DIY - super cute glitter shoes

Glitter, paljetter og annet bling finnes for tiden overalt. Dra på senteret, og hvor enn du snur deg ser du noe glinsende. Derfor tenkte jeg å vise dere hvordan dere enkelt kan fornye de slitte, gamle skoene dine (eller noen splitter nye) til et glitrende par som virkelig setter siste finish på antrekket ditt. Det du trenger:Stor pappbit (Jeg har gjort det så enkelt som å dele en gammel pizzaeske i to.), stor bolle, sko, maskeringsteip, lim, glitter (du kan ta hvilken som helst farge som du vil, jeg har valgt rød.) og en pensel, lurt å velge en litt bredere pensel.

 

1. Start med å legge pappen utover flaten du skal bruke, så du slipper å risikere å søle lim for det kan være slitsomt å fjerne. Plasser bollen på den ene siden av pappen, og skoene på den andre.

 

2. Okei, da starter vi på skoene! Begynn å teipe kanten på den ene skoen slik at du ikke får gliter på sålen. Etter du har teipet hele skoen, så tar du den andre. 

  

3. Nå skal vi begynne å lime skoene. Ta en dæsj med lim på skoen og begynn å pensle den utover med penselen. Hold skoen over den store bollen, ta glitteret ditt og begynn å strø over området med lim til det er helt dekket med glitter. Tips er å jobbe i små seksjoner, da det er lettere å være nøyaktig og du slipper å stresse for å rekke å ta på glitter før limet har tørket. 

 


4. Når du er ferdig med begge skoene, så er det på tide å ta av teipen, men pass på - vær forsiktig, dette kan bli glitrende mye søl... (he he, glitter)

 

5.  La skoene tørke en god stund, jeg lot de stå over natten. 

  

6. Spray med lakkeringsspray og la tørke igjen.

  

Og vips - du er ferdig!! Da er det bare å gå ut på gaten i de splitter "nye" skoene dine og la alle imponere. Hva syntes du? Har du noen tips til andre DIY-prosjekter, setter pris på alle forslag, syntes det er utrolig gøy!! 

 

 

glitter shoesEtterpå kommer en oppskrift på hvordan dere kan lage de super søte skoene på 1-2-3! Gled dere ♥

 info

Velkommen til min lille verden ♥ Jeg heter Mathilde og er 16 år. Jeg går mitt første år på medier og kommunikasjon, og stortrives! På bloggen min finner du min hverdag, foto, stil, tanker, musikk og filmer.

arkiv

November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012 Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012 Mars 2012 Februar 2012 Januar 2012 Desember 2011design

Hanne