dance like nobody's watching

Haha, skjekk jeg tar av i bakgrunnen!
Hahahahahahahah, æ digger deet
Flinke fotografen :):)

 

I dag har jeg vært med Ingrid, Gina og Sol og danset. Vi skal delta på UKM som en dansegruppe sammen med Sara og Lise om to uker, så nå er det bare å øve, øve og øve!! Desverre har vi fått et lite problem, vi har mistet to personer fra gruppa... En kan ikke være med den helgen og den andre har havnet på krykker... Men det hindrer ikke oss, vi må bare endre en masse, men det går bra ;) 

Jeg har hatt det veldig gøy i dag. Dansingen gikk fint, vi fikk øvd og koreografert mer av dansen. Etterpå gikk jeg og Sol på Cafè Teskje, kjempe hyggelig og fantastisk mat! Jeg elsker den cafèen og Susanne var jo helt herlig og ga meg et gavekort på Teskje til jul! perfekt ♥

Blogges! -Mathilde

Hva har du gjort i dag? Skal du delta på UKM? 

Mobilblogg: 10 minutter til forstilling!!

Mobilblogg: 10 minutter til forstilling!!

angels from hellHei alle skjønne ♥ Nå er jeg skikkelig sliten og fått oppskrubbede knær og føtter etter en strålende genral prøve, alle var så flinke! Stolte av dere jenter, i morgen må vi kicke ass! Dette var første gang vi så de andre gruppene, showet kommer til å bli så bra! I morgen blir det fullt program med vekking klokken 08.00 før jeg tar bussen med de andre jentene til oslo. Der skal vi ha to forestillinger på Riksscenen, gleder meg så sinnsykt!  Legger nok ut et innlegg i morgen i pausen (hvis det er nett på riksscenen?) med flere bilder fra i dag og en liten oppdatering :) så ønsk oss lykke til, det kommer til å gå i ett i morgen, blir så gøy!!

Blogges! -Mathilde

 

Hva syntes du om bildene? Er det nett på Riksscenen? ønske oss lykke til, hehh? info

Velkommen til min lille verden ♥ Jeg heter Mathilde og er 16 år. Jeg går mitt første år på medier og kommunikasjon, og stortrives! På bloggen min finner du min hverdag, foto, stil, tanker, musikk og filmer.

arkiv

November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012 Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012 Mars 2012 Februar 2012 Januar 2012 Desember 2011design

Hanne