outfit 14032012Stripete genser Lindex

Rød bukse Goelia

Sko Converse

Hatt Carlings

Bukseseler ? husker ikke.

 

Blogges! -Mathilde

Hva syntes du om antrekket?

pannelugg?Jeg har egentlig ganske lenge ønsket meg pannelugg, men jeg er så usikker på om jeg kommer til å angre... Hva syntes dere, kledde jeg det? Jeg har hatt pannelugg tidligere (en gang jeg gikk på barneskolen), men da var jeg jo veldig liten, så det kommer nok til å se helt annerledes ut om jeg klipper det nå, men jeg kan slenge med et bilde til dere:

Hahahahah, lenge leve flauheten (2009)

Blogges! -Mathilde

Hva mener du? Syntes du jeg burde klippe det?

fraværJada, jeg lever... Kommer nok ikke til å bli noe særlig blogging i dag heller, ville bare si hei, hehe. 

Blogges! -Mathilde

Hva har du gjort i pinsen?

klare for meet-up!Nå reiser vi til Oslo for å dra på One Direction Fan Meet-up, woho, vi gleder oss! Ha en fin dag alle sammen ♥

Blogges! -Mathilde 

Skal du på 1D møtet? Hva skal du i dag?

outfit 25052012

Kjole Bershka

Hatt MonkiSmykke ? fikk til Konf. av mormor

Gurimalla, så varmt det er! Det er til og med varmt inne i huset, selvom vi har lukket opp alle vinduer og dører i hele huset så blir det ikke gjennomtrekk, det eneste som kommer inn er insekter og skumle, stikkende dyr! Men vi skal ikke klage, tenk om det fortsatt hadde vært snø og kaldt... 

Nå har nettopp Gina kommet, hun skal sove over til i morgen, og siden jeg er så snill og god har jeg bakt kake til henne! Jeg fikk ikke vært med da hun feiret  bursdagen sin, så da har jeg fikset i stand gave, laget kort og bakt Oreo-kake til henne, men hysjhysj, hun vet ikke noe om det (enda)! hehe

I morgen skal vi på One Direction fan meet-up i Oslo som er arrangert av One Direction Norway, NRJ, Topp og Universal Music. Antrekket er klart og neglet lakket, så nå gleder vi oss virkelig!!

Blogges! -Mathilde 

Hvordan er været hos deg? Skal du på 1D-møtet?

photo - make a wish

Bildet er tatt av meg.

outfit 22052012

Topp Goelia

Veske Angles & Cowboys

Strømpebukse BikbokSolbriller RayBan

Øredobber ? husker ikke

Hope, Love and Faith - armbånd Claire's

Skjørt med skinndetaljer ? husker ikke, kjøpt i Malta.Sko I.C.U.

 

Herregud, så varmt det er i dag!! Skulle nesten tro vi er i syden, virkelig en herlig dag. Strømpebuksa er tatt av og jeg storkoser meg med et glass iskald Solo, deiligdeilig. I morgen (og på torsdag) er det skriftlig eksamen i norsk, såå wish me luck!

Blogges! -Mathilde

Hva syntes du om antrekket? Hva syntes du om bildene? Hvordan er været der du er? HVa har du gjort i dag?

ny header


Slik, da var den nye headeren i boks! Takk til alle som stemte, dere er så snille ♥

Blogges! -Mathilde

Hva syntes du?

hvilken header?

Nr.1

Nr. 2

Nr. 3

Nr. 4

Nr. 5

Nr. 6

Nr. 7

Nr. 8Hvilken header syntes du jeg burde bruke? Takk for all hjelp ♥

smak av sommerNydelige Solrun ♥♥

Ååh, for en nydelig dag! Skyfri himmel, stekende sol og i tillegg hadde vi medvind, så derfor var det helt vindstille. Utrolig deilig!! Desverre hadde vi ikke solkrem eller noe i båten, og solen var fryktelig sterk så nå er jeg ganske så rød... Får håpe det blir bedre etter et nokså tykt lag med aftersun. 

Vi brukte mye av reisingen til å lese som dere ser på bildene over. På fredag fikk jeg den nye boka mi i posten, One Direction - Dare to dream (som er skrevet av 1D selv), og jeg elsker den! Virkelig en bok å anbefale for alle directioners :-)

Nå sitter jeg hjemme å ser på opptak av The Voice - Heia Hans Petter!

Blogges! -Mathilde

Hva har du gjort i dag? Liker du 1D? Hvem heier du på i The Voice?

å være to steder på samme tid...

....føles egentlig ganske awesome

outfit 19052012Kjole Bikbok

Solbriller H&M

Et ganske så enkelt antrekk, men fortsatt ganske spesielt. Jeg kan ikke ha med så mye når jeg reiser på tur med båten, men jeg prøver så godt jeg kan å pakke smart, men samtidig interessant. I dag har vi seilet videre til Åsgårdstrand, det er kjempe fint her og jeg storkoser meg med Solrun. Solrun og jeg tok oss en tur ut med jolla og kjørte i fullfart til Horten, for så å gå inn på Peppes Pizza å kjøpe hvitløksbaguetter som vi nøt i jolla etterpå før vi suste tilbake til Åsgårdstrand. 

Blogges! -Mathilde

Hva syntes du om antrekket? Hva har du gjort i dag?

bildedryss fra 17.mai

Årets 17. mai var en fin dag ♥ Håper alle hadde det supert og fikk spist masse sukkerspinn, pølser og is! 

Blogges! -Mathilde

Hva syntes du om bildene? Hva gjorde du på 17. mai?

outfit 18052012

Sinlgett BikbokSkjørt Kapphal

Hatt Monki

Solbriller H&M

Belte Goelia

 

I dag har vært en fin dag. Solrun og jeg er med mine foreldre til Soon med båten og i morgen bærer det videre, men ikke spør meg hvor, det blir nok en overaskelse for oss alle. Nå sitter vi i båten og ser på TV og koser oss med Pringoooals a.k.a. Pringles og Cola etter å ha rast rundt på havet i jolla. Må si jeg er ganske overasket over Solrun som stolte på meg selv hvor fort det gikk, jeg ville fått panikk hvis jeg satt på med meg selv. 

Blogges! -Mathilde

Hva syntes du om antrekket? Hva har gjort i dag?

photo - dare to dream

Blogges! -Mathilde

Hva syntes du om bildet?

wonderful

Bildet er tatt fra HER.

instagram

Follow me @mathildebt ?


Blogges! -Mathilde

Har du Instagram? Følger du meg?

innkjøp 14052012

Topp Bikbok 79,-


Stroppløs topp Only 129,-

Topp Gina Tricot 50,- (salg)

Kjole (brukt som vest på bildet til h.) Bikbok 100,- (salg)

Ring Gina Tricot 20,- (salg)Runde solbriller H&M 49,- 

 

YESS!!! Jeg kom opp i norsk, er så letta! Du kan tro jeg var stressa da jeg satt på plassen min og læreren vår sto å drøya ut tiden... Du vet på sånne TV-konkurranser og dommeren skal til å utnevne vinneren og det er skikkelig nervepirrende og han er helt sånn "og.....vinneren.......er..........". Gud, jeg trodde jeg skulle dø, men heldigvis ble det ikke noe matte på meg! :D yeyy

Som jeg skrev i går var jeg i oslo sammen med jentene, det var utrolig koselig og jeg er veldig fornøyd med innkjøpene! 

Blogges! -Mathilde

Hva syntes du om bildene og innkjøpene?

outfit 14052012

Jakke ukjent

Sko I.C.U.

 

Øredobber Pull & Bear

Poncho Cubus

Topp H&M (låner av Gina)

Bukse Pieces

 

I dag fikk jeg og noen jenter fra klassen flexidag, så da har jeg vært i Oslo med Susanne, Solrun og Irene. Det har vært en utrolig koselig dag og jeg er veldig fornøyd med innkjøpene som jeg kommer til å vise dere innkjøpene en annen dag. I morgen får vi vite hvilket fag vi kommer opp i til skriftlig eksamen og jeg ber på alle mine knær om at jeg ikke kommer opp i matte! haha. 

Blogges! -Mathilde

Hva syntes du om antrekket? Hva har du gjort i dag?

jentekveld

I går hadde jeg og (de fleste) jentene fra klassen jentekveld hjemme hos meg. Det var utrolig koselig, vi spiste pizza, drakk brus og hadde masse snacks og digg, tok en del bilder, så på film og pratet masse om alt og ingenting! Vi i klassen er virkelig nødt til å bli flinkere til å arrangere slike kvelder/dager sammen, spesielt nå som vi alle går hver vår vei med nye skoler etter sommerferien... Men uansett, her får dere se noen bilder fra kvelden:

 

Making pizza, baby ♥


Verdens beste Susanne!


Nydelige Sol ♥


Åh, jeg er så glad i dere!!
Blogges! -Mathilde

Pleier du å finne på mye med vennene dine? 

pus og bolla

liten mobilblogg update!

Her ser dere hunden min Pus og Bolla-meg som chiller i bølgene på vei hjemover med båten...

egoistiske ønsker?

 

(Bilde fra Weheartit.com)

Vi har alle hundrevis av drømmer, noen større enn andre. Jeg drømmer, som de fleste andre, om å reise til varmere strøk, ligge i en hengekøye festet til to palmer midt på en deilig sandstrand med skyfri himmel og stekende sol, bade i asurblått vann og dykke og se vakre og fargerike korallrev. Jeg drømmer om gode karakterer og masse penger. At det ikke skal være fullt så kaldt om vinteren, og enda varmere om sommeren.

Vi drømmer og drømmer, hele tiden, drømmer om alle tingene vi ønsker oss og alt vi vil gjøre. Så mens vi sitter hjemme, i de trygge og gode hjemmene våre sammen med våre fantastiske familier, omringet av mennesker som er glade i oss, finnes det mennesker som drømmer om helt andre ting. Istedenfor å drømme om den nye kleskolleksjonen til Bikbok, drømmer andre om at foreldrene skal slutte å slå, så de slipper å være redde for å dra hjem. De drømmer om at krigen skal slutte så de kan leve trygt igjen, uten å måtte gå rundt å bekymre seg over når neste bombefly kommer til å rase over himmelen. Vi drømmer om å bo på flotte og kjente 5-stjerners hotell og drikke den fineste og dyreste vinen du bare kan klare å finne, samtidig som andre drømmer om hvordan det er å føle seg mett.

Så kan vi egentlig kalle våre drømmer ordentlige drømmer, eller er det bare egoistiske ønsker..?Dette var en skoleoppgave jeg skrev i høst. Oppgaven var å skrive om våres drømmer, men jeg tok en litt annen variant enn å skrive om en spesifikk drøm. 

Blogges! -Mathilde

Hva syntes du om teksten? Hva er din drøm?

starstruckI dag har vi seilt til Soon, utrolig gøy! Det har vært veldig mye vind, men ellers veldig fint, varm sol og lite skyer. Nå skal jeg se Gullruten, woho, gøøy :-)

Jeg er som mange andre helt avhengig av Instagram og skjekker det hele tiden jeg har mulighet til det (følg meg gjerne - mathildebt ). For alle de som kjenner meg vet at jeg er en stor One Direction-fan, og i dag fikk jeg en ny, veldig spesiell følger på IG, nemlig den nydelig Perrie Edwards, kjæresten til Zayn Malik fra One Direction! Gjett om jeg var starstruck eller! -helt til jeg fant ut at profilen hennes var falsk... Da ble jeg sur. Men jaja, pytt sann, jeg fikk jo føle meg litt spesiell i hvertfal noen minutter da, he he... 

Blogges! -Mathilde

Har du båt? Har du noen gang blitt "lurt" av falske profiler? Er det noen kjendiser som følger deg?

konkurranse

 

Okei alle sammen, så jeg har en veninne som spiller i bandet Forever a Lie og de har meldt seg på en konkurranse som de veldig gjerne har lyst til å vinne og derfor trenger de vår hjelp! Det er veldig enkelt å stemme, bare trykk >HER<, eller bruk denne linken: http://www.spirit.no/Index.php/2011/05/forever-a-lie/ , videre trykker du ja og så stem. Supereasy, tar max 2 min!

Hvis du har blogg så kan du gjerne kommentere på dette innlegget om at du har stemt på Forever a Lie, så vil jeg gi deg tre kommentarer i gjengjel, høres ikke det bra ut? (heh, bestikkelsemuch, jaa...) I hvertfall så kommer både jeg, veninna mi og bandet hennes til å bli ekstremt takknemlig hvis du ville vært så grei og hjulpet til ved å stemme! Tusen takk på forhånd ♥

 

 

Så stemmer du får du 3 kommentarer! ;) Blogges! -Mathilde

Har du stemt? Hva syntes du om bandet?

photo - flowerBildet er tatt på setra i Ljørdalen i fjorsommer. 

photos - the girl in the stairsFoto: Irene Eik  Modell: Mathilde Thoresen

I går var jeg og Irene ute og tok litt foskjellige bilder, det var veldig gøy og Irene er jo bare helt herlig. Vi hadde også fått i oppdrag av ULK (ungdomslederkurs) -lederen vår å koreografere noen bevegelser til en sang som Soul Children, et gospelkor i Drøbak, skal fremføre neste uke. Hele denne dagen skal jeg bruke til å gjøre lekser, jeg har så utrolig mye jeg må ta igjen etter å ha vært syk.

Blogges! -Mathilde

outfit 07052012Skjorte Bikbok bukse Goelia sko Converse solbriller Ray Ban Armbånd Claire's smykke fikk til konfirmasjon

Blogges! -Mathilde

Hva syntes du om antrekket?

vem kan segla förutan vind?

I dag var det første gang vi kjørte med kalesjen nede og seilene ute, og det var så deilig. Sitte i sola og bare høre på bølgene er virkelig herlig. Det var litt kaldt, men det var veldig gøy. Nå skal jeg snart se på Glee og forberede meg på en stressende uke med mye skolearbeid. Det er tydelig at det snart er eksamen og det er ikke lenge igjen av skoleåret heller, må gjøre- listen blir bare lengre og lengre for hver dag som går... Men dette skal vi klare, ikke sant?

Blogges! -Mathilde

Har du seilbåt? Hva syntes du om bildene? Har du det travelt om dagen? 

i'm a complete catastrophe.

 

Sometimes I lie awake at night, and I ask, "Where have I gone wrong?"
Then a voice says to me, "This is going to take more than one night."

-Charles M. Schulz

...

nytt designDa er det et nytt design i boks! Siden Irene ikke kommer til å komme tilbake på en stund har vi bestemt oss for at framtil hun kommer tilbake kommer designet til å se slik ut, altså bare mathilde på headeren. 

Blogges! -Mathilde

Hva syntes du om det nye designet? 

en deilig helg på vannetEn helg på vannet er som en helg i himmelen,i love it! Det er så deilig ♥ Stillheten, freden, bølgene, vinden, utsikten, fargene... Alt er bare så herlig. Jeg ser virkelig frem til sommeren med masse turer på vannet med ny båt. Dette er den aller første turen vår med den nye båten, og jeg elsker det! Været har vært veldig skiftende i dag, først er det knall sol, så plutselig blir himmelen fylt med skyer. Jeg må nok si at jeg liker det best når sola titter frem, hehe. 

Blogges! -Mathilde

Har du båt? Trives du best på vann eller land? Gleder du deg til sommeren?

stay happy.

 

Jeg kom over denne youtubefilmen for noen dager siden og tenkte jeg skulle dele den med dere. Filmen har et utrolig fint budskap og er veldig bra laget. Jeg anbefaler på det sterkeste å se den, den er veldig inspirerende.

I går tilbrakte jeg hele dagen med nesa langt ned i skolebøkene... Jeg har vært en del syk i det siste, så da har jeg mye å ta igjen, desverre. 

Blogges! -Mahtilde

Hva syntes du om filmen?

videoblogg - my favourite shoes

 

Get var nede i går så da fikk jeg ikke blogget... Jeg brukte denne anledningen til å lage en film istedet som jeg håper dere liker. Jeg syntes det var litt gøy å lage denne videoen og det er alltid så inspirerende å se andres videoer. Hva syntes dere? Burde jeg fortsette å lage videoer? Jeg lagde den på fem minutter og fant ut etterpå at del to var ganske dårlig filmet med fokus og lys, men dere ser jo hva det er, ikke sant ;) Dette var da bare favorittene mine, så som dere kanskje skjønner har jeg en del sko. Jeg elsker sko og klær og gleder meg til sommeren hvor man kan bruke litt lettere sko! 

Blogges! -Mathilde

Likte du noen av skoene? Skal jeg fortsette med videoblogger?

i'm homeDa var vi hjemme fra en fantastisk klassetur til Polen og Tyskland. Vi ble kjent med mange herlige mennesker som vi bare må møte igjen. Det kommer antageligvis et eget innlegg om turen til uken eller no, men senere i dag kommer det en videoblogg! Siden nettet var nede i går benyttet jeg anledningen til å filme litt og gjøre andre ting enn å bare sløve forran pcen, så det er bare å glede seg!!

Men nå må jeg gjøre lekser... Blogges! -Mathilde

Har du vært på klassetur før? Hvor dro dere og hva gjorde dere? Hva tror du videobloggen er om? info

Velkommen til min lille verden ♥ Jeg heter Mathilde og er 16 år. Jeg går mitt første år på medier og kommunikasjon, og stortrives! På bloggen min finner du min hverdag, foto, stil, tanker, musikk og filmer.

arkiv

November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012 Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012 Mars 2012 Februar 2012 Januar 2012 Desember 2011design

Hanne