Dagen i dag

I dag datt jeg bokstaveligtalt ut av senga! Haha, dere skulle sett meg. Mandag bestemte danselæreren vår at vi skulle ta en liten styrketrening + at vi hadde pullups og hurtighetstest i gymen, som endte med at hver muskel skrek når jeg prøvde å bevege meg. Jaja, sånn går det. Ellers har det vært en ganske rolig dag som har gått til pugging.


 

 

Not over you <3

 

Denne sangen er så utrolig fin! Å jeg hører på den nesten hele tiden. Jeg er en slik person som har 2-3 sanger som går på replay, helt til jeg blir lei av dem. Ganske dumt, men får ikke gjort noe med det... 

Liker du sangen? Hva er din favoritt sang? 

 

Dagens outfit

Shorts Bikbok// genser Cubus // armbånd Bikbok

Tok på meg shorts i dag, som en protest mot alt regnet vi har hatt i det siste. Værgudene må ha hørt meg, for når jeg tuslet hjemover i dag så tittet solen fram. Fikk også brukt de nye ballerina skone mine. Lykkerus!Gjort noe spendene i dag?

She's back!

Dere husker kanskje dette innlegget? Vel gode nyheter... Jeg er tilbake! Denne uken skal jeg gjesteblogge for Mathilde og Irene fordi de har reist på Klassetur til Tyskland. Der skal de være i 8 dager. De skal prøve å blogget litt mens de er der nede, men har ganske tett program så de lover ingenting. 

Så da blogges vi!

maxi skirtMaxi skirt Kappahl Knit Zara

 

Jeg elsker maxiskjørt og kjoler, jeg syntes det er så fint og feminint, og når jeg så at de hadde dette skjørtet på salg på Kappahl så måtte jeg jo bare slå til! Kostet bare 100 kroner, så det vil jeg si var et fint kupp og jeg gleder meg til å begynne å bruke det :)

 

Blogges! -Mathilde

Hva syntes du om maxistilen? Har du gjort et bra kupp i det siste?

today's detailsSort ring, flettet armbånd og klokke Glitter Ring med tigermønster Mestergull Armbånd med diamanter DIY 

 

Blogges! -Mathilde

Hva syntes du?

summer, i miss you so muchAlle bilder fra språkreisen til Malta i fjor sommer.

 

Åh, det er ingenting jeg vil ha mer akkurat nå enn sommer, sol og varme. Tilbringe varme dager ute med gode venner, korte sommerkjoler, bare legger, sand mellom tærne, varm vind i håret, solbrun hud, sene kvelder, båtliv med familien, og så ufattelig mye mer jeg bare kan drømme om i dette regnet som har vært de siste dagene. Det var så godt og varmt rett før påsken, men med en gang vi får ferie og fri fra skolen skal det bli kaldt, og i dag har det bøttet ned som bare det. Heldigvis har jeg hørt rykter om at det er spådd en varm sommer i år, håper virkelig det er sant, det hadde vært helt perfekt. 

Blogges! -Mathilde

Hva savner du akkurat nå? 

vlogg - UKM

 

I morgen er det akkurat 1 måned siden jeg var med dansegruppa Wrong Direction på UKM, men siden jeg er så utrolig treig postet jeg ikke filmen før i går kveld. Her er i hvertfall dansen vår, det var vanskelig å filme, men det er jo bedre enn ingenting ( tusen takk til Karoline som filmet ) :) :) Sett filmen på 720p for bedre kvalitet. Enjoy! 

Du kan lese mer om UKM-dagen HER.

Blogges! -Mathilde

Hva syntes du om dansen?

liten update

 

 

Har vært en ganske rolig dag i dag, egentlig ganske deilig. Nå skal jeg se Dagen er din, ha en fin kveld alle sammen!

Blogges! -Mathilde

Hva har du gjort i dag?

juliamyklebust

Jeg er med i en Blogg vs. Blogg på bloggen til Julia Myklebust, og neste skritt i konkurransen er å skrive en bloggvurdering av hennes blogg. Soo, here we go! 

Julia er en 14 år gammel og kommer fra Haugesund. Hun er en sterk jente som tydligvis har gått i gjennom mye vondt som absolutt ingen fortjener. 

Hun blogger opptil flere ganger daglig, og har bilder i hvert eneste innlegg, noe jeg selv syntes er veldig viktig. Hun har passende overskrifter til innleggene hun poster. Innleggene blir srevet på en veldig positiv måte, noe som er veldig bra, det er mye morsommere å lese en som er blid og positiv til livet, enn en som klager på alt og ingenting. Designet er ryddig og oversiktlig, men mangler header, noe som jeg ser på som et minus. Header har mye å si om førsteinntrykket, noe som er veldig viktig på en blogg. Det er også noen slurvefeil innimellom, men det er veldig lett å fikse, bare husk å les gjennom hvert eneste innlegg før du poster de (noe som jeg vet jeg kan være veldig dårlig på innimellom, hehe ) f.eks I dag har jeg ikk kunnet blogge før nå. Jeg liker at hun har postet noen litt personlige innlegg, det gjør at leseren for et nærmere "forhold" til bloggeren, i tillegg er det en variasjon fra alle hverdags innleggene om hva man har gjort etter skolen og hva du har spist til lunsj. 

Alt i alt er bloggen veldig fin, og Julia får en stor pluss i boka for de personlige innleggene. Besøk bloggen hennes HER!

Blogges! -Mathilde

Leser du bloggen til Julia?

forandring fryder

Da har både jeg og Blogg.no kommet med nytt design. Blogg.no ga jo ut Blogsoft 5.0 i natt, og jeg er så fornøyd! Det er mye mer oversiktilig og ryddig, og det er mye enklere å finne fram med fast navigasjonsbar på toppen. I det siste har jeg fikset litt på designet, har ikke gjort så mye, ny header, endret litt på fargene og sånn. Vet ikke om dette vil vare eller om det bare er midlertidig, men vi får se... Hva syntes dere? 

Blogges! -Mathilde

Hva syntes dere om det nye designet? Er det en "keeper"?

mars 2012Våren er kommet, mye sol og varme, mistet mobilen min i trappa ( buhu...), photoshoot, danset på UKM, bestilt meg ny veske fra miinto.no, tur til oslo med klassen, har vært altfor dårlig på outfits (..sorry), fått skikkelig vårfeeling, gjesteblogging av Gina, vært på hyttetur.

Blogges! -Mathilde

Har du gjort noe morsomt denne måneden?

god påske!Da er ferien ordentlig i gang med skoleferie og jeg storkoser meg med Ginamor, god påske alle sammen! 

Blogges! -Mathildeinfo

Velkommen til min lille verden ♥ Jeg heter Mathilde og er 16 år. Jeg går mitt første år på medier og kommunikasjon, og stortrives! På bloggen min finner du min hverdag, foto, stil, tanker, musikk og filmer.

arkiv

November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012 Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012 Mars 2012 Februar 2012 Januar 2012 Desember 2011design

Hanne