LUCKY

Heia! <3

Som jeg forutså ble det utrolig lite tid i helgen, og den tiden som var ledig prioriterte jeg ikke bloggen i denne omgang. Men nå er jeg tilbake. Og selv om det er litt å gjøre på skolen, så skal jeg prøvde å oppdatere hver dag.

Nå har jeg nettopp spist middag, og skal få jobbet litt med en begrepsordliste til spansken, kanskje noen samfunnsfagoppgaver og dusje før jeg jeg tar kvelden. Har fått sangen Lucky av Jason Mraz på hjernen, så klarer nesten ikke å konsentrere meg, ikke så lucky. Hadde ikke ork til å ta noen bilder før jeg tok på meg pysjen i dag, så her er pysjen min, hehe:


(ja, jeg er klar over at jeg har skrevet feil på det notatet vedsiden av hvor jeg bodde..)

Verdens mest interresante blogginnlegg.. LOL!

Back to work.

-Irene // Mathene

Q-Hva har du gjort i dag? Hva syns du om bildene? <3

dagensMå løpe, skal på åpen dag på Heltberg Gymnas med Gina nå! 

 

Blogges! -Mathilde

Hva syntes du om bildene?

Har du bestemt deg hvilken skole/linje du skal gå på?

shootHallo ♥ Jadajada, lite oppdateringer... Aner dere egentlig hvor deilig det er med en helg av innimellom? Jeg hadde glemt igjen mobilen min hjemme i Drøbak, det var så deilig å bare kunne stå på ski og slappe av med mamma og pappa. 

I dag gikk Karen og jeg ut i hagen å tok noen bilder i det fine vinterværet. Det er så nydelig ute nå! Hva syntes du om bildene? 

Må løpe nå, skal på 2 timer dans, gleder meg!

 

Blogges! -Mathilde

OPPDATERING

Heia! <3

Sorry for lite oppdateringer de siste dagene. Hele gårsdagen var jeg opptatt. Var blant annet hos mathilde som hjalp meg med guttenes tale til ballet. Og moren hennes skal hjelpe meg med noen finjusteringer på kjolen. Helgen min er også veldig full-booket, så vet ikke om jeg får oppdatert, men jeg skal gjøre mitt beste. Og mathilde får sikkert blogget litt fra hytta også. Har ikke ork nok til å ta noen bilder. Så her er et minne, for dagen:


Føler at det er kjempelenge siden, men det er knapt et år siden. Jeg, Mathilde og Karen dro ned til Drøbak etter skolen. Også spiste vi på Peppes. Minner<3

-Irene

Q-Hva skal du i dag?

todays look

Hej ♥ Det er en stund siden et ordentlig innlegg fra meg nå... Jeg har rett og slett jobbet med lekser og sovet. masse. 

Jeg har ikke et veldig spesielt outfit i dag, bare en strikka genser og jeans, derfor blir det helle todays look. Veska er foresten ny. Hva syntes du/ dere? Slang også med et bilde av den superkule fotografen, Susanne, som digger solbrillene mine! 

På skolen i kunst og håndtverk har vi et prosjekt hvor jeg og Irene skal sy to bukser. Vi har klippet ut alle delene, mangler bare å sy de sammen. Men vi er veldig spente på hvordan det vil bli, derfor knøt vi alle delene sammen med rester etter stoffet for å se:

2012-01-18 14.57.44.jpg

Ser ganske rart ut på bildene, men som sagt knøt vi bare stoffrester rundt bena og livet mitt. Hva tror dere? blir det bra? he he, jæ, kjempe bræ

Nå skal jeg og mamma til Nesodden på åpen skole der. Begynner å bli litt lei alt maset om videregående skole og valg og bla bla bla. Men det er jo viktig da. 

Blogges! -Mathilde

 

Hva syntes du om bildene? Hvilket syntes du var finest?

Hvordan tror du buksa blir?

i HOLA AMIGOS !

Me llamo Irene, tengo quince años, y vivo en una casa verde. Tengo muchos deberes.

Skolearbeidet tar virkelig mye tid, og bedre blir det ikke når jeg sliter med å konsentrere meg. Føles som altfor mye å gjøre, og nå begynner dansingen igjen. Skal begynne på musikal. DEILIG! Elsker virkelig å danse, skulle bare ønske jeg var flinkere i det. Når man danser så er det bare det som skjer på dansegulvet som betyr noe. Mas og skolearbeid forsvinner bare, også blir jeg alltid skikkelig glad etterpå.

Men over til noe annet. Fikk tilbakemeldinger om at man på en blogg burde være seg selv fult og helt. Og ikke legge skjul på noe. Og det må jeg jo få si meg enig i, men er selv litt skeptisk til mange av bildene jeg legger ut av meg selv. Først og fremst på grunn av kommentarer på skolen (refererer til `pedo-blikket´ i 8.). Så dette er et bilde av sånn jeg føler meg akkurat nå:Delevis kjempeglad, og delevis skikkelig frustrert for at jeg ikke klarer å konse.

Og jeg har tenkt på noe. Dette her er det siste året av ungdomsskolen. Så jeg tenkte at fremover, så kan jeg legge ved et gammelt bilde, med et minne til. Så kan det huskes i fremtiden. Dette er dagens bilde.(beklager for dårlig kvalitet på bildet!)

17. mai i 8. klasse. Alle 17. maier er jo så utrolig koselige, også husker man dem alle. Hvertfall jeg. Dette bildet ble tatt rett før borgertoget. Og jeg må få lov til å si at vi har forandra oss ganske mye! Om kanskje ikke ekstremt på utseende, så hvertfall på personlighet og modenhet.

Nå får jeg begynne på spansk leksene. Preikast!

-Irene

Q-Liker du å danse? Husker du mange rare ting fra tidligere i livet ditt?

bilder fra bryllupet

Gratulerer til Anders og Christina ♥ Bryllupet i går var så koselig, vielsen var helt herlig, masse gode kaker og Christina hadde drit fin kjole!

Etter en lang uke med en knall avslutning er jeg ganske sliten i dag... Skulle egentlig gjort litt lekser i dag, men jeg endte opp på sofaen med lille pus og tv til slutt. Jeg hater sånne dager hvor man våkner sent, da er hele dagen borte og det er ikke noe vits i å starte på noe. Har egentlig mest lyst til å legge meg, er utrolig sliten, så det blir nok en tildlig kveld for meg i dag, hehe. 

Blogges! -Mathilde

 

Hvordan har uken din vært? 

Har du noen gang vært med i et bryllup?

mobilblogg: bryllup

Det nydelige parret <3

SNØFULL OSLOTUR!

Heiaa!

Har vært i Oslo i dag med Benedicte og mamma. Det snødde heelt ekstremt mye, og selv om det var veldig sørpete, så er det utrolig deilig at det enedelig er kommet snø, og ordentlige minusgrader. Eller hva? Det var hvertfall kjempekoselig, og jeg fikk kjøpt ferdig alle tingene jeg må ha til kjolen på ballet. Kan ikke legge ut bilde av det, desverre, vil ikke at så mange skal se det før dagen. Men jeg kan hvertfall si at jeg gleder meg masse. Nyttårsballet er den 2. februar, og jeg skal holde guttenes tale og være sånn `ball toastmaster´eller hva det nå enn heter. Det blir kjempe gøy! Og ball er jo alltid et lite høydepunkt i året, og kanskje spesielt i 10. klasse.

Her er dagens outfit.

Genser // H&M - Skjerf // fikk av Henrik <3

Hvis jeg skal fortsette å ta bilder til bloggen, må jeg nesten ta bort Charlie Chaplin på døra mi, lol! Han poserer jo med meg på alle bildene. Men kjekk å ha når jeg ikke kan bruke PhotoBooth på iPaden til å ta bilder.Nå blir det pizza, og den første delfinalen i MGP. Skal til Oslo 11. februar for å se på finalen, så målet mitt er å lære meg alle de finale-sangene, er så kjedelig å høre på sanger jeg ikke har hørt før... det ble litt feil, men er dere ikke enige?

Ha en flott lørdagskveld, videre! <3

-  Irene

Q - Hva har du gjort i dag? Hva syns du om bildene? Liker du MGP?

OUTFIT // 20. 01. 2012

Nå er jeg så glad for at det endelig er helg. Selv om dette var den første skoleuka så langt i år, kjennes det som den lengste skole-uka, ever. I dag fremførte vi `et barbiehjem´ fritt etter `et dukkehjem´av Henrik Ibsen foran klassen. Kjempegøy, hadde gleda meg veldig til å fremføre det, for skuespill er alltid like gøy. Og de andre i klassens skuespill var utrolig morsomme!

Lenge siden jeg har hatt outfit, så her er dagens:Genser // BikBok - Bukse // CUBUS  - Smykke // fikk av Solrun <3

Ellers skal jeg bruke ettermiddagen på å chille max. Bare helt random: Her er er noen bilder fra julegaven jeg fikk av Solrun i fjor:Veldig søt julegave, og bilder sier jo mer en tusen ord.

Ha en fortreffelig helg! <3

-Irene

bryllupsforberedelser


Hej ♥ Uken min har bestått av lekser, soving og lekser, derfor har det ikke vært så fantastiskbra blogging fra meg. Blir ikke så veldig bra blogging av meg i dag heller... Reiser snart til Vestby for å hjelpe til med litt forberedelser til bryllup i morgen. Blogger kanskje mer når jeg kommer hjem igjen, spørs når jeg er hjemme. Jaja, webcam er alltid kult. 

Blogges! -Mathilde

 

Hva skal du i helga?

BLOGGER JEG LESER...

i Hola amigos !

De tre siste ettermiddagene har nesten bare bestått av å gjøre skolearbeid. I dag ble jeg endelig ferdig med en engelsk stil vi har hatt et halvt år på å få ferdig, og jeg har skrevet en jobbsøknad til arbeidsuka på skolen. Den siste halvtimen har jeg prøvd å gjøre spansk, men det er som om hjernen min ikke fungerer lenger.

Fordi jeg ikke har hatt noe tid til å ta bilder tenkte jeg at jeg skulle vise dere de bloggene jeg leser:

Den første bloggen jeg begynte å lese var Lars Tangen sin blogg. Han er bare så utrolig kul!Min kjære bestevenn Henriette sin blogg. <3Og bloggene til Norges søsteste blogg-kjærestepar, Axel og Andrea sin blogg. ( det er to forskjellige blogger  )

Nå må jeg vende nesa tilbake i spanskboka, så kanskje blir jeg ferdig til Tweet4Tweet.

- Irene

Q- leser du noen av disse bloggene? hvilke blogger leser du?

så mye å gjøre...

Blir ikke noe blogging i dag, eller det har ikke vært noe blogging i dag... Har rett og slett ikke orket. Sovnet da jeg kom hjem fra skolen, og siden middag har jeg gjort lekser. 

Btw. har egentlig på meg en vest, men det er så kaldt så jeg bruker den som poncho, haha. og veldig fine bilder av meg, jaaa (nei.)

Blogges! -Mathilde

 

Hva har du gjort i dag?

besøk på heltberg gymnasI dag var jeg på besøk på Heltberg Gymnas sammen med tre andre fra klassen, det virket utrolig bra! Syntes virkelig dette skolevalget begynner å bli stressende og vanskelig... Er ikke akkurat det minste valget vi skal ta heller, hehe. 

Etter Heltberg dro vi til Wayne's å spiste lunsj og drakk frappe før vi tittet litt i butikkene. Kjøpte bare basics så det blir ikke noen bilder av innkjøpet ;) Vi har et prosjekt i kunst og håndtverk hvor jeg og Irene skal sy, så vi møtte Irene etter hun hadde vært på Katta. Haha, vi som bare er kjent i Karl Johan skulle gå til Grønland uten å ha noen anelse om hvor det lå, herregud, så vanskelig! Vi gikk er drit lang omvei rundt hele Grønland... Men vi fikk kjøpt alt vi skulle ha. I morgen skal det sys! he he 

Men nå må jeg vende tilbake til skolebøkene.... Blogges! -Mathilde


Hvilken linje / skole  / skal du søke / går du / gikk du på?

Har du noen gang rota deg bort i Oslo, det er ganske lett...

Day3 - Mathilde
Day 3 - Parfymene dine

JUST ANOTHER MANIC MONDAY-

-I wish it was Sunday
'Cause that's my funday
My I-don't-have-to-run day.

Hei dere! <3

Mandag. Garantert ukas vanskeligste dag, kanskje bortsett fra onsdagen da. For da er man jo midt i uka, også er det like lang tid til helga som det er siden forrige helg. Hvis du skjønner. Føler jeg har et tonn med lekser, så planlegger å bruke resten av ettermiddagen på skolearbeid. Her er noen bilder fra i går.


Angels have no philosophy but love <3


- Irene // Mathene

Q- Hva har du gjort i dag? Liker du å ta bilder? Hva syns du om bildene?

innkjøp 15012012

jakke - BIKBOK 150,- salg   /   sko - H&M 150,- salg

 

Blogges! - Mathilde

HAPPY SUNDAY!

Heia! <3

I dag var jeg og Solrun i Ski, for å se Happy Feet 2 på kino. Det var en utrolig skjønn film, men selv om jeg er 15 år, så er det alltid et tidspunkt hvor alt ser ut til å ende skikkelig dårlig, også vil jeg ikke se resten av filmen. Men den endte bra da! Det var masse dubba sanger og nynorsk snakking. Selv om jeg tviler på at ord som `kverkeleg´ blir brukt på nynorsk da. Anbefaler veldig de som syns barnefilmer er helt greie, så lenge det er humor i det. Filmen hadde også en veldig god moral.

Etter filmen satt vi oss på McDonalds for å få tiden til å gå. Har aldri brukt så mye tid på å drikke et beger med cola. Her er noen av bildene. Proff som jeg er med kameraet mitt, så er det ikke alltid jeg klarer å slå av den svart-hvitt funksjonen. Og plutselig er den av, også kommer den plutselig på igjen. Men det må man jo tåle. Tror hvertfall jeg har fått det ordentlig til nå da.


fjortis 4-evah <3

Alt i alt, en veldig vellykket dag. Og i morgen begynner en ny uke, den første ordentlige skoleuka i år. Can't wait!

Snakkes!

-Irene // Mathene

Q- Har du sett Happy Feet? Hva har du gjort i dag?

BILDER FRA I GÅR

Hei dere! Lenge siden sist nå :)

I går var jeg i Oslo med Mathilde og mange andre folk. Og vi så den Marilyn Monroe filmen, utrolig bra film! Nå skal jeg dra med sol til Ski for å se Happy Feet 2. Det blir gøy. Her er noen av bildene jeg tok på bussen på vei hjem igjen. Bildene er tatt med Mathildes superavanserte speilrefleks.

Ego-bilde i vindu på buss.

Nå må jeg løpe til bussen. Snakkes!

-Irene

Q-hva skal du i dag?

herlige oslo 

Heialle ♥

Jeg har hatt en super dag i dag i Oslo med herlige jenter! Vi har ledd så utrolig mye, er ganske sikker på at vi har verdens dårligste humor. I dag har vi shoppet, spist på Wayne's og sett på kino. Jeg elsker salg, spesielt nyttårssalg! Det er så utrolig mye billig, i noen butikker er det jo salg på nesten alt! Kan sikkert legge ut innkjøpene, men det ble ikke så veldig mye. Ble veldig stolt over meg selv (he he), vanligvis pleier jeg å bruke veldig mye penger på shopping, men i dag kom det på rundt 500 (shopping, mat og kino!!). 

Vi så filmen My week with Marilyn. Den var veldig fin, og marilyn er jo så inspirerende! Men må si at filmen skuffet på et omeråde. Marilyn Monroe er kjent for sine fine former, hun var jo en size 40-stjerne, men skuespilleren Michelle Williams som spilte Marilyn var ganske slank og tynn. Det ble liksom ikke riktig... Ellers var filmen utrolig bra!

Blogges! -Mathilde

Hey dere^^

Hei, jeg heter Karen og mine 2 gode venner Irene og Mathilde har gitt meg en utfordring; vær gjesteblogger for oss i dag.

Ja, dette kan du tro er lett, jeg har ALDRI rørt en blogg på noen måte før.. beste måten å formidle folk om ting er vel å dele det på facebook eller å tekste.. eller hva? Nei, ikke vet jeg, det begyner å bli sent for jeg har hatt ekstremt mye å gjøre i dag.. sorry for det Mathilde og Irene.. I will do better next time ;)

men greit nok det; lenger dag = mer å blogge om^^ Ja, vi har arbeidsuke som dere sikkert vet, og det er både gøy og stress kan dere tro;) men jeg må jo ha drømme-jobben på jorda da! Jeg assisterer rundt på ett modellbyrå kallt Pholk, Heartbreak. Så min oppgave er egentlig å snakke med modeller, se på hva sjefen gjør og velge ut bilder jeg synes er kule.

Det er mye pc arbeid.. eller Mac er det vel, i og med at alle sitter med hver sin enorme Mac-maskin, inkludert meg. (; (ja, de lånte ut en til meg og.) Heldig jeg gitt^^ så når jeg ikke har noe å gjøre får jeg sitte å snakke med folk på facebook eller komponere sanger -som jeg pleier å gjøre på fritiden;)

 

Sånn nok om dagen min, og mer om meg!: 

Siden dere ikke kjenner meg så godt så skal jeg fortelle litt om hva jeg liker å gjøre og sånn;) I vennejengen i klassen er jeg vel "den sortkledde" (dere har sikkert andre ord på det som jeg foretrekker å unngå,) men ikke misforstå, vi er glade og lykkelige mennesker vi, om mulig mer enn hva andre er :D

Jeg elsker å dra på konserter og gjemme meg litt bort å høre på musikk ellers, men det er de fleste vandt til nå;) Noe annet jeg er veldig glad i er vinteren, vinteren eier! For meg som liker å være blek, elsker snø, slalom, snowboard og kakao er vinteren den beste tiden på året! (om sommeren blir jeg bare solbrennt).

Vel jeg vet vi er i Januar, men jeg har allerede sikret meg 3 konserter!!

1. Honningbarna - de spiller på Sub Scene i Oslo (værdens kuleste sted spør du meg.)

2. Asking Alexandria -de spiller i Göteborg, (Norge er teit som ikke vil ha dem hit D:)

3. Rise Against -de spiller etteller annet sted i Oslo (:

Som dere sikkert skjønner er jeg veldig glad i punk;) Så skal dere på noen bra konserter i år da? Jeg pleier å få konsertbilletter til min bursdag så det blir vel kanskje mer konserter i år.. (: 

Her får dere ett bilde av bena halve snowboardet mitt og greier, for jeg tryner masse, så ett bilde hvor jeg står ned bakken på snowboard er nok vanskelig å få tak i. (Jeg er bedre på slalom, bare spør Mathilde!)

 

 


Burton brett, Burton bindinger, Burton støvler (;

 

Ha en super uke :D

hilsen fra Karen 

jeg hadde min første operasjon i dag!

 

Var veldig trist når jeg kom på jobb i dag, var en hund som ble avlivet. Men det kom en ny pasient rett etter på, så det var bare å sette på gliset med en gang. Selvom det ikke er ditt eget kjæledyr så er det ganske spesielt. Det var veldig rart å tenke på at i rommet ved siden av står det en familie som har sin siste tid med hunden sin. Man får jo så sterkt bånd med dyrene sine...

Ellers har det vært en veldig interessant dag i dag, jeg har vært med på mye forskjellig, til og med noe jeg aldri trodde jeg ville fått gjort... Blandt annet en operasjon! Gjett hvem som fikk sette sprøyta med smertestillende? JEG! Vi skulle kastrere en hundkatt, det var veldig gøy, har jo aldri vært med på no slikt før. Jeg både gjorde klar sprøta og satte den inn, jeg var livredd for å drepe katten, men det gikk heldigvis fint :)

Bilde fra google.


Må nok innrømme at før operasjonen var jeg var ganske sikker på at jeg vil ende opp slik , men det var faktisk ikke så ille. Det var nesten ikke noe blod, men jeg fikk jo se alt inni katten. Blandt annet fikk jeg vite at tarmenene og livmorshalsen er veldig like, og derfor veldig lett å forveksle... Ikke veldig bra å kutte tarmen når man bare skal kastrere dyret, hehe. 

Blogges! -Mathilde

bloglovin

 

bloglovin

 

Follow our blog with Bloglovin

 trykk på enten bildet eller teksten

første dag som dyrlege
I dag har jeg vært på jobb! Det var så gøy, og så mange søte dyr det var, tihi ♥ Jeg gleder meg til resten av uka også, blir spennende å se om det skjer noe mer spesielt, det var for det meste sprøyter som ble satt i dag. Sorry kvaliteten på bildet, mobil... Men legg merke til den supersøte genseren! Jeg fikk låne sånn dyrlegegenser, det var litt gøy, følte meg liksom litt mer spesiell da, he he.

Blogges! -Mathilde

Har du jobbet hos en veterinær før? 

Hva har du gjort i dag?

 


 

Follow my blog with Bloglovin

movienight

 

Hei alle skjønne ♥ Susipus er her, men fordi hun hater håret sitt blir det ikke noen bilder av oss i dag, nei. Sorry people, ikke min skyld... I dag har jeg egentlig ikke gjort noen ting, har bare slappet av og gjort litt lekser. Etter middag kom sterke Susanne fra Spenst. Vi dro opp på Seven, leide en film og fant masse godteri i skapene, kjempe koselig! Vi leide filmen No strings attached, den var veldig fin, du vet sånn typisk romantisk komedie, hehe ;)

I morgen skal jeg jobbe, har arbeidsuke på skolen, altså blir ikke noe skole på en hel uke, chill. Irene har  reist til Kristiansand for å jobbe der, håper hun kommer til å blogge. Må si jeg ikke er den beste bloggeren, men i det siste har irene vært mye borte fra bloggen, hehe ♥... Så i morgen kl 10 skal jeg på smådyrsklinikken på Heer, det kan bli spennende :) 

Blogges! -Mathilde

Har du sett No strings Attached?

Har du arbeidsuke på deres skole?

gratulerer med dagenGratulerer med dagen, Vilde ♥ 

I dag, 7.januar, blir verdens beste Vilde Mathilde 16 år! Skulle ønske jeg kunne være med deg i dag (hun bor i hemsedal)... Jeg savner deg masse og ønsker deg alt godt ♥ Ha en fantastisk dag!

 

Blir nok ikke mer blogging i dag fra min side, men kanskje Irene? Skal til kjæresten til fetteren min i dag. De skal gifte seg om to uker, jeg skal hjelpe til med bordkort og serviettbretting. Kommer til å bli kjempe koselig :)

 

Blogges! -Mathilde

Hva skal du i dag?

nytt design!!

 

føretter

 

Da er det nye designet fikset! Skal nok lage en ny header (kanskje..), men da må jeg få tatt noen nye bilder først. Designet er laget av nerdie.me, men jeg har endret en del på det. Slik så det ut før:

trykk på bildet for større bilde. 

 

Blogges! -Mathilde

Hva syntes du om det nye designet?

Likte du best det nye eller det gamle?

lik facebooksiden vår

...hehe, da er du snill ♥


Trykk enten på teksten eller på bildet for å komme til siden.

innkjøp - new rings

 1. Glitter 2. Lindex salg 3. Lindex salg

 

Ja, jeg er virkelig verdens dårligste blogger, men bloggen er ikke livet mitt, jeg har andre viktigere ting og gjøre og.. Men siden sist har jeg vært en tur på senteret, gjort litt lekser, sett på TV (ikke akkurat at TV er så viktig da... hehe) og sovet siden sist. Woho, gøy ikke sant, men det er deilig å bare ta det litt mer ro innimellom. Jeg skal også prøve å få ferdig filmen fra hytteturen, har prøvd 3-4 ganger allerede, men alt bare klikker. Hvis det ikke funker neste gang så gir jeg opp, sorry...

 

Men nå må jeg stikke, jeg og mamma skal på Ski Storsenter for å bytte noen ting... Så peace out folks! haha, lol

 

Blogges! -Mathilde

Bilder fra nyttårsaften 

Hallo ♥ Kom hjem fra en super hyttetur i går kveld, turen var så morsom. Vi har for det meste stått på ski og sett på TV, men Tap Tap Glee, Angry Gran og NinjaFishing på Ipaden har også fått gjennomgå, hehe. Jeg lovte jo en videoblogg til dere, og ja, den kommer, må bare legge over filmene på PCen og redigere de. Men tiden fløy visst litt for fort, så vi har ikke vært sånn kjempe flinke til å filme hver deg da, unnskyld... Hva har du gjort i ferien?

Blogges! -Mathilde


GODT NYTTÅR!

Hei! <3

Nå er jeg tilbake, og jeg skal bli flinkere til å blogge i år. Lover dere!

Jeg har vært i Kristiansand, hos pappa fram til 4. juledag. Og da jeg kom til Drøbak igjen, dro vi nesten rett til Sarpsborg Quality Hotel, også kjent som Barnas Hotell, der vi skulle feire nyttårsaften. Hadde en helt super nyttårsfeiring. Masse god mat, "kul" musikk og mye som skjedde. Fordi det er barnas hotell var det maaaaaaange barn der, og derfor den "kule" musikken. Blant annet:

Smurfene: Eventyr (Bad Romance)
 
Nå har jeg : "o la la la, vil ut på eventyr" på hjernen..
 
Her er noen av bildene som ble tatt i går:

 konsee

*smiil*

søskenkjærlighet <3
 
Tusen takk til alle for et suupert 2011, og jeg gleder meg til å se hva 2012 vil bringe av gleder og sorger <3
 
GODT NYTTÅR!
 
-Irene <3


info

Velkommen til min lille verden ♥ Jeg heter Mathilde og er 16 år. Jeg går mitt første år på medier og kommunikasjon, og stortrives! På bloggen min finner du min hverdag, foto, stil, tanker, musikk og filmer.

arkiv

November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012 Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012 Mars 2012 Februar 2012 Januar 2012 Desember 2011design

Hanne