how can i control my life when i can't control my hair?Canon 600D - Bildet er av meg, redigert i picasa 3 og picnik 

 

Enda en dag tilbrunget på hobbyrommet, nå kan jeg snart se en ende på denne buksa! Jeg vet ikke helt hvor mye jeg kommer til å bruke den, men vi får se... he he. 

Har fått veldig mange fine kommentarer på håret, tusen takk alle sammen ♥ setter utrolig stor pris på alle sammen, dere er herlige! 

Ikke så mye blogging i dag, nei... Blogges! -Mathilde

Hva syntes du om bildet? 

extensionsHei alle sammen! Jeg trenger litt hjelp av dere... Jeg fikk extesions av mamma til ballet, men jeg lurer på om jeg skal bruke det til daglig? Jeg har veldig lyst! Jeg vet ikke hvorfor jeg er så usikker, jeg har jo ingen grunn til det, jeg har jo alltid ønsket meg langt hår. Angrer så på at jeg klippet meg kort forrige vinter...

Så hva syntes dere, skal jeg bruke løshåret mitt til hverdag? 

Blogges! -Mathilde

fin dag på hobbyrommet

Litt (veldig) stor?

 

Hei alle lesere ♥ Hele denne dagen har jeg tilbragt på hobbyrommet til min mor og sydd. Det er så gøy når man først kommer i gang! Når jeg avsluttet i dag (ikke ferdig) så jeg at buksa så nesten dobbelt så stor ut som meg, aldri i livet at den ville passe. Men nå skjøøner jeg det, for jeg er jo ikke ferdig, skal ha på en strikk og litt forskjellig. Tror det blir bra, jeg :) he he 

Nå sitter jeg i sofaen med pus og ser på Picture this som går på FEM. Det er litt gøy, husker den tiden jeg elsket High School Musical, og selvfølgelig var Sharpay favoritten min.. haha! Etterpå tenkte jeg å lage meg et glass med frappe, naam ♥

Blogges! -Mathilde

Hva har du gjort i dag? Har du noen gang laget klær selv?

outfit 26022012

Singlett, shorts og tights fra Bikbok, skjerf fra Tyskland, briller fra Rayban, øredobber var en gave.

Hva syntes du? Kunne du gått kledd sånn selv?

inspirerende bilder - clothes, shoes and makeup//weheartit

Blogges! -Mathilde

Hva syntes du om bildene? Hva inspirerer deg? 

dance like nobody's watching

Haha, skjekk jeg tar av i bakgrunnen!
Hahahahahahahah, æ digger deet
Flinke fotografen :):)

 

I dag har jeg vært med Ingrid, Gina og Sol og danset. Vi skal delta på UKM som en dansegruppe sammen med Sara og Lise om to uker, så nå er det bare å øve, øve og øve!! Desverre har vi fått et lite problem, vi har mistet to personer fra gruppa... En kan ikke være med den helgen og den andre har havnet på krykker... Men det hindrer ikke oss, vi må bare endre en masse, men det går bra ;) 

Jeg har hatt det veldig gøy i dag. Dansingen gikk fint, vi fikk øvd og koreografert mer av dansen. Etterpå gikk jeg og Sol på Cafè Teskje, kjempe hyggelig og fantastisk mat! Jeg elsker den cafèen og Susanne var jo helt herlig og ga meg et gavekort på Teskje til jul! perfekt ♥

Blogges! -Mathilde

Hva har du gjort i dag? Skal du delta på UKM? 

outfit 25052012
Genser fra Isolde, bukse fra Pieces, saueskinnsjakke fra Bikbok, sko fra Skopunkten (tror jeg?), solbriller fra Lindex.

innkjøp 24022012Genser med nagler- og paljettdetaljer fra Cassels 399 sek


T-shirt med frynser fra New Yorker 139 sek


Singletter med blondedetaljer fra New Yorker 89 sek per stk
Nagler fra panduro
Magasinholder fra Hemtex 199 sek

 

Mmh! Nå sitter jeg her og koser meg med en svær pose svenskgodteri og The Voice! hohoo, love it! Dagen i dag med mamma har vært så koselig. Jeg er kjempe fornøyd med innkjøpene, fikk til og med kjøpt nagler, så nå blir det DIY for fullt! Og den magasinholden, så vannvittig smart!! Hittil ligger bladene mine bare strødd utover, absolutt null orden, men nå skal det bli andre boller!

Jeg har bare en ting å si om denne dagen - Jag älskar Sverige ♥ Koselig, gøy og god pizza! 

Blogges! -Mathilde

Hva syntes du om innkjøpene? Har du lyst på noe av det i din garderobe? 

 

the most affectionate creature in the world is a wet dog

-Ambrose BierceNydeligheten min ♥ verdens beste!   Blogges! -Mathilde

Hva syntes du om bildene og quoten? Har du hund?

ny klipp

Hoho, Oskar ser så dum ut nå! I dag har mamma klippet vekk den grusomt lange pelsen hans, men vi er langt i fra ferdig. Vi skal nok få han penere etterhvert, men først må han vaskes og gres. I dag fokuserte vi bare på å få vekk den milelange pelsen... 

I dag har jeg ikke gjort noe særlig... Har slappet av, ryddet litt og hjulpet mamma med hundeklipping. I morgen drar jeg med mamma på mor&datter-tur til sverige, det blir koselig! Gleder meg :) 

Blogges! -Mathilde

Hva syntes du om Oskar, hehe? Hva skal du i morgen?

cociovinn

who wouldn't want to be a princess...Bildene er tatt på skolen. sorry dårlig kvalitet, bildeopplasteren lastet ikke opp bildene i riktig str. så jeg har bare dratt ut alle bildene.. ikkje bra. Men prinsesser var vi uansett, hehe :)


Vi hadde planlagt denne kvelden i et halvt år... Hår, sminke, sko, kjole, veske, alt sammen, og plutselig var dagen der. Det var så gøy! Jeg tror (og håper) alle følte seg som prinsesser, det gjorde i hvert fall jeg!

Rett etter skolen dro jeg til frisøren å fikk stylet håret mitt, og jeg var så fornøyd! Så møttes de fleste jentene hjemme hos meg og pyntet oss sammen og tok på kjoler. Det var så koselig, og alle ble jo så fine!! Dere er herlige, iloveyou ♥ 

 

Blogges! -Mathilde

bilder fra skoleballet

Endelig fikk jeg lagt ut bildene, haha. Skoleballet var for snart tre uker siden. Det var veldig koselig, skolen vår er virkelig herlig! Og alle de fine talene! Montessori altså, vi er best! he ha

Alle sammen var så fine! ..og det var så gøy å ha sånn lang og skikelig ballkjole, det er jo ikke hver dag man får lov til å føle seg som en prinsesse, hehe :) Kommer et innlegg til litt senere med flere bilder av kjolene.

Blogges! -Mathilde

coffee or tea?Bildet er tatt og redigert av Mathilde Bakken Thoresen.

dansehelg
Snart kommer pizzaen! Dagen i dag har vært kjempe morsom, Gina, Sara og jeg skal overnatte hos Lise i helga. Vi skal øve dans til UKM og kose oss masse med pizza, film, musikk, godteri og dans. Men jeg kan ikke blogge noe mer nå, blir nok bedre oppdatering i morgen ;)

Blogges! -Mathilde

Hva skal dere i helgen? 

angels from hell


Bildet er tatt av danselæreren vår (før forestilling på riksscenen). Fra v. Mathilde, Lise og sara.

snømonster
I dag var en koselig dag! Hele skolen dro på skoletur til Kongsberg Skisenter i dag, kjempe gøy! Jeg sto for det meste sammen med Susanne og Karen, ettersom at vi ikke fant noen av de andre. Vi så dem i garderoben, men når vi dro ut for å stå var de helt borte... Haha, trodde et sekund at alle var tatt til fange av et skummelt snømonster eller no, men neidaa! De satt bare inne på cafeen hele tiden de. haha!

På slutten møtte vi på en del fra klassen som vi sto med før vi måtte pakke sammen og busse hjemover. Bildene ble ikke så bra, aner ikke hvorfor, men de ble helt lyse og sånn.. Jaja :) KJEMPE KOSELIG MED DERE ALLE I DAG!!  Største retardskolen ever, haha, digger oss ♥

 

Blogges! -Mathilde

Har du vært på skisenteret i Kongsberg før? Hva har du gjort i dag? 

if i had a rose for every time i thought of you, i'd be picking roses for a lifetime

Bildet er tatt og redigert av Mathilde Bakken Thoresen.

frappe og grey's

Lenge siden sist nå... Jeg føler meg i hvert fall mye bedre, men kommer ikke på skolen før etter ferien. Det er ikke noe vits i å spørre hvorfor, det har ikke dere noe med. Sorry. 

Siden sist har det vært både morsdag, min mors og søsters bursdag og valentin. Kommer nok en bildeserie med hva jeg har gjort siden sist, vi har jo heller ikke fått lagt ut bildene fra ballet, så det kommer nok og ;) Siden mamma  fikk ny kaffemaskin til bursdagen sin har jeg blitt avhengig av frappe... Akkurat nå drikker jeg en kjempegod, hjemmelaget frappuccino og ser på Grey's anatomi. Jeg elsker den serien! Siden jeg har vært syk så lenge kjøpte mamma de to første sesongene (wohoo) så jeg får sett helt fra starten. 

Senere i dag skal jeg møte jentene jeg danser med, blir sikkert kjempe gøy :) Og se så fint det er ute i dag!! 

 

Blogges! -Mathilde

Hva har dere gjort i det siste? Liker dere frappuccino? Hva er seres yndlingsserie?

always

I love you, bestfriend <3 tusen takk for alt!
Blogger fra iPad app, derfor lite bilde...
Blogges! -Mathilde

why people cry..

Hei dere! Jeg er syk, derfor er det ikke så lett å være aktiv på bloggfronten disse dager.. Håper på forståelse. Alle har vel dager hvor alt er ork og slit, og da kan dere tenke dere at førsteprioritet ikke er blogging, for å si det sånn. Men bare vent dere søte lesere, jeg kommer nok sterkere tilbake skal dere se ♥ 

Blogges! - Mathilde

SYKEMELDING

..Har ikke mye mer å si enn det..

SYYK OG DE SYV DVERGENE

heia! <3

I dag har hverken jeg, eller Mathilde vært helt ved vårt rette ess. Men nå har jeg sovet hele dagen, og er forhåpentligvis frisk til i morgen igjen. Det er så mye å gjøre på skolen denne uken også, så jeg har ikke råd til å gå glipp av en skoledag til. Har sovet i hele dag, men den siste timen har jeg prøøvd å få øvd litt en muntlig spanskprøve i morgen.

Har ikke ork til å lage noe ordentlig innlegg. Her er noen bilder av sånn jeg så ut på onsdag...
Fordi jeg er blogger og får lov til å bruke sånne poser <3'

Snøhvit og de syv dvergene er jo så utrolig kule da!

-Irene

Q-ønske  meg god bedring?

hey igjen!

Karen her! Jeg har en super helg på hytta, og har kommet meg tilbake på brettet på tross av å ha brukket ett ribben siden sist.

Siden sist har jeg også vært på 2 konserter, det var kult. Honningbarna (m/ Razika) og Asking Alexandria (m/ Chelsea Grin og blessthefall.) 

Honningbarna er ett ekstremt bra band som jeg anbefaler alle å begynne å høre på. Kult når noen gode, norske punkeband endelig dukker opp! Så gå og hør på de med en gang! :D

Asking Alexandria konserten var jeg på sammen med en av kameratene mine og fatter´n som fant ut at han likte blessthefall, enda han ikke liker den typen musikk i det hele tatt. Anbefaler dere å høre "Hey baby, here´s that song you wanted" kanskje du blir overrasket?

Jeg deltar på ukm med bandet mitt neste uke, noen andre som også skal på ukm? :)

Hilsen fra Karen

 

Her er noen bilder fra min tur til Göteborg på tirsdag:


Asking Alexandria

 


Blessthefall

BALL, BLOGGPAUSE OG HYTTA

Heia <3

I helga drar vi til trysil for å lade opp batteriene, så karen blir gjesteblogger. I går hadde vi ball på skolen, så det blir nok et hett bloggtema neste uke. Ballet var utrolig koselig, og en kveld som sent vil glemmes.

God helg folks! <3

-Mathilde og Irene // mathene

Q- hva skal du i helga?

januar 2012

Hei ♥ Leste på en blogg i går og ble litt inspirert, hehe :) Hun hadde en sånn oppsummering av hver måned i slutten eller starten av en ny måned. Innlegget finner du HER, kjempe fin blogg btw.! Jeg vil gjerne høre deres mening! -Hva syntes dere? Burde vi fortsette med en slik oppsummering?

 Blogges! -Mathilde

 

Så hva syntes du, burde vi fortsette med en slik oppsummering?info

Velkommen til min lille verden ♥ Jeg heter Mathilde og er 16 år. Jeg går mitt første år på medier og kommunikasjon, og stortrives! På bloggen min finner du min hverdag, foto, stil, tanker, musikk og filmer.

arkiv

November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012 Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012 Mars 2012 Februar 2012 Januar 2012 Desember 2011design

Hanne