Juleferie!
I går var siste dag på skolen og nå er det endelig juleferie! Hvor fantastisk er ikke det? Jeg elsker jul og gleder meg ubeskrivelig mye både til julemat og pynting og alt annet som hører jule med. I går ble jeg ferdig med de siste julegavene og jeg klarer nesten ikke vente til å gi de bort! Oskar har fått seg nisselue og mamma har kjøpt seg ny julekjole. Nå er det bare tre dager igjen, og tiden kommer til å gå så utrolig fort, snart er hele familien samlet, maten på bordet og alle lysende tent. Ha en fin dag alle sammen!

ønskeliste

1. Krager.  Krager er virkelig noe av det søsteste jeg vet! Det er så lett å style, pluss det kan gjøre prikken over i'en til ett hvert antrekk.

 

2. Sokker, knestrømper og strømpebukser. Jeg er en skjørt-addict, og da er jeg avhengig av noe varmt på leggene for å holde varmen, og knestrømper er noe av det søteste som finnes. Jeg setter alltid pris på ett par gode, varme, søte sokker og fine strømpebukser.

 

3. Sminke og sminkekoster. Alle jenters ønske. 

 

4. Fotobøker. Jeg elsker foto og ønsker å bli bedre, derfor er det kjekt med noen ordentlig bøker i hylla. 

 

5. Sløyfer. Jeg elsker sløyfer, det er så søtt! Desverre er det veldig vanskelig å få tak i, jeg har gått rundt i hele høst og lett i alle mulige butikker. Glitter har fått inn noen, men ikke så mange, desverre, for det er jo kjempe nydelig. 

 

6. Oxfords. Oh my god, jeg ønsker meg oxford-sko så utrolig mye!! De er så enkle, men samtidig veldig elegante og fine. 

 

7. Pysj. Noe av det herligste jeg vet er å sitte i senga med en herlig pysj på seg og bare nyte kveldene med en kopp te.

 

8. iPhone cover. Nå som jeg har fått meg ny mobil, iPhone 5 (Thanks mom & dad, elsker den!!), så trenger jeg deksler, og hva er vel bedre enn å ønske det seg til jul?

 

9. Yankee candle. De beste duftlysene i hele verden! 

 

10. Ting fra Lush. Lush. Trenger ikke si noe mer. Lush er bare fantastisk. 

 

11. Klær. Skjørt, skjorter, blondetopper, tights, strikk, skjerf, votter, pannebånd, cardigans... Ja, bare klær generelt. 

 


I det siste har jeg fått veldig mange spørsmål om hva jeg ønsker meg til jul, derfor bestemte jeg meg for å skrive en liten liste her på bloggen. Det er også andre ting jeg ønsker meg, men følte dette holdt for denne gang. Selvfølgelig blir jeg glad for andre ting og!! Det er tanken som teller ♥ GOD JUL ♥   Hva ønsker du deg til jul?


julafton
Kjolen har jeg arvet fra min tante.


Belte fra Lindex.


Nytt kamera! ♥ tusen takk

 

Herregud, så fort tiden har gått! Desember har jo bare rast forbi, nå er snart jula over igjen.. Bare tulla, alle vet jo at jula varer helt til påsken! Men kvelden i går var kjempe koselig med hyggelig familie, god mat og mange fine pakker. Jeg tror dette er det første året jeg ikke skal bytte noe som helst! er superfornøyd med alt :) legger nok ut noen bilder av hva jeg fikk i morgen...

Må nok si at den beste gaven kom nok fra mine foreldre da, hehe. Canon EOS 600D, superfornøyd!! Tusen takk :D

 

Blogges! -Mathilde

Fikk dere noe fint til jul?

 

Har forresten meldt oss på blogg vs. blogg, håper vi blir med :) Du kan melde deg på HER!

God jul!

I dag er det bare 14 dager igjen til jul og jeg gleder meg! Nå sitter jeg å sminker meg før vi skal på mølje med familien og mange fler, så i kveld blir det grøtspising på høyt nivå! Ble veldig kort innlegg, men bedre en ingenting, hehe :-) Bildene ble tatt i går av Karen. 

Blogges! - Mathilde

Gleder du deg til jul? Hva skal du i dag? 

T.G.I.F <3

Selv om jeg ikke er helt i form nå, tvinger jeg megselv til å skrive et innlegg. Jeg har akkurat sovet i to timer, og nyter virkelig at det er fredag. Selv om det regner har mye av snøen klart å klore seg fast, og det ser ikke ut til at den forsvinner med det første, så jeg har fortsatt julestemning. Deilig! <3

I morgen skal jeg dra til Sverige, og kjæreste Sol blir kanskje med, så det gleder jeg meg til :D

Jeg er så glad i deg sol <3 kommer til å bli sykt rart å begynne på en skole uten å ha deg i klassen!

Blogges -Irene <3

Q: Pleier du å dra til Sverige? Hva syns du om at snøen regner bort?

SNØØØ!!!

Hei alle fantastiske snøengler ♥ Nå er jeg skikkelig glad, for dere som enda ikke har fått det med dere så har det snødd veldig mange steder i dag, noe som jeg syntes er helt fantastisk! Det bare snør og snør, jeg håper virkelig jeg våkner i morgen til 3 meter med snø!! Elsker snø, får så julestemning at det er ikke mulig. Gleder meg til hyttteturer og snøballkrig, vinteren er så herlig! Vi satt igjen på skolen og plutselig ringte Irene og sa det snødde, herregud som vi tok av! Vi skreik og velta stoler for så å løpe ut å kaste snøballer på hverandre. Også måtte vi jo ta noen bilder da.... hehe

I dag har jeg vært kjempe flink! Jeg fikk kasta sesongens første snøball, laget sesongens første snøengel og sesongens første snømann! flink sa du? ohyes :D

 

 

Woho, snøøøø


 

Jul! ♥ 

 

 

Måtte jo lage snøengel daa

 ...og snømann :D

 

Legger ut bildene fra showet på søndag i morgen tror jeg, kommer hvertfall snart :)

Blogges! -Mathilde

Jakten på Julestemning

Hei hei alle skjønne lesere ♣ 

I dag hadde alle sammen mattetantamen, bortsett fra meg som er så kul og skulker skolen og skal ha den neste uke. Neidaaa, var borte da alle andre fikk øve sist uke pga at jeg var syk, såå nei.. er nok ikke så kul og tørr å skulke, mip :( Kunne ønske jeg var sånn tøff ogsånn da, for man kommer så langt i livet med skulking og å være borte fra skolen vet dere. Gangstere hele gjengen, respekt til de som tørr!! ;) Hehe. 

Men så jeg har vært og øvd til den kule nynorsktentamen vi skal ha imorgen, og siden det 1. DESEMBER IDAG FOLKS (for dere som ikke har fått det med dere), men pga stygge Berit og høstværet og for mye skole såå har ikke jeg noe julestemning.. så dette resulterte i at jeg lagde grøt, i en desperat jakt etter å få fanget den fantastiske julefølelsen <3 dyp skal man være!! Så var jeg så heldig og fikk besøk av beste Susanne, så øvde vi (halveis/nesten/litt) til nynorsk før vi dro til Ski Storsenter med mamma. Mamma skulle handle stoff, men fant ikke noe good shit/ ingen bra deals såå hun droppet det. Hun er litt av en stoffmisbruker skjønner dere :( 

.. TULLA. Hun er avhengig av systoff!! ikke no narkis her i gården, nei. Mens jeg og Susanne tenkte at det var på tide å handle julegaver da, og vi var skikkelig effektive altså, og det er nytt for susipusi og meg å være! Etter bare tre butikker hadde vi fiksa 5 av 6 gaver!! Så da gikk vi på Sunt og Godt og spiste baguetter, for å gi oss selv en liten klapp på skulderen, med mat som belønning. Susanne var storfornøyd, haha. 

 

 Bildet forklarer vel det meste..? Ærlig talt, hvis matmonsteret i Susanne hadde vært et ekte monster, så hadde ikke jeg følt meg trygg i hennes nærvær da, for å si det på den måten. Stakars mat, blir jo brutalt revet i og tygd i biter. 

 

JULEGAVER!!! Så, barn vær snille til jul nå <3 cause Santa Claus is coming to town! shake it, shake it, baby! Justin Bieber vetdere ♥  

Blogges! -Mathilde og Susanne

 

Har dere begynt med julegaver enda? 

Har dere julestemning? :)

NÅ KOMMER JULA!

Hei dere!

Idag var det åpning av julegata i Drøbak. Jeg og Solrun startet dagen med å dra i kirken, egentlig bare fordi det er så utrolig koselig i kirken i jula. Ikke det at den har kommet enda. Enten må det være snø, eller så må det være Desember. Og det er ingen av delene. Men hvertfall. Vi dro på gudstjeneste, også dro vi på en julemesse på barneskolen. Der drakk vi julebrus og kosa oss.
hehe, ja, jeg er kilen :P

Så dro jeg og Solrun hjem til stakkars syke Mathilde, som heldigvis er på bedringensvei. Vi tok med oss smågodt-hjerter, som en god bedringsgave. Også filmet vi svar på spørsmålsrunden samtidig. Så den kommer nok om ikke lenge, og hvertfall i løpet av i morgen, men lover ingenting ^^

Tok noen bilder hos Mathilde også :)


Hehe, jeg tryller med Oskar <3

Nå må jeg øve litt mer til engelsk tentamen i morgen. Er så dårlig i engelsk skriftlig at det er flaut!

-Irene

Q- Hva har du gjort i dag? Hva syns du om bildene? Pleier du å gå i kirka i jula?info

Velkommen til min lille verden ♥ Jeg heter Mathilde og er 16 år. Jeg går mitt første år på medier og kommunikasjon, og stortrives! På bloggen min finner du min hverdag, foto, stil, tanker, musikk og filmer.

arkiv

Desember 2012 November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012 Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012 Mars 2012 Februar 2012 Januar 2012design

Hanne