Ny header!Byttet header i helgen, hva syntes dere? 

 

headerlagingDa har jeg laget ny header til vakre Christina, du kan besøke bloggen hennes HER eller ved å trykke på bildet!

midlertidig

Jeg er så sinnssykt lei av designet mitt nå! Derfor har jeg sendt inn et ønske på headerplease.com, har fått inn tre kjempefine headere allerede! Jeg valgte å sette denne headeren laget av sterke og vakre Therese Isabelle som står bak bloggen MinMakeover ( trykk >HER<) rett og slett fordi den passet best til det designet jeg har nå. Har du lyst til å lage en header til meg? Send inn dine bidrag >HER< eller trykk på bildet! :) Avsluttes om 5 dager.

 Edit. Mye endringer på bloggen nå, men det er fortsatt bare midlertidig. 


Blogges! -Mathilde

Hva syntes du om headeren? Har du lyst til å lage ny header til meg?

ny header


Slik, da var den nye headeren i boks! Takk til alle som stemte, dere er så snille ♥

Blogges! -Mathilde

Hva syntes du?

hvilken header?

Nr.1

Nr. 2

Nr. 3

Nr. 4

Nr. 5

Nr. 6

Nr. 7

Nr. 8Hvilken header syntes du jeg burde bruke? Takk for all hjelp ♥

nytt designDa er det et nytt design i boks! Siden Irene ikke kommer til å komme tilbake på en stund har vi bestemt oss for at framtil hun kommer tilbake kommer designet til å se slik ut, altså bare mathilde på headeren. 

Blogges! -Mathilde

Hva syntes du om det nye designet? 

forandring fryder

Da har både jeg og Blogg.no kommet med nytt design. Blogg.no ga jo ut Blogsoft 5.0 i natt, og jeg er så fornøyd! Det er mye mer oversiktilig og ryddig, og det er mye enklere å finne fram med fast navigasjonsbar på toppen. I det siste har jeg fikset litt på designet, har ikke gjort så mye, ny header, endret litt på fargene og sånn. Vet ikke om dette vil vare eller om det bare er midlertidig, men vi får se... Hva syntes dere? 

Blogges! -Mathilde

Hva syntes dere om det nye designet? Er det en "keeper"?

nytt design!!

 

føretter

 

Da er det nye designet fikset! Skal nok lage en ny header (kanskje..), men da må jeg få tatt noen nye bilder først. Designet er laget av nerdie.me, men jeg har endret en del på det. Slik så det ut før:

trykk på bildet for større bilde. 

 

Blogges! -Mathilde

Hva syntes du om det nye designet?

Likte du best det nye eller det gamle?

design vs design

Hei alle sammen! Jah, da har jeg laget et nytt design, men jeg venter med å poste det til jeg vet hva dere syntes. Så hvilket design syntes du er finest? Og hvorfor? Er det kanskje noe jeg burde endre på? Kom gjerne med så mange tilbakemeldinger som mulig! :)

Det nye designet jeg har laget er egentlig ganske likt, men fargene er endret, og side menyen er på venstre siden, og spisse hjørner...

 

Dette er det nye designet, hva syntes du?

 

Eller er det vi har nå finere? 


Blogges! - Mathilde

blogg design bloggdesign header rosa blå lilla html css

hvilken header?

 

Hei!

Tenkte på nytt design siden det vi har nå er ikke så veldig personelig, hvis vi kan kalle det det, hehe. Men er litt usikker på hvilken header... Hvilken syntes du?

 

 

så 1, 2, 3 eller 4?

Beklager!

OBS OBS! 

Det kommer nok til å bli litt rot på bloggen framover, skal jobbe med designet. Blir nok ikke ferdig i dag, men kanskje i morgen, men lover ingen ting... så bare følg med! 

 Bildet er tatt i dag av André, en gutt i klassen. Syntes bildet var utrolig kult, og veldig typisk blogg, haha! 

 

-mathilde

Design

 

Som dere ser er ikke designet veldig bra, men det skal bli bedre. Lover! dette er bare midlertidig til jeg får fikset noe annet. Det er bare et gratis design fra Lisa som jeg fant på google, og en header som jeg lagde på 5 minutter. Så det blir bedre!

 

- Mathildeinfo

Velkommen til min lille verden ♥ Jeg heter Mathilde og er 16 år. Jeg går mitt første år på medier og kommunikasjon, og stortrives! På bloggen min finner du min hverdag, foto, stil, tanker, musikk og filmer.

arkiv

November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012 Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012 Mars 2012 Februar 2012 Januar 2012 Desember 2011design

Hanne