sommer på gnollsætra

Ballblom i melkespann er tradisjon på hytta og det er like koselig hvert år. Vi reiser opp på sætra (Gnollsætra på skiltet på 1.bilde) og plukker blomster. For oss er det ikke ordentlig sommer før man har blukket en gul og vakker bukkett med Ballblom! Livet er herlig her på hytta, ikke noe mas, bare nyte dagene som de går. Vi har hilst på noen sauer, sett griser og fiska masse. I morgen reiser vi hjem for så å dra i bursdag til min lille fetter på 5 år. 

Blogges! -Mathilde

Hva skal du i sommer? Har du noen slike sommertradisjoner?

gone fishingJada jada, jeg har ikke blogget i det siste, jeg vet det... Jeg tror kanskje at Håpløs-innlegget (Takk for alle støttende kommentarer, dere aner ikke hvor redd jeg var for å poste det innlegget) mitt forklarte det meste? Den nest siste uka før ferien var rett og slett ikke god og siden jeg ikke hadde blogget på en uke tenkte jeg at jeg tar en uke til for å være sikker på at jeg kom meg opp på beina igjen. Jeg har forresten bestemt meg for at jeg orker ikke når bloggen blir en jobb, jeg blogger fordi jeg syntes det er gøy, men når det blir et evig mas om at jeg må blogge så er det eneste som går rundt i hodet mitt hvor litsomt blogging egentlig er... Men det betyr ikke at jeg slutter! Jeg vet ikke om jeg klarer å blogge hver dag, men jeg skal prøve så mye som mulig så lenge jeg syntes det er ålreit :)

Yeees! Endelig ferie!! Starten av ferien tilbringer jeg alltid på hytta i Ljørdalen med mine besteforeldre mine, noe som er utrolig koselig itillegg til at det blir en liten pause fra alt annet. Vi fisker, går turer, griller, baker, spiller kort, hilser på dyr og mye annet koselig. Jeg har med meg kameraet overalt hvor vi går, så bilder blir det også mye av!

Blogges! -Mathilde

Hva skal du i ferien? Har du lest Håpløs-innlegget mitt?

beste plass på jordhåpløs

Hva hendte? Hvor gikk jeg galt? Hva har jeg egentlig gjort det siste året? Hvordan endte jeg her og hvordan i all verden skal jeg komme meg tilbake, ut? Jeg klarer ikke mer. Alt faller fra hverandre, absolutt alt. Jeg orker ikke mer. Jeg er trøtt, sliten og lei, jeg er rett og slett utslitt. Jeg er så lei av å late som om alt er bra, det er så tungt å sette på dette falske smilet som alt for mange desverre har fått sett. Jeg ser ingen ende på alt dette, ikke noe lys, bare et forferdelig dypt mørke som ingen ende vil ta. Den dagen jeg kommer meg opp av gjørma er bare en drøm, et uoppnåelig ønske så altfor langt unna. Hvorfor skal jeg egentlig gidde å kjempe noe mer, alt virker jo så håpløst uansett. Håpløs. Det er det jeg er. Jeg er håpløs, alt rundt meg er håpløst. Jeg klarer ikke mer, akkurat nå må jeg fokusere på hvordan man puster. Og komme meg gjennom dagen. Jeg prøver så godt jeg kan, men det er ikke så lett som mange skal ha det til når man er begravd i all denne freketlige håpløsheten... 

....

Dette innlegget skrev jeg i vår en gang, etter jeg ble diagnotisert med depresjon. Jeg valgte å ikke poste det rett og slett fordi jeg var redd. Jeg er fortsatt redd, men samtidig mye sterkere. Ta vare på dere selv alle sammen, dere er så fantastiske alle sammen ♥

individual by jordan

Hei tjej! Kunne alle dere flotte lesere gjort meg en stoor tjeneste og stemt på meg i Jordan konkurransen? Jeg har deltatt med 8 bilder, men jeg satser ekstra på to av de, trykk >HER< og >HER< for å stemme, eller trykk på bildene for å komme til det antrekket du liker best og trykk VOTE. Tusen takk!  Hvis du har lyst til å stemme på de andre outfittene mine er det bare å bla seg nedover siden til du finner mine bidrag og trykk vote

Hvis du stemmer på meg og har blogg skal du få tre kommentarer i gjengjeld, bare si ifra i kommentarfeltet at du har stemt :)

Blogges! -Mathilde

Har du stemt?

Home is where the heart is
Bilder tatt og redigert av meg. Hva syntes du?

-Rine

 

Gjesteblogging!

Hei hei Mathildes søte lesere! 

Jeg er da Rine, en veldig god venn av Mathilde, som fikk en søt forespørsel om å gjesteblogge i helgen. Mathilde har fått vite muntlig eksamen, og må derfor sitte hele helgen med norsk (Stakkars jente). Så da sa jeg selfølgelig ja til å blogge for henne.
Jeg har ingen anelse om hvordan jeg skal gjøre dette, så ikke døm meg om jeg er helt på bærtur, hehe.

Men jo, jeg er da en veldig god venninne av Mathilde som bor langt oppe i gokk (aka Hemsedal). Vi møttes for første gang på Oksnøen sommerleir 2009, og har bare blitt bedre og bedre venner i løpet av årene. Mathilde er en av de aller beste vennene mine, som jeg føler jeg kan si absolutt ALT til, og når vi først er sammen har vi det utrolig gøy! 

Ok, dette skal ikke bli en super lang novelle om vennskapet til meg og Mathilde, så da legger jeg heller til litt bilder med meg og Mathilde, hehe (blogglesere er jo så glad i de!)

Som dere ser, er jeg like gal og rar som Mathilde, noe som gjør at vi har det så utrolig gøy sammen! 
Og håper dere er litt snille mot meg, for jeg har ingen anelse om hvordan jeg skal gjøre dette, hehe...

- Rine 

 info

Velkommen til min lille verden ♥ Jeg heter Mathilde og er 16 år. Jeg går mitt første år på medier og kommunikasjon, og stortrives! På bloggen min finner du min hverdag, foto, stil, tanker, musikk og filmer.

arkiv

November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012 Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012 Mars 2012 Februar 2012 Januar 2012 Desember 2011design

Hanne