førsteplass i hiphop duoPå søndag var Ingrid og jeg i Kolbotn og deltok på Follo Dansestudios dansekonkurranse for andre gang. Våren 2012 kom vi på føsrteplass, så vi var veldig, veldig spente! Vi gjorde vårt beste og lyktes, første plass igjen! ♥ Gud, så glad vi ble! Vi ble også tatt bilde av til den nye brosjyren for Follo Dansestudio. På kvelden feiret mamma, pappa og jeg med kina mat i Ski før Rine sov over hos meg.  

dw12dt

Lykkelig!!Førsteplass i hiphop duo med Ingrid! Så glad ♥ Nå skal Rine og jeg legge oss, god natt alle søte små ♥

konkurranseBilde fra bloggen til Idunn. Jeg har deltatt i en ny konkurranse! Denne gangen kan jeg vinne et deksel, og det fine er at man ikke trenger å ha iphone! Krysser virkelig fingrene nå! Du kan delta i konkurransen HER.

linking - meld deg på!

Webcææm da lizzom ;PpPpP <3333                tulla.

 

Da slenger jeg meg på linketrenden som de fleste andre bloggere, så da er det bare å melde seg på i kommentarfeltet, så velger jeg ut noen blogger jeg liker! Sounds good? ♥ let´s go!

Blogges! -Mathilde

 

EDITH: HUSK OG LEGGE IGJEN BLOGGADRESSEN DERES!

wonderstruck

Taylor Swift har kommet med ny parfyme! Jeg digger Taylor, hun er så vakker og lager så nydelige sanger og stemmen hennes er bare helt utrolig. Blogg.no har satt i gang en konkurranse hvor 50 heldige bloggere kan vinne Taylors nye parfyme Wonderstruck, og som den parfymeelskende jenta jeg er, så har jeg selvfølgelig meldt meg på! Jeg håper virkelig jeg blir en av de heldige, Taylor er så herlig og jeg er sikker på at parfymen hennes er helt fantastisk!  Trykk på bildet for å melde deg på konkurransen.

 

Blogges! -Mathilde

Har du meldt deg på? Hva er din yndlings parfyme?

sw12ws

individual by jordan

Hei tjej! Kunne alle dere flotte lesere gjort meg en stoor tjeneste og stemt på meg i Jordan konkurransen? Jeg har deltatt med 8 bilder, men jeg satser ekstra på to av de, trykk >HER< og >HER< for å stemme, eller trykk på bildene for å komme til det antrekket du liker best og trykk VOTE. Tusen takk!  Hvis du har lyst til å stemme på de andre outfittene mine er det bare å bla seg nedover siden til du finner mine bidrag og trykk vote

Hvis du stemmer på meg og har blogg skal du få tre kommentarer i gjengjeld, bare si ifra i kommentarfeltet at du har stemt :)

Blogges! -Mathilde

Har du stemt?

konkurranse

 

Okei alle sammen, så jeg har en veninne som spiller i bandet Forever a Lie og de har meldt seg på en konkurranse som de veldig gjerne har lyst til å vinne og derfor trenger de vår hjelp! Det er veldig enkelt å stemme, bare trykk >HER<, eller bruk denne linken: http://www.spirit.no/Index.php/2011/05/forever-a-lie/ , videre trykker du ja og så stem. Supereasy, tar max 2 min!

Hvis du har blogg så kan du gjerne kommentere på dette innlegget om at du har stemt på Forever a Lie, så vil jeg gi deg tre kommentarer i gjengjel, høres ikke det bra ut? (heh, bestikkelsemuch, jaa...) I hvertfall så kommer både jeg, veninna mi og bandet hennes til å bli ekstremt takknemlig hvis du ville vært så grei og hjulpet til ved å stemme! Tusen takk på forhånd ♥

 

 

Så stemmer du får du 3 kommentarer! ;) Blogges! -Mathilde

Har du stemt? Hva syntes du om bandet?info

Velkommen til min lille verden ♥ Jeg heter Mathilde og er 16 år. Jeg går mitt første år på medier og kommunikasjon, og stortrives! På bloggen min finner du min hverdag, foto, stil, tanker, musikk og filmer.

arkiv

November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012 Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012 Mars 2012 Februar 2012 Januar 2012 Desember 2011design

Hanne