på TV, tittet litt rundt i bloggverden og slikt. Jo, også har jeg prøvd meg ut i photoshop som dere ser over. Haha, gikk litt amok, men jeg syntes det ble litt stilig. og litt rart. Jeg er ikke helt sikker... Hva syntes du?

Men nå er det pizzatid! Siden mor har reist vekk for å besøke min søster og hennes samboer, så er det bare meg og far igjen, da blir det jeg som står for maten. Jeg er rett og slett for lat til å lage slike fancy Hellstrøm-retter, så da blir det heller hjemmelaget pizza! 

Blogges! -Mathilde

Hva syntes du om bildet? Hva har du gjort i dag?

iphone sticker
iPhone sticker from Bik Bok 59,-

Min kjære veninne Rine har kjøpt seg dette sinnsykt kule sticker coveret til iPhonen sin! For det første ser det drit bra ut, og man kan henge det på speilet eller viduer og slikt. Utrolig stilig! 

Blogges! -Mathilde

Hva syntes du om bildene? Hva syntes du om coveret? 

kjærlighet er mer enn forelskelse 

Det vakre brudeparret 4. august ♥ Guro og Nils ♥

ting som irriterer meg

Forbered dere på et fullt klage innlegg. Beklager, men slik blir det bare i dag. Kommer kanskje en del 2, det er en del ting som irriterer meg, skjønner dere. Noe dere kjenner dere igjen i? 

 

  • Når yndlingssangen din kommer på radioen akkurat i det du skal til å gå ut av bilen. Det er så irriterende! Nå har du kjørt i evigheter og de har bare spilt gamle sanger fra 60-,70- tallet du aldri har hørt før, og selvfølgelig akkurat i det du er fremme spiller de den sangen du for tiden elsker mer enn alle andre sanger. Hva er oddsen for det? Av all den tiden du har kjørt på alle de lange, kjedelig veiene. Damn you radio stations...

 

  • Når det er noe du angrer på og har mest lyst til å bare glemme det, men hjernen din lar deg ikke glemme det!  Vær så snill, bare la meg glemme det.

 

  • Det øyeblikket du finner den perfekte toppen og du ser på prisen og den er laangt over ditt budsjett. Lukk øynene, snu deg rundt og gå sakte vekk fra den nydelige toppen som ville satt perfekt på figuren din. Løp hjem, legg deg, gråt deg selv til søvn og drøm om hvor vakker du ville vært i toppen. 

 

  • Når mobilen/PCen fryser og alt slutter å virke. "Kanskje den starter opp igjen hvis jeg trykker overalt og skriker til den"

 

  • Når du skal til å si noe, men du må starte setningen på nytt om og om igjen fordi den andre ikke klarer å være stille. "Har du...." "Blablabla" "Ja, haha, men har du se...." "blablablalblalbla" "Hehe, den var bra, menne har du s....." "blaaablaablblabllabllabllbalalblabllbab........" oh. god. just. shut. the. fuck. up. and. let. me. talk.!

 

  • "Like this picture if you love your parents, ignore if you want them to die" Seriøst? Virkelig? Of course i love my parents, but i don't need to like a stupid picture to show it! Og slike "lik hvis du syntes synd på denne utsultede gutten i afrika, hvis du ignorerer er du hjerteløs" Du kan seriøst ikke mene det?! Hva skal det liksom hjelpe å like bildet? Jeg syntes synd på han og ønsker at hele verden var et bra sted for alle, men å like et bilde på facebook vil aldri redde noen! Gæh, tåpelig.

 

  • Krangling over chat/ meldinger. Har du noe du ville sagt, si det til meg personlig, ellers blir det bare mere unødvendig drama. 

 

  • Norges Peneste 99'er på facebook osv. Liksom, hallo, hva er det neste? Norges fineste ultralyd? 

 

  • YOLO Folk som bruker YOLO som en unnskyldning for sex, røyking og drikking. Voks opp og vis at du fortsatt har litt selvrespekt. 

 

  • Kjedelige folk. Folk som ikke klarer å åpne munnen å få på seg et smil er noe av det mest kjedelige jeg vet om. Jeg digger mennesker som tør å være seg selv og som gjør akkurat slik de vil! En som bare sitter stivt i et hjørne med mobilen sin og ikke sier et ord... sorry, men nei. 

 

Tumblr_m5iflnljmj1qhuhu0o1_500_large

innkjøp

 

Skjørt fra Hennez & Mauritz, 299,-

 

Genser fra Angels and Cowboys, husker ikke pris


 

Topp fra Lindex, fikk i bursdagsgave av kjæreste Gina

 

Denimjakke fra Urban, husker ikke pris 

 

Skjerf fra Urban, husker ikke pris

 

Skjerf fra Angels and Cowboys, husker ikke pris

 

Jakke fra Bikbok, 199,-

 

High-waist bukse fra Bikbok, 499,-


Jeg er ikke helt sikker på når jeg kjøpte det første plagget i dette innlegget, men dette er ihvertfall de fleste innkjøpene fra den siste tiden. + noen smykker og stuff. Mye har jeg kjøpt med min mor, derfor er det vanskelig å huske prisen, men butikkene er ihvertfall på plass! I dag har jeg vært på skolen igjen, vi gjorde ikke så spesielt mye annet enn å få bøker, skap og Mac, pluss litt "bli kjent"- leker. Ja, vi har fått Mac, så nå føler jeg meg skikkelig kul altså. MacBook Pro liksom. Sjalu? haha. Tulla, for de som ikke skjønte det

I morgen er første dag med mediafag, gleder meg!

Blogges! -Mathilde

Hva syntes du om innkjøpene? Kunne du tenke deg å gått med noe av det? Har du Mac? haha, joa

sminkevideo

 

Hahaha! Tobias er rett og slett bare helt genial! Jeg satt alene på rommet mitt og lo som en retarda sel da jeg så denne videoen for første gang, jeg digger han! Før noen begynner å slenge dritt så må dere alle huske at alt er bare tull, det var en utfordring på bloggen hans. Du kan finne bloggen hans på http://tobiaslf.blogg.no eller trykke >HER<!

Blogges! -Mathilde

outfit 21082012

Kjole - Malta, sko - Converse, jakke - Bikbok, armbånd - Glitter


De to siste dagene har jeg vært med herligste Rine, vi har hatt fri fra skolen i to dager på grunn av noen møter og slikt. I går var vi i Oslo og koste oss på kafè, tittet i butikker og tok litt bilder på operaen ( bildene overnfor). I dag møtte jeg Rine igjen  i Oslo før vi reiste inn til Drammen for å levere noen bøker og slikt. I morgen er det tilbake på skolen og møte den nye klassen for andre gang, blir spennende :)

Blogges! -Mathilde

we are youngMalta 2011. Ingrid og meg. Utkledningskonkurranse. Jenter kler seg som gutter. Gutter som jenter. Good times.

hippie/bohem-ishBildet er tatt for litt under et halvt år siden, og shortsen er kjøpt på samme tid. Shorts fra H&M i Polen. 

Blogges! -Mathilde

Hva syntes du om bildet? Hva syntes du om hippie- og bohemstilen?

første skoledag

 Bildet er tatt i sommer.


Da var første dag på helt ny skole overstått, eller i går var den første dagen da. Herregud, videregående. Syntes jeg nettopp gikk på barneskolen jeg. Må bare si at jeg var kjempe nervøs da jeg satt på trikken etter en tre kvarters busstur, ja, jeg har en times skolerute hver vei. Skolen virket bra og klassen min virket litt stille, men hallo, det er første dagen! Alle er nervøse og da blir alt kjempe kleint... sånn er det bare. Men jeg er veldig sikker på at det blir kult når vi alle åpner oss litt mer og begynner å bli kjent med hverandre. Er kjempe spent på de neste tre årene på Akademiet!

I dag hadde jeg fri og i morgen har jeg fri :) Skal være noen foreldremøter på skolen, så da har elevene fri. Passe chill, hehe.. 

Blogges! -Mathilde


wonderstruck

Taylor Swift har kommet med ny parfyme! Jeg digger Taylor, hun er så vakker og lager så nydelige sanger og stemmen hennes er bare helt utrolig. Blogg.no har satt i gang en konkurranse hvor 50 heldige bloggere kan vinne Taylors nye parfyme Wonderstruck, og som den parfymeelskende jenta jeg er, så har jeg selvfølgelig meldt meg på! Jeg håper virkelig jeg blir en av de heldige, Taylor er så herlig og jeg er sikker på at parfymen hennes er helt fantastisk!  Trykk på bildet for å melde deg på konkurransen.

 

Blogges! -Mathilde

Har du meldt deg på? Hva er din yndlings parfyme?

midlertidig

Jeg er så sinnssykt lei av designet mitt nå! Derfor har jeg sendt inn et ønske på headerplease.com, har fått inn tre kjempefine headere allerede! Jeg valgte å sette denne headeren laget av sterke og vakre Therese Isabelle som står bak bloggen MinMakeover ( trykk >HER<) rett og slett fordi den passet best til det designet jeg har nå. Har du lyst til å lage en header til meg? Send inn dine bidrag >HER< eller trykk på bildet! :) Avsluttes om 5 dager.

 Edit. Mye endringer på bloggen nå, men det er fortsatt bare midlertidig. 


Blogges! -Mathilde

Hva syntes du om headeren? Har du lyst til å lage ny header til meg?

outfit 19082012

 

Gårsdagen anntrekk, hva syntes du? Kjole - Bershka, sko - Skopunkten, veske - Goelia, øredobber - julegave, hårbånd - glitter.

 

Blogges! -Mathilde

Edit: outfit 19.08.2012

facebook

Lik bloggens facebookside >HER< eller trykk på bildet. Setter stor pris på hver eneste "liker" :)

sommer i badebyen

Endelig kom godværet! nå har det vært nesten bare gråvær hele sommerferien, men når skolen starer, da kommer sola... og varmen! Det har vært så varmt i dag at nå sitter jeg og fineste Gina på kjølerommet etter å ha kost oss på torget og i badeparken med is i hele dag. Vi spiste lunsj på Cafè Teskje, gikk en tur og nøt godværet før vi satte oss ned med en milkshake i parken. Utrolig koselig ♥ Etterpå skal vi på kino, noen som har sett Ted? Har hørt mye bra om den, så snart blir det popcorn og forhåpentligvis en god latter! Ha en fin kveld :)

 

Blogges! -Mathilde

tumblr 

Shoes, animals, One Direction, love, fashion, Little Mix, quotes,  hair, inspration, boys, disney, clothes, girls, sweets, gifs, cute drawings, flowers, dresses, Cher Lloyd, cities, happiness, make up, friends and much more.

Follow me on TUMBLR, www.everythinggood.tumblr.com

broken wingsBilde er tatt og redigert av meg, tekst av Langston Hughes. Bildet ble tatt på hytta i sommer av en svale.

Blogges! -Mathilde

Hva syntes du om bildet og quoten?

bursdag


Da var bursdagen feiret med familien, utrolig koselig kveld ♥

feiret for ca en uke siden.

Blogges! -Mathilde

fluctusBåten vår, fluctus


Bursdagen min :)
Mamma fikk bommen i øyet, au!Blogges! -Mathilde

Har du båt?

portrett: oskarBlogges -Mathilde

norgestur del 2

Noen som husker jeg var på Norges tur med mor og far? Jeg kom ihvertfall ikke lenger en første dagen her på bloggen, så da kan jeg likså godt fortsette nå.  

Utsikt over søte ÅlesundHer prøvde jeg å ta bilde av den fine busken, men plutselig kom det en hjort å forstyrret meg. Haha, tulla, bildet er tatt igjennom bilvinduet og hjorten løp så fort han så oss...Meg i den fine, nye Moose of Norway - tskjorta mi forran trollstigenFar forran en fossVi så ihvertfall en masse fosser! Husk at de fleste bilder er tatt gjennom et bilvindu i fartPå toppen av trollstigen, meg i rosaMor, far og datter ♥På toppen av ett eller annet utsiktspunkt som jeg ikke husker hva heter over Geiranger.

Mine nye bestevenner, de er jo så søte ♥FlåmBlogges! -Mathilde

Har du vært på noen av disse stedene?info

Velkommen til min lille verden ♥ Jeg heter Mathilde og er 16 år. Jeg går mitt første år på medier og kommunikasjon, og stortrives! På bloggen min finner du min hverdag, foto, stil, tanker, musikk og filmer.

arkiv

November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012 Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012 Mars 2012 Februar 2012 Januar 2012 Desember 2011design

Hanne