julenisser og bakingKan dere tro det, i dag er det bare seks dager igjen til selveste julaften! I går bakte jeg julekaker, i dag har jeg vært julenisse og delt ut julegaver på skolen og i morgen er det siste vanlige dag på skolen. På torsdag skal vi se filmen Hobbiten som skoleavslutning, det blir spennende, før det er ferie. Etter skolen i dag dro jentene til stakkars, lille natalie som akkurat har kommet hjem fra operasjonsbordet. Vi har spist pølser, åpnet god bedrings-gaver og spist hjemmelagde kjeks. Utrolig koselig ♥ For øyeblikket står det julebrus på bordet og en gammel episode Castle på TVen, macen ligger på fanget og håret mitt tørket etter en varm dusj.

Christmas loveKan dere tro det, jeg har ikke tatt opp PCen annet enn på skolen for nesten en uke, beklager det, men det er utrolig deilig, slippe alt maset med internett og slikt. Nå får vi fri resten av skoledagen for å gå ut på et fotooppdrag. Oppdraget går ut på å ta 10-20 bilder av ting som minner deg om jul og 5-10 ting som kan representere deg. Ikke aner jeg hva vi skal med bildene, men det skal vi jobbe med i morgen.  Den siste tiden har jeg brukt mye tid på å forberede meg til jul. Jeg personlig elsker jul mer enn alt, pynting, familie, julemusikk, kaker, godteri, levende lys og så mye annet fint. Jeg har brukt mye tid og krefter på julegavehandling, noe som er utrolig gøy, men samtidig ganske slitsomt. I går var både føttene og ryggen min helt død etter noen timer i Bogstadveien sammen med nydelige Erika (trykk), og lommeboka hadde mest lyst til å ta sitt eget liv. Heldigvis er jeg nesten ferdig med absolutt alle gavene! Gleder meg så utroolig mye til å gi bort alle gavene, blir alltid så glad ♥ Hva liker du best med jula?

mariussmilSnø. Fantasitsk, glitrende, hvit snø ♥ I dag har det vært juledag på skolen, noe som gikk ut på en konkurranse om hvem som kunne pynte klasserommet sitt finest, alle skulle ha nisseluer, julemusikk og levende lys. Utrolig koselig. Siden jeg er meg og elsker jul, så kjørte det helt ut med røde lepper og mariusgenser i tillegg. Holdt meg i hvert fall god og varm med hjemmestrikket genser. Jeg var tidlig ferdig på skolen i dag, derfor gikk jeg ut med kamera en tur etter jeg kom hjem, spiste litt grøt og drakk julebrus før sola gikk ned. Neglene er lakket røde og i morgen er det fredag!! Ha en fin kveld alle sammen ♥ Hva har du gjort i dag?

min dag i bilderI dag er det første desember, noe som gjør meg veldig glad, for da har jeg lov til å la julestemningen strømme på. Startet dagen med en luftetur med hunden, ble med pappa på lysrørkasting hvor jeg prøvde lua hans. I dag har jeg hatt på meg knestrømper og en søt strikkekjole som minner meg om vinter og snø, vært på handletur med mor og far, tatt bilde av sola som har tittet frem i hele dag og vært på innendørs modellflyving i Ski. Da jeg kom hjem overasket mamma meg med verdens søteste kalender - hun er best! Hva har du gjort i dag?

Kafé
Nå sitter Camilla, Rine og jeg på den nye Wayne's Coffee som har åpnet ved Tinghuset, kjempe fint her! Senere blir jeg med Camilla på toget til Vestby siden jeg skal på prøvetime hos dansestudioet hun går på. Nå som Linn, danselæreren min, flytter til Danmark er jeg nødt til å finne meg et nytt studio og jeg er veldig spent! Har du noen bra forslag til studioer rundt Oslo- og Akershusområdet?

 

heldagsprøve
I går på skolen så vi Kon Tiki på Saga, jeg syntes kanskje det kunne vært litt mer drama, men ellers syntes jeg den var kjempe bra. Senere dro Rine og jeg på Isbaren på Oslo City hvor vi tok oss en belgisk vaffel med sjokolade saus. I dag har vi hatt heldagsprøve i norsk, det gikk fint, tror jeg. Nå spiser jeg pepperkaker og skriver ett oppramsingsinnlegg, kjempe spenende, sant? nei... Tror jeg skal forstette å spise kaker. Hva har du gjort i det siste?

vinterinspirasjonÅh, jeg gleder meg så utrolig mye til snøen kommer! Går rundt å tenker på snø og jul hele tiden. Jeg har så julestemning, og det er så dumt med tanke på at det fortsatt bare er november. Jeg går rundt hele tiden og tenker på små, søte julenisser, god julemat, pepperkaker og snø, massevis av snø! Gleder meg så utrolig mye til desember ♥

combat boots and fallen leavesHvis ikke alle har fått det med seg, så sier jeg det igjen - Det er lørdag! Åh, så deilig ♥ Har egentlig ikke noen store planer for dagen... Gjøre litt lekser, se om jeg finner noen nye blogger å lese, tenkte å ta noen bilder ute, men det har ikke været lyst  til å hjelpe meg med... Med andre ord, en veldig avslappet dag. Jeg skal lage meg litt te, kanskje se en episode Castle? Hvem vet, i dag skal jeg bare ta det helt med ro ♥ Ha en fin lørdag alle søte skapninger! Hva skal du idag? 

update


Hei alle sammen! Lenge siden, nå... Hvordan går det med dere? ♥ Tenkte jeg skulle oppdatere dere litt på hva jeg har gjort i det siste!

 

For det første har jeg jobber masse med skolearbeid og jeg er kjempe motivert! Elsker å gå på medier og kommunikasjon, det er så spennende og jeg lærer noe nytt hver eneste dag. Jeg har tatt mange bilder og filmer. Rine og jeg har åpnet en ny Youtube-channel, den kan dere finne HER. Jeg har vært i barnedåp i Bardu, noe som var helt herlig. Jeg har virkelig verdens nydeligste fadderbarn, han er så blid absolutt hele tiden! I går spilt jeg Alice i en fotoshoot til en skoleoppgave, noe som var veldig gøy. Temaet skal være eventyr/fantasy, gruppa mi har valgt Alice in Wonderland, og jeg er super motivert til å begynne med redigering. MEN! Det aller beste av hele denne tiden som har gått, Rine, Vilde, Camilla og jeg fikk One Direction-billetter på rad 8!!! Ååh, som jeg gleder meg ♥

gjesteblogger på oldie-camilla.blogspot.com


Trykk på bildet for å komme til bloggen.

 

Denne helga kan du finne meg to steder! Jeg har nemmelig fått en forespørsel fra Camilla om jeg kan gjesteblogge for henne, ta en titt da vel! 


 


Husk å melde deg på ukens blogg, kåres på søndag!

sykdom

 

Arkivbilde. Syk. Orker ikke. Sliten. Sår i halsen, kvalme, slapp, ikke minst slapp. Jeg vil ha kakao, noe varmt. Blæ, hater slike dager... Beklager for mye klaging. Hvordan har du det idag?Husk å melde deg på ukens blogg, kåres på søndag!

she's my hazza - she's my boo bearEr hos bestevennen min i Fagernes og besøker moren hennes. Kjempe koselig ♥ Vet ikke hvor mye blogging det blir denne helgen, men vi har vært veldig flinke til å filme, så mest sannsynlig blir det en liten film til dere etter jeg har kommet hjem. Kjørte buss i hele går, vært på senteret i dag og fått verdens beste thaikylling til middag! Arkivbilde.

i dag er jeg gladI går ble jeg glad, veldig glad. Blogit.no, en av norges største bloggnettsider, hadde repostet to av mine innlegg, ting som irriterer og tips mot høstdepresjon. I dag skal jeg spise kake og pappa skal åpne gaver og resten av familien kommer. Rine kommer også, hun skal overnatte, dette blir en koslig dag. I morgen er det en ny uke, håper den blir like fin som denne ♥ Hvordan har din uke vært? 

Linker: Ting som irriterer  og Bananer mot depresjon

colasølTravel dag i dag, vet ikke hvor mye mer blogging det blir, desverre. Arkivbilde. Jeg har ikke kameraet mitt, hun er på reparasjon, stakars liten ♥ Ingrid, Helene og jeg sitter nå på La Baguette, kylling og bacon salaten her er herlig. Helene sølte ut hele glasset mitt. Skjørtet mitt er nå Cola-brunt og gulvet er glatt. Etterpå skal jeg til Marie, da blir det kilmkveld. Jeg vet ikke hvilken film vi skal se, men det blir sikkert koeslig. 

oh shit it's monday tomorrowDa var Teen Awards ferdig for litt over en time siden, middagen er spist og det er nå på tide å øve til presentasjon. Ha en fin kveld alle sammen! ♥

 

BBC Radio 1 teen awards liveI skrivende stund sitter jeg med beina godt plantet i sofaen og ser på BBC Radio 1 Teen Awards live på macen. Gleder meg utrolig mye til å se de fantastiske guttene i One Direction oppe på scenen - og der kom de for å motta best UK album! So proud ♥ Link til showet HER.

karusellFin dag med fine folk ♥ Gina, Ronja, Jonatan og jeg har vært på Tusenfryd i dag, noe som vare veldig morro. I skrivende øyeblikk sitter jeg i sofaen og ser på opptak av Glee og bare slapper av. Er ganske sliten nå, så skjer nok ikke så mye spennende i kveld... Flere bilder fra dagen kommer nok ikke før i morgen. Ha en fin kveld alle sammen ♥ Hva har du gjort i dag?

sliten etter jaktBeklager for stygt, sminkeløst, slitent og ekkelt webkamerabilde, men jeg er skikkelig sliten nå. Vi har hatt en strålende dag på jakt, men desverre reiser vi hjem igjen allerede i kveld... Ja, det stemmer, glemte å fortelle at jeg reiste opp på hytta i går for å bli med mannfolka på jakt for tredje år på rad! De har allerede vært her en uke, men på grunn av skole kunne jeg ikke komme opp før nå. 

Barten er til verdens søteste Rine som er på ferie i California, og nei, jeg er ikke misunnerlig i det hele tatt (for de som ikke skjønner sarkasme, jo, jeg kunne ikke vært mer grønn av misunnelse, har såå lyst på litt varme og shopping!!) Jaja, kos deg Rinus, jeg savner deg ♥ Btw. skjekk ut bloggen hennes HER!

Hva skal du gjøre/ har du gjort i dag? 

moustacheDa Rine, Camilla og jeg tittet i butikkene på fredag fant vi verdens kuleste sokker! Vi kjøpte et par hver og nå har vi alle et par med superfine fine bartesokker ♥ Hva syntes du om sokkene? 


bubble tea og date

Vi prøvde bubble tea i går! Camilla, Rine og jeg tok trikken opp til Schous Plass og dro på ChaBua. Lokalet var kjempe fint og vi var veldig spent. Ingen av oss hadde prøvd bubble tea før og vi ante ikke hva som ventet oss. Det var velig godt, hvertfall de første slurkene, men så ble det litt for søtt for våres del... Det er nok ikke noe jeg kommer til å kjøpe igjen, men det var jo veldig morsomt å smake! Bubble tea er en iskald tedrikk med fruktkuler oppi, så det var veldig spennende å prøve. 

 

 

Te og sjokoladebolle!

 

Her ser du en slik boble (i munnen min, haha).

Søte Camilla ♥

 

Etter ChaBua tittet vi litt i butikker hvor jeg kjøpte meg verdens søteste hårbånd! Nå har jeg lett overalt etter et blomsterbånd, men ikke før sommeren er over, da finner jeg ett... Jaja, nå har jeg i hvertfall ett ;-) Camilla, Camilla (ja, to camillaer), Sara og jeg dro hjem til Rine hvor vi lagde pannekaker, hadde Biler-maraton og snakket før vi så The Hunger Games. Gud, som jeg elsker den filmen! Hver gang skvetter jeg like mye når ulven (?) kommer! Haha, alle lo av oss da Rine og jeg var de eneste som skvatt og begynte å hyle da den hoppet fram fra buskene.

 

Camilla og jeg har overnattet hos Rine, kjempe koslig ♥ Camilla reiste rundt 5 tiden. Vi lagde kinesisk wok til middag og stelte i stand en ordentlig vennedate! Men selvfølgelig klarte vi å lage ALT for mye mat, så nå har vi både frokost, lunsj og middag i morgen, haha! 

Jeg digger Olly, han er så kul!! 

Beste Hazza vennen ♥

Har du prøvd bubble tea? Hva har du gjort i dag? Har du hørt noen sangen fra Olly Murs før?

når søtsuget slår til...
...steker jeg hjemmelagede vafler, nam ♥

fest på smestad vestNå er jeg og Maja (til høyre med rundstykke med egg) hos Marie (i midten med pretty face). Etterpå skal vi på tacokveld med jentene i klassen for å bli bedre kjent, det blir sikkert koselig. Nå er det helg. Deilig. Jeg skal filme til et prosjekt på skolen, ta bilder for min søster, være med venner og bare slappe av med familien. Vet dere hva? Min kjære søster kommer hjem i dag! Men desverre får jeg antagelig ikke sett hun før i morgen hvis ikke hun er med og henter meg i kveld. Blir koselig å se hun  igjen ♥

aka-games

 

Aktivitetsdag på skolen i dag! Nå er det helg og jeg har med meg flotte Rine på båttur med familien og vi skal snart gå til køys. God natt alle vakre mennesker ♥

Hva har du gjort i dag? Hva skal du i helgen?

suprise!

En veldig konsentrert og frustrert serviettbretter, haha!

Bursdagsbarnet!For nesten to uker siden arrangerte Ingrid en kjempe hyggelig overraskelsesbursdag for Helene. Hun ble kjempe glad og kvelden var virkelig vellyket! Først gikk vi på Peppes Pizza, men bare som en koselig middag med venner før vi dro hjem til Ingrid og overasket med kake og bursdagssang. Vi spiste brownies, drakk brus, spilte alias, danset og lo mye! Det var utrolig hyggelig, og alle så ut til å ha en bra kveld med venner og feiring ♥ Gratulerer med dagen som var, Helene!

Har du vært med på et suprise party hør? 

hekkeløp og kebab houseEn liten oppdatering. I skrivende øyeblikk sitter jeg med en full bolle med vanilje is med sjokolade biten og ser gamle oppatk av Glee. Har vært en grei dag på skolen, sovnet på bussen på vei til skolen, noe jeg hater! Var igjen i Olso ganske lenge etter skolen, først dro vi en del jenter fra paralellklassen min på Wayne´s før jeg og Rine ble med Martine på hekkeløpstrening. Vi fikk også prøve oss selv, noe som ikke gikk så veldig bra. Jeg følte meg som en feit hest på vei over hinderet... Etterpå dro vi på Bislett Kebab House og spiste, men verken Rine, Martine eller jeg klarer å skjønne hvorfor Bislett Kebab skal være så sinnsykt bra? Vi ble alle kvallme og syntes, for å være ærlig, at det var bortkasting av penger. Men det er bare vår mening, respekterer alle andres meninger ;)

Blogges! -Mathilde

Hva syntes du om bildet? Hva har du gjort i dag? Har du spist på Bislett Kebab House før?

siste sommerdagSiste sommerdag i dag, hva tenker dere om det? I morgen er det offisielt høst ifølge kalenderen, men jeg håper virkelig at været holder seg til sommer hvertfall litt til. Det har vært helt nydelig vær i dag! Startet litt grått, i hvert fall i Oslo, men da jeg satt på bussen hjem fra skolen var det bare helt fantastisk ute, så jeg skiftet med en gang jeg kom hjem. Nå sitter jeg i stua og ser på Norske Talenter, noen som så Ingrid og meg? Ja, vi var med på flashmoben i introen, det var veldig gøy å være med på. Jeg syntes kanskje ikke at selve introen var så veldig bra, men du vet, flashmoben var jo fin da. he he.                 k l e i n t

Blogges! -Mathilde

at the moment
at Wayne´s Coffee with Vilde Mathilde and Rine Malene. Have a nice day lovelies ♥

gode venner 

I skrivende øyeblikk sitter Rine, Ingrid, Henrik, Hege, Johannes og jeg på Deli de Luca. Vi møttes etter skolen og gikk opp til Nationaltheateret, nå har vi nettopp spist lunsj og skal være her i Oslo til i kveld. I kveld skal vi se Step Up Revolution på Saga. Har hørt mye bra om den, og som sikkert mange vet så elsker jeg dans, så da er det bare helt perfekt! Etterpå kommer også Vilde, kommer til å bli helt sykt, har ikke sett hun på evigheter... Gleder meg!

Ha en fin dag alle sammen! ♥

flower dress and graffiti
Veldig rolig dag i dag. Har bare slappet av, sett på TV, tittet litt rundt i bloggverden og slikt. Jo, også har jeg prøvd meg ut i photoshop som dere ser over. Haha, gikk litt amok, men jeg syntes det ble litt stilig. og litt rart. Jeg er ikke helt sikker... Hva syntes du?

Men nå er det pizzatid! Siden mor har reist vekk for å besøke min søster og hennes samboer, så er det bare meg og far igjen, da blir det jeg som står for maten. Jeg er rett og slett for lat til å lage slike fancy Hellstrøm-retter, så da blir det heller hjemmelaget pizza! 

Blogges! -Mathilde

Hva syntes du om bildet? Hva har du gjort i dag?

første skoledag

 Bildet er tatt i sommer.


Da var første dag på helt ny skole overstått, eller i går var den første dagen da. Herregud, videregående. Syntes jeg nettopp gikk på barneskolen jeg. Må bare si at jeg var kjempe nervøs da jeg satt på trikken etter en tre kvarters busstur, ja, jeg har en times skolerute hver vei. Skolen virket bra og klassen min virket litt stille, men hallo, det er første dagen! Alle er nervøse og da blir alt kjempe kleint... sånn er det bare. Men jeg er veldig sikker på at det blir kult når vi alle åpner oss litt mer og begynner å bli kjent med hverandre. Er kjempe spent på de neste tre årene på Akademiet!

I dag hadde jeg fri og i morgen har jeg fri :) Skal være noen foreldremøter på skolen, så da har elevene fri. Passe chill, hehe.. 

Blogges! -Mathilde


sommer i badebyen

Endelig kom godværet! nå har det vært nesten bare gråvær hele sommerferien, men når skolen starer, da kommer sola... og varmen! Det har vært så varmt i dag at nå sitter jeg og fineste Gina på kjølerommet etter å ha kost oss på torget og i badeparken med is i hele dag. Vi spiste lunsj på Cafè Teskje, gikk en tur og nøt godværet før vi satte oss ned med en milkshake i parken. Utrolig koselig ♥ Etterpå skal vi på kino, noen som har sett Ted? Har hørt mye bra om den, så snart blir det popcorn og forhåpentligvis en god latter! Ha en fin kveld :)

 

Blogges! -Mathilde

bursdag


Da var bursdagen feiret med familien, utrolig koselig kveld ♥

feiret for ca en uke siden.

Blogges! -Mathilde

fluctusBåten vår, fluctus


Bursdagen min :)
Mamma fikk bommen i øyet, au!Blogges! -Mathilde

Har du båt?

norgestur del 2

Noen som husker jeg var på Norges tur med mor og far? Jeg kom ihvertfall ikke lenger en første dagen her på bloggen, så da kan jeg likså godt fortsette nå.  

Utsikt over søte ÅlesundHer prøvde jeg å ta bilde av den fine busken, men plutselig kom det en hjort å forstyrret meg. Haha, tulla, bildet er tatt igjennom bilvinduet og hjorten løp så fort han så oss...Meg i den fine, nye Moose of Norway - tskjorta mi forran trollstigenFar forran en fossVi så ihvertfall en masse fosser! Husk at de fleste bilder er tatt gjennom et bilvindu i fartPå toppen av trollstigen, meg i rosaMor, far og datter ♥På toppen av ett eller annet utsiktspunkt som jeg ikke husker hva heter over Geiranger.

Mine nye bestevenner, de er jo så søte ♥FlåmBlogges! -Mathilde

Har du vært på noen av disse stedene?

svanenSiden jeg reiser på Svanen i dag og blir borte til fredag har jeg laget noen innlegg fra hva som har skjedd de siste ukene jeg har vært borte som jeg skal få noen til å poste for meg, sounds good? 

Blogges! -Mathilde

turister i norge

Nå kan dere gjette hvor jeg er nå!! I dag har vi tilbrakt ca. 10 timer til sammen i bilen. Vi har kjørt fra Drøbak til Ålesund, 164 mil... Vi kjørte over Valdresflya hvor vi stoppet for å kaste snøballer og spise. Vi så til og med reinsdyr! Så som dere skjønner er vi nå på en Norgestur, vi skal blandt kjøre Trollstigen, vi skal se geirangerfjorden, ta flåmbanen og mye mer. I dag stoppet vi også ved trollveggen som dere ser på ett av bildene nedenfor. Jeg har alltid hatt problemer med "last opp flere bilder"-verktøyet på bildeopplasteren til blogg.no, og jeg orker ikke å laste opp alle bildene en for en akkurat nå, derfor får dere bare tåle litt små bilder. Det kan hende jeg fikser det i morgen (KANSKJE, tviler egentlig.). 

 |Kaffe, bolle og smothie-pause
Du kan se Valdresflya i bakgrunnen

Snøbilder om sommeren må man alltid ha!
REINSDYR!!!! 
Ridderspranget
Verdens aller beste mor ♥ 

Måtte jo smake på det rene fjellvannet som rant nedover (is som har smeltet fra Valdresflya, iskaldt)

Trollveggen

Venter på middag

 

Så jeg har det veldig fint, litt vondt i rygg etter 10 timer, men det går bra. I morgen færer det videre, heldigvis var dette den lengste dagen i bil! 

Blogges! -Mathilde

Har du noen gang vært turist i ditt eget land? Hva skal du i ferien? Har du sett reinsdyr før?

sommer på gnollsætra

Ballblom i melkespann er tradisjon på hytta og det er like koselig hvert år. Vi reiser opp på sætra (Gnollsætra på skiltet på 1.bilde) og plukker blomster. For oss er det ikke ordentlig sommer før man har blukket en gul og vakker bukkett med Ballblom! Livet er herlig her på hytta, ikke noe mas, bare nyte dagene som de går. Vi har hilst på noen sauer, sett griser og fiska masse. I morgen reiser vi hjem for så å dra i bursdag til min lille fetter på 5 år. 

Blogges! -Mathilde

Hva skal du i sommer? Har du noen slike sommertradisjoner?

gone fishingJada jada, jeg har ikke blogget i det siste, jeg vet det... Jeg tror kanskje at Håpløs-innlegget (Takk for alle støttende kommentarer, dere aner ikke hvor redd jeg var for å poste det innlegget) mitt forklarte det meste? Den nest siste uka før ferien var rett og slett ikke god og siden jeg ikke hadde blogget på en uke tenkte jeg at jeg tar en uke til for å være sikker på at jeg kom meg opp på beina igjen. Jeg har forresten bestemt meg for at jeg orker ikke når bloggen blir en jobb, jeg blogger fordi jeg syntes det er gøy, men når det blir et evig mas om at jeg må blogge så er det eneste som går rundt i hodet mitt hvor litsomt blogging egentlig er... Men det betyr ikke at jeg slutter! Jeg vet ikke om jeg klarer å blogge hver dag, men jeg skal prøve så mye som mulig så lenge jeg syntes det er ålreit :)

Yeees! Endelig ferie!! Starten av ferien tilbringer jeg alltid på hytta i Ljørdalen med mine besteforeldre mine, noe som er utrolig koselig itillegg til at det blir en liten pause fra alt annet. Vi fisker, går turer, griller, baker, spiller kort, hilser på dyr og mye annet koselig. Jeg har med meg kameraet overalt hvor vi går, så bilder blir det også mye av!

Blogges! -Mathilde

Hva skal du i ferien? Har du lest Håpløs-innlegget mitt?

fraværJada, jeg lever... Kommer nok ikke til å bli noe særlig blogging i dag heller, ville bare si hei, hehe. 

Blogges! -Mathilde

Hva har du gjort i pinsen?

klare for meet-up!Nå reiser vi til Oslo for å dra på One Direction Fan Meet-up, woho, vi gleder oss! Ha en fin dag alle sammen ♥

Blogges! -Mathilde 

Skal du på 1D møtet? Hva skal du i dag?info

Velkommen til min lille verden ♥ Jeg heter Mathilde og er 16 år. Jeg går mitt første år på medier og kommunikasjon, og stortrives! På bloggen min finner du min hverdag, foto, stil, tanker, musikk og filmer.

arkiv

Desember 2012 November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012 Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012 Mars 2012 Februar 2012 Januar 2012design

Hanne