bytter plattformOkei, nå skal jeg være helt ærlig med dere. Jeg er rett og slett dritt lei av blogg.no. De gjør en kjempe bra jobb og er en super plattform for bloggere i alle aldre. Desverre, etter flere år med blogging på samme plattform er jeg blitt skikkelig lei. Derfor har jeg gjort noe helt annerledes!! Jada, tro det eller ei, jeg blogger nå på engelsk. Jeg har ingen anelse hvorfor jeg gjør det... Jeg er jo ikke super god, bare sånn middelmådig. Ikke spør meg hvorfor, men etter jeg startet å blogge for Camilla denne uken som blogger på engelsk på blogspot.com, så bestemte jeg meg for å prøve noe helt nytt. 

Jeg kommer ikke til å slette mathene, og det kan godt hende at jeg poster et innlegg sånn innimellom. Den nye bloggen kan dere komme til via bildet over, det er linket, bare å trykke.

happiness is...

...getting One Directions new single, Live while we're young, before the rest of the world! LYKKE!!
(mobilblogg)

konkurranse - vinn gavekort til 500,- på gina tricot

Alt du trenger å gjøre er å se denne filmen og dele den videre! Kjempe enkelt! Dette er ikke min konkurranse, du kan lese mer > her <.

jeg vil lese din blogg!

Arkivbilde. 

Jeg er rett og slett helt tom for inspirasjon (og jeg har vært syk i både går og i dag), så derfor kunne jeg gjerne tenke meg noen nye blogger å lese. Hva sier dere? Bare legg igjen en kommentar, så tar jeg en titt innom! 

facebook

Lik bloggens facebookside >HER< eller trykk på bildet. Setter stor pris på hver eneste "liker" :)

portrett: oskarBlogges -Mathilde

GRATULERER MED DAGEN!!!

Hei hei alle sammen! Det er meg, Rine, som har sneket seg inn på bloggen til denne søte snuppa. Dette er ikke noe gjesteblogging, men det at MATHILDE FYLLER 16 ÅR I DAG!! Så derfor tenkte jeg bare å snike meg innom og skrive et lite bursdagsinnlegg til henne, som hun vil finne når hun går inn, hehe.

Men, jeg har ikke tenkt til å skrive kjempe masse til Mathilde og blablabla, men i stedet har jeg laget en liten bursdagsvideo til henne! Så enjoy!!

video:mathilde bursdag


Mange store klemmer Rine.

Home is where the heart is
Bilder tatt og redigert av meg. Hva syntes du?

-Rine

 

Gjesteblogging!

Hei hei Mathildes søte lesere! 

Jeg er da Rine, en veldig god venn av Mathilde, som fikk en søt forespørsel om å gjesteblogge i helgen. Mathilde har fått vite muntlig eksamen, og må derfor sitte hele helgen med norsk (Stakkars jente). Så da sa jeg selfølgelig ja til å blogge for henne.
Jeg har ingen anelse om hvordan jeg skal gjøre dette, så ikke døm meg om jeg er helt på bærtur, hehe.

Men jo, jeg er da en veldig god venninne av Mathilde som bor langt oppe i gokk (aka Hemsedal). Vi møttes for første gang på Oksnøen sommerleir 2009, og har bare blitt bedre og bedre venner i løpet av årene. Mathilde er en av de aller beste vennene mine, som jeg føler jeg kan si absolutt ALT til, og når vi først er sammen har vi det utrolig gøy! 

Ok, dette skal ikke bli en super lang novelle om vennskapet til meg og Mathilde, så da legger jeg heller til litt bilder med meg og Mathilde, hehe (blogglesere er jo så glad i de!)

Som dere ser, er jeg like gal og rar som Mathilde, noe som gjør at vi har det så utrolig gøy sammen! 
Og håper dere er litt snille mot meg, for jeg har ingen anelse om hvordan jeg skal gjøre dette, hehe...

- Rine 

 

wonderful

Bildet er tatt fra HER.

instagram

Follow me @mathildebt ?


Blogges! -Mathilde

Har du Instagram? Følger du meg?

ny veske på vei hjem til meg!Veske fra Miinto.no HER   (utsolgt)

IIIH, hvor søt er ikke denne veska? ahh, gleder meg til å ha denne lille skatten på armen ♥ I MAG nr. 5 fulgte det med et gavekort på Miinto.no for 200 kroner, da kunne jeg ikke gjøre noe annet enn å slå til! Og jeg var jo super heldig, jeg kjøpte nemmelig den siste som var igjen. Ah, herlig. Den er så enkel, men fortsatt veldig spesiell. Det rocka skinnet med gull detaljene, blandet med de feminine og søte blondene - elsker det!

Blogges! -Mathilde

Hva syntes du om vesken? Kunne du tenkt deg å ha den i din garderobe?

SKULKESLASK

Hei dere! <3

Jeg har vært utrolig dårlig til å blogge i det siste, på grunn av mangel på energi... Men om ikke lenge kommer jeg tilbake. Begynner å savne og blogge nå! Siden forrige gang har jeg vært i London, så det kommer nok et lite innlegg om det, så gled dere.


Chiller med Elvis! <3

-Irene

hey igjen!

Karen her! Jeg har en super helg på hytta, og har kommet meg tilbake på brettet på tross av å ha brukket ett ribben siden sist.

Siden sist har jeg også vært på 2 konserter, det var kult. Honningbarna (m/ Razika) og Asking Alexandria (m/ Chelsea Grin og blessthefall.) 

Honningbarna er ett ekstremt bra band som jeg anbefaler alle å begynne å høre på. Kult når noen gode, norske punkeband endelig dukker opp! Så gå og hør på de med en gang! :D

Asking Alexandria konserten var jeg på sammen med en av kameratene mine og fatter´n som fant ut at han likte blessthefall, enda han ikke liker den typen musikk i det hele tatt. Anbefaler dere å høre "Hey baby, here´s that song you wanted" kanskje du blir overrasket?

Jeg deltar på ukm med bandet mitt neste uke, noen andre som også skal på ukm? :)

Hilsen fra Karen

 

Her er noen bilder fra min tur til Göteborg på tirsdag:


Asking Alexandria

 


Blessthefall

januar 2012

Hei ♥ Leste på en blogg i går og ble litt inspirert, hehe :) Hun hadde en sånn oppsummering av hver måned i slutten eller starten av en ny måned. Innlegget finner du HER, kjempe fin blogg btw.! Jeg vil gjerne høre deres mening! -Hva syntes dere? Burde vi fortsette med en slik oppsummering?

 Blogges! -Mathilde

 

Så hva syntes du, burde vi fortsette med en slik oppsummering?

OPPDATERING

Heia! <3

Sorry for lite oppdateringer de siste dagene. Hele gårsdagen var jeg opptatt. Var blant annet hos mathilde som hjalp meg med guttenes tale til ballet. Og moren hennes skal hjelpe meg med noen finjusteringer på kjolen. Helgen min er også veldig full-booket, så vet ikke om jeg får oppdatert, men jeg skal gjøre mitt beste. Og mathilde får sikkert blogget litt fra hytta også. Har ikke ork nok til å ta noen bilder. Så her er et minne, for dagen:


Føler at det er kjempelenge siden, men det er knapt et år siden. Jeg, Mathilde og Karen dro ned til Drøbak etter skolen. Også spiste vi på Peppes. Minner<3

-Irene

Q-Hva skal du i dag?

BLOGGER JEG LESER...

i Hola amigos !

De tre siste ettermiddagene har nesten bare bestått av å gjøre skolearbeid. I dag ble jeg endelig ferdig med en engelsk stil vi har hatt et halvt år på å få ferdig, og jeg har skrevet en jobbsøknad til arbeidsuka på skolen. Den siste halvtimen har jeg prøvd å gjøre spansk, men det er som om hjernen min ikke fungerer lenger.

Fordi jeg ikke har hatt noe tid til å ta bilder tenkte jeg at jeg skulle vise dere de bloggene jeg leser:

Den første bloggen jeg begynte å lese var Lars Tangen sin blogg. Han er bare så utrolig kul!Min kjære bestevenn Henriette sin blogg. <3Og bloggene til Norges søsteste blogg-kjærestepar, Axel og Andrea sin blogg. ( det er to forskjellige blogger  )

Nå må jeg vende nesa tilbake i spanskboka, så kanskje blir jeg ferdig til Tweet4Tweet.

- Irene

Q- leser du noen av disse bloggene? hvilke blogger leser du?

Hey dere^^

Hei, jeg heter Karen og mine 2 gode venner Irene og Mathilde har gitt meg en utfordring; vær gjesteblogger for oss i dag.

Ja, dette kan du tro er lett, jeg har ALDRI rørt en blogg på noen måte før.. beste måten å formidle folk om ting er vel å dele det på facebook eller å tekste.. eller hva? Nei, ikke vet jeg, det begyner å bli sent for jeg har hatt ekstremt mye å gjøre i dag.. sorry for det Mathilde og Irene.. I will do better next time ;)

men greit nok det; lenger dag = mer å blogge om^^ Ja, vi har arbeidsuke som dere sikkert vet, og det er både gøy og stress kan dere tro;) men jeg må jo ha drømme-jobben på jorda da! Jeg assisterer rundt på ett modellbyrå kallt Pholk, Heartbreak. Så min oppgave er egentlig å snakke med modeller, se på hva sjefen gjør og velge ut bilder jeg synes er kule.

Det er mye pc arbeid.. eller Mac er det vel, i og med at alle sitter med hver sin enorme Mac-maskin, inkludert meg. (; (ja, de lånte ut en til meg og.) Heldig jeg gitt^^ så når jeg ikke har noe å gjøre får jeg sitte å snakke med folk på facebook eller komponere sanger -som jeg pleier å gjøre på fritiden;)

 

Sånn nok om dagen min, og mer om meg!: 

Siden dere ikke kjenner meg så godt så skal jeg fortelle litt om hva jeg liker å gjøre og sånn;) I vennejengen i klassen er jeg vel "den sortkledde" (dere har sikkert andre ord på det som jeg foretrekker å unngå,) men ikke misforstå, vi er glade og lykkelige mennesker vi, om mulig mer enn hva andre er :D

Jeg elsker å dra på konserter og gjemme meg litt bort å høre på musikk ellers, men det er de fleste vandt til nå;) Noe annet jeg er veldig glad i er vinteren, vinteren eier! For meg som liker å være blek, elsker snø, slalom, snowboard og kakao er vinteren den beste tiden på året! (om sommeren blir jeg bare solbrennt).

Vel jeg vet vi er i Januar, men jeg har allerede sikret meg 3 konserter!!

1. Honningbarna - de spiller på Sub Scene i Oslo (værdens kuleste sted spør du meg.)

2. Asking Alexandria -de spiller i Göteborg, (Norge er teit som ikke vil ha dem hit D:)

3. Rise Against -de spiller etteller annet sted i Oslo (:

Som dere sikkert skjønner er jeg veldig glad i punk;) Så skal dere på noen bra konserter i år da? Jeg pleier å få konsertbilletter til min bursdag så det blir vel kanskje mer konserter i år.. (: 

Her får dere ett bilde av bena halve snowboardet mitt og greier, for jeg tryner masse, så ett bilde hvor jeg står ned bakken på snowboard er nok vanskelig å få tak i. (Jeg er bedre på slalom, bare spør Mathilde!)

 

 


Burton brett, Burton bindinger, Burton støvler (;

 

Ha en super uke :D

hilsen fra Karen 

bloglovin

 

bloglovin

 

Follow our blog with Bloglovin

 trykk på enten bildet eller teksten

lik facebooksiden vår

...hehe, da er du snill ♥


Trykk enten på teksten eller på bildet for å komme til siden.

GODT NYTTÅR!

Hei! <3

Nå er jeg tilbake, og jeg skal bli flinkere til å blogge i år. Lover dere!

Jeg har vært i Kristiansand, hos pappa fram til 4. juledag. Og da jeg kom til Drøbak igjen, dro vi nesten rett til Sarpsborg Quality Hotel, også kjent som Barnas Hotell, der vi skulle feire nyttårsaften. Hadde en helt super nyttårsfeiring. Masse god mat, "kul" musikk og mye som skjedde. Fordi det er barnas hotell var det maaaaaaange barn der, og derfor den "kule" musikken. Blant annet:

Smurfene: Eventyr (Bad Romance)
 
Nå har jeg : "o la la la, vil ut på eventyr" på hjernen..
 
Her er noen av bildene som ble tatt i går:

 konsee

*smiil*

søskenkjærlighet <3
 
Tusen takk til alle for et suupert 2011, og jeg gleder meg til å se hva 2012 vil bringe av gleder og sorger <3
 
GODT NYTTÅR!
 
-Irene <3

Bloggpause:)

Jeg er nødt til å være verdens dårligste blogger! (etter mathilde,haha ) <3

Jeg tar bloggpause i juleferien,også skal jeg forbedre meg i januar. ;D

Godjuul! <3

Fordi sopp er kult og passer godt på et juletre :)

-Irene <3

Q- hva skal du i jula?

Guten Morgen!!

Eller, med tanke på at jeg (Susanne, deres elskede gjesteblogger) og Mathilde skal ha norsktenatamen om et par strakser, såå burde jeg vel skrive på norsk. Så god morgen alle søte mennesker som leser denne søte bloggen ♥ 

Dette innlegget er skrevet klokka 00.04, på badet til Mathilde. Og jeg tenker at dere venter spent på fortsettelsen på å høre om den tragiske hendelsen som fant sted her i går?- nemlig at Mathildes mor måtte på sykehuset fordi hun kuttet seg, (i trappa tror jeg? haha skjønte ikke forklaringen hennes.. enten så  skar hun seg på brillene eller trappa iallefall).  Vel jo - det gikk fint og hun kom trygt hjem igjen etter å ha LIMT såret igjen. Nam..  


Her er Randii :D 

Men. så søt som jeg er såå sprang jeg rett opp de supertunge bakkene til Mathilde  (med Berits hjelp i ryggen - Takk Berit!! Endelig kom hun til nytte da) med en gang jeg fikk høre om at Mathilde var her alene da! Godklumpen min skal da ikke være alene om kvelden, redd for Beritbitchen veell!! Så da har vi spist pizza og drukket julebrus oog kost oss som alltid. Pzza er koselig da <3 bare derfor jeg kom hit ;))

Så ja, ville bare ha en liten oppdatering (lol jk, Mathilde tvang meg..) så ja, kos dere på skolen idag da allesammen! Nå er det jo halveis til helg og greier, woho. Og ikke lenge igjen til juul!! 

 

Har dere hatt tentamen enda? 

Er berit slem mot dere, eller er det bare vi som har dårlig karma?  :(

På topp!

Blir ikke noe blogging fra meg i dag, er ikke helt på topp i dag for å si det sånn....

Legger bare til et bilde fra konfirmasjonen min.
Blogges! -mathilde

Hot or not?

Saueskinnsjakke, hot or not? Hvorfor/ hvorfor ikke?

 

Korte saueskinnsjakker

 

 


 

Personelig syntes jeg saueskinnsjakker er hot, de er både varme og ser tøffe ut! Mine favoritter er fra Bikbok (499,-) og H&M (399,-), og jeg har selv jakken fra Bikbok i mørkbrun som jeg kjøpte for halvpris på torsdag.

Bikbok 499,-

H&M 399,-

 

Blogges! -Mathilde

VINN GOODIEBAGS!

Jeg er med i en konkurranse på blogg.no..

cutrinsample

JEG VIL LESE DIN BLOGG!

Nå har jeg overnattet hos Solrun, og har desverre ikke fått blogget noe. Men jeg er ute etter flere blogger å bli fast leser av. Så bare legg igjen en kommentar, så leser jeg bloggen din. Også legger jeg igjen en kommentar:)

Høres ikke det bra ut?

Ha en god helg videre, så kommer det sikkert flere innlegg utover dagen!

-Irene <3

Today, I am free...

 ...from blogging. - bilde fra weheartit.com

musicnodes

Sia -Breathe me, å, jeg bare rett og slett elsker den sangen! 


Orker ikke å blogge i dag, skal bare ta det helt med ro resten av kvelden, sorry... Har sittet med lekser i hele dag, og i kveld skal jeg se Idol. Heia Henrik og Isak! ♥

 

Blogges i morgen! -Mathilde

50's - day 1

Bilder fra dagen...

 Herlige Sol ♥Sånn skrivemaskin som de hadde på den tiden, det er kult det! haha
Sunne med frukt! :D
Avkutta nærbilder er alltid koslig! 


Skogstur (derfor har noen skifta, men siden jeg syntes det er så kult å se ut som en bestemorsekretær gikk jeg bare i de samme klærne, hehe...)


Termin er om 8 måneder ♥ Må nok si at jeg både gruer meg og gleder meg, håper det blir en jente, tihi :)
"Danny"! (Grease hvis ingen skjønte det...)

 

Blogges! -Mathilde

Minner om spørsmålsrunde, trykk HER

Søndag, ukens daffedag...

Søndag... Egentlig en ganske kjedelig dag, det skjer jo ingenting. Så da gjelder det å finne på noe selv! Så i kveld har jeg invitert alle jentene i klassen på filmkveld hos meg, det blir kos ♥ Men så flink som jeg er fant jeg på dette i dag, så derfor ble det veldig kort varsel (hehh, sorry jenter!), så er egentlig ikke sikker på hvem som kommer :s ... Åh, jeg er så dum, hah... Men da har vi lært det til neste gang, jeg må finne ut av sånt tidligere! :)

I dag har jeg bare tatt det helt rolig, slappet av, ryddet, støvsugd og sånt. Som den rotekoppen jeg er, så syntes jeg det ble bra! :) Her har dere noen bilder av resultatet ihvertfall...

 

Haha, ja, jeg bor i en peisestue (øverst til høyre)... Men peisen er ikke i bruk da, det tørr jeg ikke! Tenk om det begynner å brenne da... Skummelt. 

Jaja, her er dagens outfit.

-Daffedag, sa du? ja, no makeup


Flink til bruke brillene sine, ja!

Jakke // Bikbok, topp // H&M, shorts // fra Malta, strømpebukse // Pierre Robert, skjerf // Blend, ring // fra Malta.


Også verdens tøffeste tøffler! De er ikke så digge og faller bare av føttene mine, men de er jo litt kule med sløyfer!

Blogges! -mathilde

Minner om spørsmålsrunde, trykk HER!


Q.

Hvordan har deres dag vært?

Hva skal dere finne på i kveld, kanskje se på EMA?

a smile...

...is the best makeup any girl can wear

 

LANGHELG :D

Hei! <3

Som alle andre dager denne uken har det vært skole, men i morgen har vi fri! Yey! Og hele neste uke skal vi ha prosjektuke på skolen; 50-talls prosjekt. Det blir gøy, det eneste vi vet er at vi ikke får bruke elektroniske dingser mens vi er på skolen. Så alle mobiler, pcer, iPader etc. blir konfiskert når vi kommer på skolen. Også skal vi bruke 50-talls klær. Haha, vi går på en litt sær skole... Så det blir nok en del spennende outfitinnlegg neste uke.

Her er noen bilder fra i dag. Jeg har bilde av alle jentene i klassen inne i smykket rundt halsen. Veldig kult, og litt risikofylt å åpne :)

Haha!

Begynner dere også å merke at vinteren kommer? Har dere også prosjektuke på skolen?

-Irene <3

ATM

Hei alle lesere som vi er så glad i!

En liten tur hjemom i friminuttet! Nå sitter jeg og susanne, min besteveninne, og spiser nudler. Må tilbake på skolen om 2 minutter, men siden vi er så søte skriver vi et innlegg til dere, hehe ♥

Siden skolen vår er i skogen (haha lol), så må vi gå nå :( æsj. Slenger med et bilde fra igår!! Mens vi spiser sjokalde, meheh.

Nuss fra Susanne og Mathilde bloggpuser

Ohmygod!

Hei alle! 

I dag ble jeg vekket av Irene. Først ble jeg skikkelig irritert, for hun står opp så tidlig og da skal det visst gå ut over meg... Men det er jo alltid koselig med en melding da. Men i hvertfall på meldingen som jeg fikk sto det noe helt utrolig som fikk meg til å hoppe opp av senga med en gang! Jeg hadde aldri trodd det, men vi ligger på 4. plassen på blogglisten over frogn! Vi har jo bare blogget i 4 dager, så jeg ble kjempe overasket. Absolutt dagens gladmelding, takk til alle lesere! Setter kjempe stor pris på at dere tar der tid til oss, og en ekstra tusen takk til alle dere som kommenterer!

 

Hallo, skjekk her da! Jeg kan virkelig ikke tro det.... Igjen; Tusen takk! ♥

 

Over til noe annet... Som dere kanskje ser så driver jeg med designet, så hvis noen har noen tips eller forslag så bare kom med det! Åpen for det meste... Vi skal ikke ha den headeren som vi har nå, må bare få laget en jeg blir fornøyd med først.

Senere i dag kommer det antagelig et outfitinnlegg, så bare følg med!

 

Blogges! -mathilde

BALANSEMATTE ....

Hei dere!

Etter skolen i dag dro jeg til fysioterapaut på grunn av de teite knærne mine.. Og flink som jeg er, så har jeg de siste seks ukene stått tre minutter på den grusomme balansematta mi, hver bidige dag! I dag fikk jeg tre nye øvelser jeg skal gjøre.. yeyy.. belønning for å stå på balansematte-mer balansematte. Jaja, for dere som ikke vet hvordan en balansematte ser ut, så ser den sånn her ut.

* Hat! *Men nå blir jo knærne mine bli bedre og jeg får bedre balanse! :D To fluer i en smekk!


Hahahah! Suger i sånne makrobilder, og kameraet mitt er ikke helt friskt, så det får vel duge!


Q-Har du også problemer med knærne?

-Irene <3

FOTOSHOOT

 

Hei alle sammen! I dag har jeg vært hos øyelegen, woho, nye briller... Jeg syntes det er litt slitsomt å bruke briller, det er egentlig litt teit, for jeg trenger det jo... Men før det hadde vi er liten fotoshoot i håp om å få noen bilder til en ny header. Fotograf var Solrun Schäffer (takk for hjelpen, Sol!). Dette er bare noen få av 377 bilder som ble tatt i dag, og så får dere bare glede dere til headeren blir ferdig! :)

 

 

Før shooten

 
Blogges! 

-mathilde

BAKERBESØK!

Hei!

Tenkte å legge ut et innlegg til med noen bilder fra i går. For Susanne tok seg tid til å holde meg og Mathilde med selskap før hun dro på treninga si *sporty*, så her er et bilde som ble tatt på Baker Andersen. Og så gikk kameraet tom for strøm.

Sorry for kort innlegg,men gled dere til flere innlegg i ettermiddag! Ha en fin dag på skolen folks!

-Irene <3

Mobilblogg: le cafe

Nå sitter vi på Le Cafe og spiser kake, senere i dag kommer det blandt annet outfit og innkjøp fra lørdag :) ha en fin dag!

- Irene og Mathilde

Mathene

Vi er to jenter som heter Irene og Mathilde, vi bor i en liten by som heter Drøbak. Vi er begge 15 år og går i 10. klasse ved Drøbak Montessori Ungdomskole. Vi kommer til å blogge om hverdag, mote og shopping, sminke, tips og triks og alt annet som faller oss inn. Vi har begge blogget en del før, men, som mange andre, fikk vi den kjente 0 inspirasjon-sykdommen... Men etter 1-2 års pause er vi tilbake igjen!

Hvorfor Mathene? Vi heter Mathilde og Irene, og vi ville ha noe personelig. Vi prøvde Irilde, men det hørtes bare ut som en fisketype, og det er jo ikke kult.... Irene er en sprudlene jente med mye på hjertet! Hun har alltid noe hun skulle ha sagt, og sprer alltid positiv energi. I vennegjengen er hun den smarte jenta med det store hjertet. Hun elsker å danse, og da spesielt funk jazz, musikal, zumba og lyrisk jazz. Men hun kan også danse hip hop og freestyle hvis det skulle vært helt krise... Irene er en veldig politikkinteresert jente som kunne gjort mange gode endringer på jorda. Hun er en flott veninne som alltid er der for deg og støtter deg. Hun er 110% til å stole på! Stilen hennes er veldig variert, og veldig egen, med andre ord; hun er ingen copycat ! 

 Da hun var syv år skilte foreldrene hennes seg, og hun flyttet fra Kristiansand til lille Drøbak. hun går på Drøbak Montessori Ungdomsskole, og har gått på Montessori barneskole i tillegg.

Hun hater kunst og håndtverk, gjør det brukbart i matte og ligger over middels i norsk skriftlig og naturfag.

Mathilde kan virke blond, men døm ikke boka fra omslaget! Hun er smart, reflektert og veldig moteinterresert. I vennegjengen er hun gledessprederen og hun har en helt sykt søt latter. Mathilde mestrer alt det er av dansesjangere, men hun har spesielt sans for hip hop, jazz og zumba. Hun er aldri kjedelig og absolutt en person man vil bli kjent med! ♥

 

-Irene og Mathilde

Velkommen til vår blogg!

Dette er den første posten på vår nye blogg. Mathene er Mathilde og Irenes blogg, og her vil vi legge ut outfit, innkjøp og ellers morsomme og minneverdige ting som skjer i livene våres. Hvis det er noe dere vil se/lese mer av på bloggen så er det bare å si ifra i kommentarfeltet. Vi skal blogge så ofte vi kan, så stay tuned!

-Irene & Mathilde / Mathene <3info

Velkommen til min lille verden ♥ Jeg heter Mathilde og er 16 år. Jeg går mitt første år på medier og kommunikasjon, og stortrives! På bloggen min finner du min hverdag, foto, stil, tanker, musikk og filmer.

arkiv

November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012 Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012 Mars 2012 Februar 2012 Januar 2012 Desember 2011design

Hanne