som barndom ut av en ugles rumpe


65,- fra Accessorize


Se på denne søte saken her da, dere? Har dere sett noe så nydelig? Jeg falt pladask med en gang. Da denne, søte, lille uglen stirret opp på meg med sine store, fortryllende øyne - gud, jeg måtte ha den! Det hjalp ikke akkurat særlig mye da jeg fant ut at det var en lip gloss i samme slengen! Bare å lukke opp et lokk under, altså i rumpa, og du finner en kjempe søt, rosa lip gloss. Verdens nydeligste ♥ Også lukter den fortryllende, minner meg om barndommen min. Du husker da vi alle var små og løp rundt med sånne søte lip glosser med slik godterilukt? Gode tider ♥♥ Hva syntes du om denne søte, lille saken?

taylor swift wonderstruck

 

Denne parfymen er helt nydelig ? Jeg er så takknemlig for den, tusen takk blogg.no! Allerede første dagen, så fikk jeg en del søte kommentarer og den er virkelig min nye favoritt. Jeg liker designet, men syntes fargene kunne vært litt annerledes, jeg forventet meg en klarere blå/lilla farge. Jeg elsker den lille fuglen som henger på, den er søt. Har du prøvd den nye parfymen til Taylor?

salted caramel hot chocolateVerdens beste kakao ♥ Noen som vil ha oppskrift?

blogger jeg leser

Jeg er innom veldig mange blogger hver dag, men dette er mine absolutt største favoritt blogger som jeg ikke klarer en dag uten og som inspirerer meg like mye hver eneste gang jeg er innom. Andre blogger jeg leser er blant annet explode, auroramohn, eliseamanda, martheborge, s0p, idadi, selineds (som desverre har bloggpause nå), hesth, erikastovner og andre. Hvis jeg ser noe i newsfeeden som interesserer meg, så tar jeg meg også en tur innom der. 

 

Idunn - Idunn er nok min aller største favoritt blant bloggene jeg leser. Hun har så vanvittig søt stil som jeg blir veldig inspirert av og hun skriver veldig bra og bruker mye skildringer. Hun elsker sløyfer, skjørt og søte hårbånd, akkurat som meg ♥

 Caroline Maria -
De fleste har vel hørt om denne herlige jenta? 17 år gamle Caroline Maria går 3. året sitt på media og kommunikasjon og som inspirerer meg veldig med bildene sine. Jeg elsker alt hun gjør og hun er virkelig helt nydelig ♥

 Silje - Denne søte jenta møtte jeg på konfirmasjonsleir for to somre siden og hun er virkelig helt herlig! Noen som har lest innlegget hennes "Silje du er ikke feit, jo"? Et veldig sterk og fint innlegg som ble veldig stort, hun kom på topplisten, faktisk førsteplass (!!) og jeg er veldig glad på hennes vegne. Desverre ser  det ut som hun har slettet det innlegget, men du kan lese oppfølgerinnlegget HER. Jeg anbefaler på mitt sterkeste å ta en tur innom bloggen hennes, hun er helt fantastisk! ♥

DNA

 

 Har dere hørt den nye sangen til Little Mix? Den er så kul! It's in his DNA, D-D-D DNA, it's in his DNA and it just takes my breath away! Jeg har seriøst voldtatt repeat knappen, den er skikkelig fengende, elsker refrenget! Og jentene er jo så flinke, har du hørt Little Mix før? Hva syntes du om DNA?

tips mot høstdepresjon

Lag en kopp kakao!  Finn deg en god bok og sett deg i godstolen med et teppe og litt avslappende musikk.

-

Se en film!  Inviter over noen veninner, kjøp inn noe god snacks og yndlings brusen deres og lei en film. 

 

Gå ut!  Ta med deg kamera på en tur i skogen eller bare gå en tur for å se på de fine fargene om høsten.
-
Prøv noe nytt!  Gjør noe du aldri har gjort før, tilbring en dag med noen du ikke pleier å henge med, ha på deg noe du aldri har hatt på deg før eller rett og slett bare finn noen nye sanger og last de ned på mobilen, det handler om forandring og å utfordre seg selv. "Change is the only sign where alive".


Spis bananer! Undersøkelser viser at bananer kan stimulere hjernens produksjon av dopamin hos personer med for lav produksjon. Dette gjør at man kan anbefale banener mot mørketidsdepresjon, ellers kalt for høstdepresjon. 
-
Tenk positivt!  Selvom det fort er lett og tenke negativt når høsten kommer og den gode sommervarmen forsvinner, så er det som regel noe bra ved det meste. Dagene er kortere og det er helt mørkt når du står opp - Da er det lettere å sove på bussen! Det er kaldt - Vel, da har du jo en unnskyldning for å kjøpe deg en kaffe, kakao eller noe annet varmt, og akkurat nå er det tilbud på kaffe/kakao og boller på Narvesen, så da er det bare å slå til! 
Håper dere får en fin høst i år ♥

live while we're young

One Direction kom med ny singel i går, I LOVE IT!! ♥ Hva syntes dere?

super duper cute


 

Enda et arkivbilde, men sånn går det når man er syk og ikke orker å styre med bilder... Men heldigvis føler jeg meg mye bedre i dag! 

Får aldri nok av denne sangen, den er så utrolig søt! Første gangen han sier "cute". AHHH sååå søt ♥

blogganbefalingerElise Nyheim, en jente jeg ble kjent med på språkreise for tre år siden. Hun er en veldig dyp blogger som skriver om depresjon og spiseforstyrrelser. Hun har to forskjellige blogger, en "vanlig" blogg og en mer personlig blogg hvor hun tar opp temaer som spiseforstyrrelser mer detaljert. Jeg syntes det er så vannvittig tøft av henne å være så åpen, hun har all min respekt for hun er en vakker jente med mange sterke meninger. > www.eliseamanda.blogg.no < og > www.silkevinger.blogg.no <

 

 

Aurora Gule, en fantastisk jente jeg går i klasse med som har nettopp startet opp blogg. Hun skriver om livet med bulimi og selvbilde, hun er åpen og går rett på sak. Det er så utrolig sterkt det hun skriver og jeg setter så utrolig stor pris på at hun deler alt dette med verden, jeg ser stort opp til henne og hun fortjener virkelig det beste ♥ Go on, Aurora! > www.notenuff.blogg.no <

Leser du noen av disse bloggene? Har du noen blogger du vil anbefale?

linking - ble det deg?- Åshild, aashiildaa.blogg.no

 

- Elise, eliseamanda.blogg.no

 

- Sophie, s0p.blogg.no

Gratulerer! ♥

sokblogg

Kom over en ny nettside i går som virket utrolig bra! www.sokblogg.no Jeg har ellerede registrert meg og vært innom flere ganger. Siden er for bloggere, lesere og rett og slett alle som vil! Hovedfokuset med siden er at det skal bli lettere å finne nye blogger som passer dine interesser. Selv har de skrevet: "Ofte er det ikke lett å vite hvor man skal finne ulike og unike blogger. Man drukner fort i masse «søppel». Derfor har vi gjort det lettere og plassert Norges blogger under kategorier slik at det skal bli lettere for deg som er på jakt etter drømmebloggen å finne den."

Siden eies og drives av bloggeren Candida M Reyes også kjent som FrkReyes.no. Jeg er veldig fornøyd og jeg anbefaler alle å registrere seg, det er virkelig en side jeg kommer til å bruke masse!

 

 

Siden jeg har registrert meg, så har jeg også fått min egen side, den kan du besøke >HER<.

 

Blogges! -Mathilde

Har du registrert deg på sokblogg? 

juliamyklebust

Jeg er med i en Blogg vs. Blogg på bloggen til Julia Myklebust, og neste skritt i konkurransen er å skrive en bloggvurdering av hennes blogg. Soo, here we go! 

Julia er en 14 år gammel og kommer fra Haugesund. Hun er en sterk jente som tydligvis har gått i gjennom mye vondt som absolutt ingen fortjener. 

Hun blogger opptil flere ganger daglig, og har bilder i hvert eneste innlegg, noe jeg selv syntes er veldig viktig. Hun har passende overskrifter til innleggene hun poster. Innleggene blir srevet på en veldig positiv måte, noe som er veldig bra, det er mye morsommere å lese en som er blid og positiv til livet, enn en som klager på alt og ingenting. Designet er ryddig og oversiktlig, men mangler header, noe som jeg ser på som et minus. Header har mye å si om førsteinntrykket, noe som er veldig viktig på en blogg. Det er også noen slurvefeil innimellom, men det er veldig lett å fikse, bare husk å les gjennom hvert eneste innlegg før du poster de (noe som jeg vet jeg kan være veldig dårlig på innimellom, hehe ) f.eks I dag har jeg ikk kunnet blogge før nå. Jeg liker at hun har postet noen litt personlige innlegg, det gjør at leseren for et nærmere "forhold" til bloggeren, i tillegg er det en variasjon fra alle hverdags innleggene om hva man har gjort etter skolen og hva du har spist til lunsj. 

Alt i alt er bloggen veldig fin, og Julia får en stor pluss i boka for de personlige innleggene. Besøk bloggen hennes HER!

Blogges! -Mathilde

Leser du bloggen til Julia?

blogger jeg leser

1. Livingdoll 

 

2. Fashiiondiaries

 

3. Marthe Borge

 

4. Whoot

 

5. Voe 

 

6. L0ve 

 

7. Elise Amanda

 

8. Pia 

 

Blogges! -Mathilde

Hvilke blogger leser du?

Anbefaling: Parfyme

Jeg har hatt den samme yndlingparfymen nå i evigheter! Har faktisk tømt 2 flasker av den samme parfymen, og er fortsatt ikke lei, så jeg trodde aldri jeg ville bytte parfyme... Men min mor var en tur med danskebåten og da kjøpte hun en parfyme til meg, Love and glamour fra Jennifer Lopez. Hadde aldri gjettet det, men jeg har fått meg en ny yndling! I love it ♥

Duften er (som navnet) glamorøs og "lovely". Flasken er kjempe pen, med fine detaljer på korken, og duften holder lenge. Det er en feminin og god parfyme.

 

 

Jennifer har selv sagt at flasken er inspirert av kjendiser på den røde løperen med lange glamorøse gallakjoler.

 Blogges! -mathilde

 


Q.

Har du prøvd Love and glamour, hva syntes du?

UNDER THE MISTLETOE

Nå er det ikke lenge til jul, og for ikke så lenge siden slapp Justin Bieber sitt nye album: 'Under the Mistletoe' i USA. Albumet er sluppet på iTunes, Spotify og den er nå også å finne i norske butikker. Personlig digger jeg Justin Bieber, og denne plata skuffet meg absolutt ikke. Og til tross for at albumet fikk terningkast 2 av VG, vet jeg om flere Bieber-hatere som faktisk liker flere av sangene på albumet.

Favorittsangen min er 'Mistletoe'! Den eneste ulempen er at jeg har kommet i julestemning nå..

Han er jo bare skjønn da! <3

Hva syns dere om albumet? Hvilken sang liker du best? Liker du Justin Bieber?

-Irene :)info

Velkommen til min lille verden ♥ Jeg heter Mathilde og er 16 år. Jeg går mitt første år på medier og kommunikasjon, og stortrives! På bloggen min finner du min hverdag, foto, stil, tanker, musikk og filmer.

arkiv

November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012 Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012 Mars 2012 Februar 2012 Januar 2012 Desember 2011design

Hanne