søte fuglenFuglekopp fra Kremmerhuset, 29 kroner.

iphone sticker
iPhone sticker from Bik Bok 59,-

Min kjære veninne Rine har kjøpt seg dette sinnsykt kule sticker coveret til iPhonen sin! For det første ser det drit bra ut, og man kan henge det på speilet eller viduer og slikt. Utrolig stilig! 

Blogges! -Mathilde

Hva syntes du om bildene? Hva syntes du om coveret? 

innkjøp

 

Skjørt fra Hennez & Mauritz, 299,-

 

Genser fra Angels and Cowboys, husker ikke pris


 

Topp fra Lindex, fikk i bursdagsgave av kjæreste Gina

 

Denimjakke fra Urban, husker ikke pris 

 

Skjerf fra Urban, husker ikke pris

 

Skjerf fra Angels and Cowboys, husker ikke pris

 

Jakke fra Bikbok, 199,-

 

High-waist bukse fra Bikbok, 499,-


Jeg er ikke helt sikker på når jeg kjøpte det første plagget i dette innlegget, men dette er ihvertfall de fleste innkjøpene fra den siste tiden. + noen smykker og stuff. Mye har jeg kjøpt med min mor, derfor er det vanskelig å huske prisen, men butikkene er ihvertfall på plass! I dag har jeg vært på skolen igjen, vi gjorde ikke så spesielt mye annet enn å få bøker, skap og Mac, pluss litt "bli kjent"- leker. Ja, vi har fått Mac, så nå føler jeg meg skikkelig kul altså. MacBook Pro liksom. Sjalu? haha. Tulla, for de som ikke skjønte det

I morgen er første dag med mediafag, gleder meg!

Blogges! -Mathilde

Hva syntes du om innkjøpene? Kunne du tenke deg å gått med noe av det? Har du Mac? haha, joa

innkjøp 14052012

Topp Bikbok 79,-


Stroppløs topp Only 129,-

Topp Gina Tricot 50,- (salg)

Kjole (brukt som vest på bildet til h.) Bikbok 100,- (salg)

Ring Gina Tricot 20,- (salg)Runde solbriller H&M 49,- 

 

YESS!!! Jeg kom opp i norsk, er så letta! Du kan tro jeg var stressa da jeg satt på plassen min og læreren vår sto å drøya ut tiden... Du vet på sånne TV-konkurranser og dommeren skal til å utnevne vinneren og det er skikkelig nervepirrende og han er helt sånn "og.....vinneren.......er..........". Gud, jeg trodde jeg skulle dø, men heldigvis ble det ikke noe matte på meg! :D yeyy

Som jeg skrev i går var jeg i oslo sammen med jentene, det var utrolig koselig og jeg er veldig fornøyd med innkjøpene! 

Blogges! -Mathilde

Hva syntes du om bildene og innkjøpene?

innkjøp 24022012Genser med nagler- og paljettdetaljer fra Cassels 399 sek


T-shirt med frynser fra New Yorker 139 sek


Singletter med blondedetaljer fra New Yorker 89 sek per stk
Nagler fra panduro
Magasinholder fra Hemtex 199 sek

 

Mmh! Nå sitter jeg her og koser meg med en svær pose svenskgodteri og The Voice! hohoo, love it! Dagen i dag med mamma har vært så koselig. Jeg er kjempe fornøyd med innkjøpene, fikk til og med kjøpt nagler, så nå blir det DIY for fullt! Og den magasinholden, så vannvittig smart!! Hittil ligger bladene mine bare strødd utover, absolutt null orden, men nå skal det bli andre boller!

Jeg har bare en ting å si om denne dagen - Jag älskar Sverige ♥ Koselig, gøy og god pizza! 

Blogges! -Mathilde

Hva syntes du om innkjøpene? Har du lyst på noe av det i din garderobe? 

 

innkjøp 15012012

jakke - BIKBOK 150,- salg   /   sko - H&M 150,- salg

 

Blogges! - Mathilde

innkjøp - new rings

 1. Glitter 2. Lindex salg 3. Lindex salg

 

Ja, jeg er virkelig verdens dårligste blogger, men bloggen er ikke livet mitt, jeg har andre viktigere ting og gjøre og.. Men siden sist har jeg vært en tur på senteret, gjort litt lekser, sett på TV (ikke akkurat at TV er så viktig da... hehe) og sovet siden sist. Woho, gøy ikke sant, men det er deilig å bare ta det litt mer ro innimellom. Jeg skal også prøve å få ferdig filmen fra hytteturen, har prøvd 3-4 ganger allerede, men alt bare klikker. Hvis det ikke funker neste gang så gir jeg opp, sorry...

 

Men nå må jeg stikke, jeg og mamma skal på Ski Storsenter for å bytte noen ting... Så peace out folks! haha, lol

 

Blogges! -Mathilde

NYE SKØYTER!

Heia!

Selv om minusgradene ikke har slått til enda har jeg dristet meg til å kjøpe kunstløpskøyter i år. I fjor og i forifjor brukte jeg hockeyskøyter.  Noe som var totalt uvant, for man må liksom bruke hele beinet for å komme seg fremover. Ja, tagger foran på skøytene er mye mer praktisk. Også ser det litt mer feminint ut.

Her er skøytene! De er utrolig behagelige å gå med, også koster de 150,- på XXL.

Er utrolig fornøyd, så nå kan jeg ikke vente med å komme meg ut på isen!

Har ikke vært helt tilstede i hodet mitt i dag.. satt igjen to timer på skolen, etter at skoledagen egentlig var ferdig sammen med noen i klassen og to mattelærere som prøvde å lære meg forholdet mellom en dimensjon og tre dimensjoner. Dere vet: meter i tredje og sånt.

-Irene :)

Q; Liker du å stå på skøyter? Har du kunstløp- eller hockeyskøyter? Har du problemer med matte?

My new love!

Var på shopping med pappa i dag, eller riktigere sagt, pappa slapp meg av på Ski Storsenter mens han gikk å fikset andre ting som han skulle. Men aller først dro vi på Biltema, hvor vi kjøpte noe til båten og et klesstativ til meg. Elsker det nye klesstativet! Har tenkt på det lenge, men har bare aldri kommet så langt.. haha, jeg er så lat. 

Jeg har egentlig en egen garderobe, men det er jo så kjedelig å gjemme bort alle klærne sine på et bortestengt rom... Men nå har jeg et stativ midt på rommet mitt, så nå blir det bra, vett! 

Jeg måtte desverre bygge det alene, men det gikk faktisk kjempe bra! Nå vurderer jeg virkelig å bli snekker altså! Eller hvertfall sånn som setter sammen ting. Kanskje jeg skal jobbe på Ikea, så kan dere leie meg med hjem til dere, så kan jeg hjelpe dere med møblene og sånn. Du vet, sette de opp, hjelpe med bruksanvisning og sånt. Så flink er jeg faktisk! Har faktisk satt opp hylla mi fra Ikea helt selv! Greit, da har vi fremtidsplanene klare! :-)

 

Se så fin! ♥ Elsket den allerede før jeg åpnet pakningen! 
Wohuu! 

 

Men jeg trenger litt hjelp! Jeg er ikke sikker hvor jeg skal sette det... Her?


...eller her?
Takk for hjelpen ♥

 

Blogges! -Mathilde

 

 


Q.

Hvor skal jeg sette stativet?

Har du et klesstativ stående midt på rommet ditt?

New in: LOVERing // Morris 79 ,-

50% på HELE Bikbok!!

I dag var det 50% salg på alle Bikbok butikkene, HELE butikken! Derfor måtte vi jo dra, så jeg og Susanne reiste sammen inn til Ski og møtte Mona på veien. Men så flink som jeg er har jeg tenkt å ikke bruke så mye penger, hvertfall frem til jul, føler jeg alltid bruker så mye... Men derfor ble det ikke så mye på meg i dag, endte opp på 413,- . Jeg kjøpte egentlig et armbånd også, men det ble på magisk vis borte...Tror det ble med bussen videre :(

Men her er ihvertfall det jeg fikk med meg hjem! Alt er fra Bikbok.(Skriver bare prisen med 50%, så får dere regne ut ord. pris selv. Ja, jeg er lat...)

 

Topp // 99,-

Jakke // 250,-


♥ bølger 

 

I natt skal Irene sove hos meg, det blir kos! I morgen er det endelig vanelig skole igjen. Det var jo gøy med en annerledes uke (nesten uke da...), men det er litt stress med de rare klærne, øre-, negleskjekk, måtte reise seg når man skal svare også videre. Dere skjønner hva jeg mener ;)

Så har vi jo lille pusekatten min da ♥ Han er jo bare helt herlig... Jeg aner ikke hvorfor jeg kaller han pus, men når vi fikk han fant vi ut at han er en blanding av hund, gris, sau og katt.  Han er en helt spesiell tulling med en utrolig rar personelighet, haha!
Alltid like deilig med hundespytt i øret, ja!

 

Blogges! - Mathilde

Minner om spørsmålsrund, trykk HER

 


Q.

Fikk du med deg salget?

Hva syntes du om innkjøpet?


Det er kult å være brilleslange!

Hei alle skjønne lesere ♥ Da har vi hentet de nye brillene, var jo på synstest for noen dager siden. Er kjempe fornøyd, kanskje jeg for en gang skyld kommer til å bruke brillene mine, hehe! Elsker at innsiden er gammelrosa, og de er skikkelig behagelige på. 

 

 

 

Ray-Ban ♥

 

 Var også en tur på senteret i dag med mamma og kjøpte en jakke/ vest/ skjerf-ting (hah, ikke lett...). Bilde kommer i morgen. Men nå sitter jeg bare å venter på resultatene fra Idol. Jeg heier på Isak og Henrik, de får rett og slett ikke lov til å ryke ut! Isak har helt syk stemme, og Hernik er bare seg selv helt ut og synnger drit bra! 

 

Blogges! - Mathilde

MINNER OM SPØRSMÅLSRUNDE, TRYKK HER FOR Å KOMME TIL INNLEGGET!


Q

Hva syntes du om brillene?

Bruker du selv briller?

Ser du på Idol, hvem heier du på?

Innkjøp - lørdag 29.10

 

På lørdag var jeg og Irene på Vinterbro senteret, det var kjempe koselig! Vi shoppet og spiste på Food Planet. Det er veldig mye salg nå for tiden, så det ble ikke så dyrt. Heldigvis... Jeg hadde egentlig ikke tenkt til å bruke noe penger, bare være med Irene å kjøpe ny vinterjakke, men det går ikke ann å bare være med... Så da ble det jo litt klær på meg og da! Alltid gøy med noe nytt, så det gjør ikke så mye egentlig, det er bare det at jeg bruker så mye penger, hehe. Så sparing er noe jeg virkelig må bli flinkere på! 

 Blå one shoulder kjole/topp // Cubus (29,-!!!), Hvit skjorte // Bikbok, Svart og hvit genser // Cubus, Svart kjole // H&MFjær- og gulløredobber // Cubus

 

-mathildeinfo

Velkommen til min lille verden ♥ Jeg heter Mathilde og er 16 år. Jeg går mitt første år på medier og kommunikasjon, og stortrives! På bloggen min finner du min hverdag, foto, stil, tanker, musikk og filmer.

arkiv

November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012 Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012 Mars 2012 Februar 2012 Januar 2012 Desember 2011design

Hanne