ny veske på vei hjem til meg!Veske fra Miinto.no HER   (utsolgt)

IIIH, hvor søt er ikke denne veska? ahh, gleder meg til å ha denne lille skatten på armen ♥ I MAG nr. 5 fulgte det med et gavekort på Miinto.no for 200 kroner, da kunne jeg ikke gjøre noe annet enn å slå til! Og jeg var jo super heldig, jeg kjøpte nemmelig den siste som var igjen. Ah, herlig. Den er så enkel, men fortsatt veldig spesiell. Det rocka skinnet med gull detaljene, blandet med de feminine og søte blondene - elsker det!

Blogges! -Mathilde

Hva syntes du om vesken? Kunne du tenkt deg å ha den i din garderobe?

cravings fra gina tricot
sort magetopp HER stripete topp HER kløtsj slangeskinn HER Kløtsj sort HER Kjole HER  smykke nr. 1 HER smykke nr.2 HER skjorte med nagler HER blå bandeau med prikker HER rød bikini - overdel HER rød bikini - underdel HER sort bikini - overdel HER sort bikini - underdel HER

shorts med print HER shorts med runde nagler HER slitt shorts med negler i lommen HER rosa shorts HER

 

Var innom nettsidene til Gina Tricot i går, og jeg må bare si at vår/sommer kolleksjonen deres er utrolig bra! Det er så mye jeg har lyst på, har plukket ut noe av det jeg likte best som jeg tenkte jeg kunne vise på bloggen. Jeg elsker spesielt shortsene! Og bikiniene, de bare må jeg ha! ..og kjolen, toppene og alt annet. Åh, jeg blir gal av alt det fine som er i butikkene nå. 

Så hvis det tilfeldigvis er noen som har lyst til å gi meg en fin gave som takk for at jeg er så glad i dere alle, så vet dere hva jeg ønsker meg *blunk blunk* heheh

Blogges! -Mathilde

Noe du likte? 

godvær
Åh, dere aner ikke hva jeg klarte i går! Jeg er så sur på meg selv som klarte å knuse skjermen på lille beibien min... Jeg mista den i steintrappa utenfor huset og når jeg tok den opp hadde den en sprekk nederst på skjermen. Jeg bare  "noo, my life is over!", men jeg lever fortsatt og det er bare nederst på skjermen, så det går bra :-) he he, jeg er så dramatisk.

Mobilen min lever, jeg lever og sola skinner. I dag skal jeg gjøre lekser og forberede meg til engelsktentamen som vi har i morgen. Blir nok en tur ut i godværet senere og, må nyte de siste dagene nå, før det er meldt dårligere vær i ferien... Faktisk nesten ned til null. Buhu, jeg som vil ha sol og varme i ferien.. Jaja, vi har jo hatt mange fine dager de siste ukene da :-)

Nå må jeg jobbe, blogges! -Mathilde

Har du noen gang knust mobilen din? Hva skal du i ferien?

little bird in the big blue sky
Bildet er tatt på lørdag.

Edit. Postet dette i går rundt 19 tiden, men blogg.no var utsatt for et tjenesteangrep i går, så da poster jeg det nå i stedet... 


I dag hadde vi mattetentamen på skolen, jeg vet ikke helt hvordan det gikk... Det kunne gått bedre, men det kunne ha gått verre og, for å si det sånn. Resten av dagen har jeg bare slappet av og tittet litt på klær på nettet. Fy søren, så mye fint det er nå! Elsker både pasteller, knæsje farger, nagler og alt annet med årets vår/sommer kolleksjon. Det er så mye jeg har lyst på, jeg kommer til å shoppe oss ut av huset til slutt, haha.

Men nå begynner jeg å få dårlig tid, skal snart på dansing, gleder meg! :-) 

Blogges! -Mathilde

Liker du vårens kolleksjon? Hvor handler du oftest? 

outfit vs. outfitHvilket likte du best? 1,2 eller 3?

 

Tenkte å kjøre en outfit vs. outfit på de tre siste antrekkene på bloggen, så da er det bare å stemme i vei! 

Nå skal jeg gjøre matte, woho. Blogges! -Mathilde

Hvilket likte du best? 1,2 eller 3?

svar på kommentar 24032012Bildet er tatt på lørdag.Postet av: K

Nydelig bilde, men jeg savner noen skikkelig laaange innlegg med masse tekst..! n.n


 

Svar: Tusen takk for tilbakemeldingen! Ja, jeg har vært litt dårlig blogger i det siste, men jeg har ikke vært så bra. Jeg skal prøve å skjerpe meg, men denne uken vet jeg heller ikke helt hva dere kan forvente dere av kjempe lange innlegg... Vi har mye på skolen med tentamer, fremføringer og innleveringer. I tillegg er jeg bare en for tiden, men Irene kommer nok sterkere tilbake etterhvert, bare å glede seg! :-) Igjen; Tusen takk for tilbakemeldingen, blir glad for både ris og ros! Dere gjør meg til en bedre blogger! (hehe, jeg er i det dype hjørnet i dag)

 

Blogges! -Mathilde

Hva syntes du om bildet? Var det er greit svar? 

outfit 25032012Kjole og blazer Bikbok strømpebukse Lindex sko ICU

Hvis noen lurte, så ble jeg ikke veldig fornøyd med bildene i dag, derfor er de i svart-hvitt. 

Nå sitter jeg i bilen på vei til Pernille og Tor-Arne som skal feire bursdagene sine, det blir koselig. Jeg kjenner jeg begynner å glede meg til mat, kaker og cupcakes, hehe :-) Ute er det varmt og sola skinner, dette må bli en bra dag! 

Blogges! -Mathilde

Hva syntes du om bildene og outfittet? Hva skal du i dag? 

photo - you make me smileHva syntes du om bildet?

photo - my little dog

My little dog - a heartbeat at my feet. ~ Edith Wharton

Hva syntes du om bildene? 

outfit 16032012

Genser Isolde Shorts kjøpt i Malta Strømpebukse Bikbok Sko ICU

 

Da turer jeg snart av gårde med mine foreldre til hytta. Skal bli deilig med en rolig helg sammen med familien ♥ Hadebra! Blogges! -Mathilde

Hva syntes du om bildene? Hva skal du i helgen?

blogger jeg leser

1. Livingdoll 

 

2. Fashiiondiaries

 

3. Marthe Borge

 

4. Whoot

 

5. Voe 

 

6. L0ve 

 

7. Elise Amanda

 

8. Pia 

 

Blogges! -Mathilde

Hvilke blogger leser du?

outfit 14032012Jakke Goelia Singlett Goelia Bukse Pieces Klokke/armbånd Glitter Smykke Vintage Sko fra bestemor Solbriller Rayban

Var hos bestemor og farfar i går, var utrolig koselig ♥ Siden bestemor hadde bursdag (gratulerer med dagen!) fikk jeg servert både bringebær med vaniljesaus og kake, utrolig godt! Fikk også et par sko av bestemor i går som jeg har siklet etter lenge, hun tenkte det var bedre at jeg sliter de ut enn at de bare skal stå i skapet... Det syntes jeg var utrolig godt tenkt, for jeg elsker de! hehe :)

Blogges! -Mathilde

Hva syntes du om bildene? Kunne du gått med dette antrekket selv?

photoshoot - we are the kids your parents warned you about 3
Modell: Mathilde Thoresen og Ingrid Skadal Foto: Ingrid Skadal og Gina Kristine Aarheim Redigering: Mathilde Thoresen

Hva syntes du om bildene? Hvilket bilde likte du best?

photoshoot - we are the kids your parents warned you about 2
Modell: Gina Kristine Aarheim Foto: Ingrid Skadal og Mathilde Thoresen Redigering: Mathilde Thoresen

Hva syntes du om bildene? Hvilket bilde likte du best?

photoshoot - we are the kids your parents warned you about

Modell: Ingrid Skadal  Foto: Gina Kristine Aarheim og Mathilde Thoresen Redigering: Mathilde Thoresen

Hva syntes du om bildene? 

black n' whiteHei ♥ I dag har jeg sett på UKM, det var utrolig mange flinke! Det er så gøy å se så mange kjente framføre og gjøre det så bra!! Utrolig gøy :) :) Etter UKM tok Gina, Ingrid og jeg litt bilder, noen av de ble faktisk kanskje kule. Jeg kan kanskje legge de ut i morgen, eller no...

Blogges! -Mathilde

Har du deltatt på UKM før? Hva syntes du om bildet?

 

Gaina is made in China

Hei ♥

Jeg heter Gina (Mathilde kaller meg Gaina, hoho), dette er da meg: 

Da Mathilde spurte om jeg ville blogge for henne. Var dette det hun fikk til svar: 

Rimelig skeptisk.... Så prøver jenta å bestikke meg med sjokolade, og som jenter flest er jeg ganske svak for sjokolade. Så nå sitter jeg her da, mens slasken sjæl sitter å tar bilder av seg selv på mobilen min. I dag har vi, sammen med resten av dansegruppa, deltatt på UKM. Vi kom desverre ikke videre, men vi tar det som en fin erfarning. Kan vell slenge med en del bilder fra dagen vår.

Da vi ventet på moren til Mathilde nektet hun å gi meg mer sjokolde, som endte med at jeg fant meg en ny bestevenn: Han heter Knut, og ja, jeg pleier å kysse trær... Mathilde ble så trist at hun begynnte å slå seg selv. 


Jenta vet ikke bedre... Så for å prøve å bli venn med meg igjen tok hun bagen min. Snille deg ♥

Så bare for avslutte og si takk for meg, så tar jeg med dette bilde bare for å demostrere hvor normale vi faktisk er:


I løpet av de to timene det faktisk tok meg å lage dette innlegget, har slasken klart å ta 250 bilder av seg selv på mobilen min... Elsker deg, navelen min, selvom du er ufattelig stygg til tider ♥

 

sjokoladebanan

Hei alle sammen! ♥ Lenge siden det har vært noe ordentlig blogging nå... Har blitt mye bilder bare,men jeg blir så umotivert av været som er ute nå. Seriøst, først var det sol og bare kjempe deilig, men så begynte det å regne, i går snødde det og i dag var den snøen blitt til slaps... I tillegg har jeg sittet en del med lekser, ikke særlig spennende.

Er det noe dere vil lese mer av på bloggen?

Nå sitter jeg å nyter jordbær og banan dyppet i smeltet skjokolade, åh, elsk ♥ Etterpå skal jeg møte resten av gruppa for å øve en siste gang før UKM i morgen. 

Blogges! -Mathilde

Hva vil du lese mer av på bloggen? 

make him famous

we heart it

Følg meg på weheartit HER ♥


ferdig
Hei ♥ Lite blogging i helga... Har for det meste øvd til UKM og bare slappet av. Endelig ble vi ferdig med dansen! Møttes i dag og gjorde ferdig hele koreografien, så nå gjenstår bare pirking. Det blir fortsatt mye trening fremover, så spørs hvor mye blogging det blir denne uka. Men nå skal jeg øve litt for meg selv, så goodbye ♥

Blogges! -Mathilde

Hva har du gjort i helga? Skal du delta på UKM i år? 

SKULKESLASK

Hei dere! <3

Jeg har vært utrolig dårlig til å blogge i det siste, på grunn av mangel på energi... Men om ikke lenge kommer jeg tilbake. Begynner å savne og blogge nå! Siden forrige gang har jeg vært i London, så det kommer nok et lite innlegg om det, så gled dere.


Chiller med Elvis! <3

-Irene

februar 2012
Skoleball, hyttetur, mye dansing, overnatting, feiret at vi er sexy, single jenter på valentinsdagen, skitur med skolen, sy bukse, morsdag, mammas og søsters bursdag, jeg ble avhengig av Grey's og frappuccino,  feiring av skuddåret (damenes aften på senteret), startet å bruke extensionsene mine daglig og MYE SYKDOM.

Blogges! -Mathilde

Hva syntes du om bildene? Hva har du gjort denne måneden?info

Velkommen til min lille verden ♥ Jeg heter Mathilde og er 16 år. Jeg går mitt første år på medier og kommunikasjon, og stortrives! På bloggen min finner du min hverdag, foto, stil, tanker, musikk og filmer.

arkiv

November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012 Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012 Mars 2012 Februar 2012 Januar 2012 Desember 2011design

Hanne